دسته: غذای جنوبی

طرز تهیه رنگینک  – ویبره 0

طرز تهیه رنگینک – ویبره

طرز تهیه رنگینک – غذای جنوبی رنگینک یکی دیگر از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های رمضانی است و در میان ساکنان شهرهای جنوبی کشور – به‌خصوص استان‌های فارس، خوزستان و کرمان – علاقه‌مندان زیادی دارد.در ضمن این...

طرز تهیه پیتزای میگو با سس مخصوص  – ویبره 0

طرز تهیه پیتزای میگو با سس مخصوص – ویبره

طرز تهیه پیتزای میگو با سس مخصوص – غذای جنوبی خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به‌ترتیب: پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای،...

طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی  – ویبره 0

طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی – ویبره

طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی – غذای جنوبی میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق...

سالا د خرما  – ویبره 0

سالا د خرما – ویبره

سالا د خرما – غذای جنوبی جوانه ماش، اسفناج و کاهو را با هم مخلوط کنید، بعد روغن زیتون و روغن کنجد را به آن بیفزایید، سپس درظرفی گذاشته و در یخچال حدود ۲۰...

ترشی بندری  – ویبره 0

ترشی بندری – ویبره

ترشی بندری – غذای جنوبی بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت...

سوسیس بندری – ویبره 0

سوسیس بندری – ویبره

سوسیس بندری – غذای جنوبی ابتدا سوسیس ها را حلقه حلقه کنید سپس پیاز راخلال کنید. و سیب زمینی را خرد کنید.یک ماهیتابه بردارید، کمی روغن داخل آن بریزید و کمی زردچوبه به آن...

فلافل بندری  – ویبره 0

فلافل بندری – ویبره

فلافل بندری – غذای جنوبی چهل و هشت ساعت نخود را در آب خیس کنید البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود بعد یک نوع سبزی معطر سیب زمینی، نمک و...

یک نوع ترشی بندری  – ویبره 0

یک نوع ترشی بندری – ویبره

یک نوع ترشی بندری – غذای جنوبی مواد لازم برای آشپزی:یک بسته تمرهندی پنجاه گرم موسیر سه عدد هویج

آموزش پخت قلیه ماهی  – ویبره 0

آموزش پخت قلیه ماهی – ویبره

آموزش پخت قلیه ماهی – غذای جنوبی این خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی...

سمبوسه خوزستان  – ویبره 0

سمبوسه خوزستان – ویبره

سمبوسه خوزستان – غذای جنوبی نان لواش باشد و به قطعات ۳۰ در ۱۰ سانتیمتری برش خرده باشد , سیب زمینی پخته شده و خرد شده باشد , جعفری , گشنیز و مرزه خرد...

دلمه ماهی با سس پنیر  – ویبره 0

دلمه ماهی با سس پنیر – ویبره

دلمه ماهی با سس پنیر – غذای جنوبی آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن...

قلیه‌ تخم‌ مرغ‌  – ویبره 0

قلیه‌ تخم‌ مرغ‌ – ویبره

قلیه‌ تخم‌ مرغ‌ – غذای جنوبی ابتدا سیر کوبیده‌ شده‌ را درون‌ روغن‌ سرخ‌ کرده‌و پیاز خرد شده‌ را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ می‌کنیم‌. سبزی‌ماهی‌ خرد کرده‌ را به‌ سیر و پیاز سرخ‌ شده‌...

ماهی میدم غذای جنوب ایران  – ویبره 0

ماهی میدم غذای جنوب ایران – ویبره

ماهی میدم غذای جنوب ایران – غذای جنوبی سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم.وقتی آب آن کاملا گرفته شد،به صورت ریز خرد می کنیم.پیاز را خلال کرده با ۱۰۰ گرم...

دوقوس‌ ماهی‌  – ویبره 0

دوقوس‌ ماهی‌ – ویبره

دوقوس‌ ماهی‌ – غذای جنوبی ماهی‌ را پس‌ از شستن‌ و تکه‌ کردن‌ به‌ آن‌ نمک‌زده‌ و آن‌ را سرخ‌ می‌کنیم‌ وکنار می‌گذاریم‌.  سیرها را کوبیده‌ با پیاز رنده‌ شده‌ تفت‌می‌دهیم‌…

تن‌ انداز  – ویبره 0

تن‌ انداز – ویبره

تن‌ انداز – غذای جنوبی ماهی‌ها را پس‌ از شستن‌ و تکه‌ کردن‌ سرخ‌کرده‌ و برنج‌ را هم‌ خیس‌ کنید. پیازها را ریز ریزکرده‌ سرخ‌ می‌کنیم‌…