طرز تهیه رنگینک – ویبره

طرز تهیه رنگینک – غذای جنوبی

طرز تهیه رنگینک
رنگینک یکی دیگر از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های رمضانی است و در میان ساکنان شهرهای جنوبی کشور – به‌خصوص استان‌های فارس، خوزستان و کرمان – علاقه‌مندان زیادی دارد.در ضمن این شیرینی برای مهمانی‌های رسمی، افطاری بسیار مناسبی است…

ادامه خواندن طرز تهیه رنگینک – ویبره

ترشی بندری – ویبره

ترشی بندری – غذای جنوبی

ترشی بندری
بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید…

ادامه خواندن ترشی بندری – ویبره

سوسیس بندری – ویبره

سوسیس بندری – غذای جنوبی

سوسیس بندری
ابتدا سوسیس ها را حلقه حلقه کنید سپس پیاز راخلال کنید. و سیب زمینی را خرد کنید.یک ماهیتابه بردارید، کمی روغن داخل آن بریزید و کمی زردچوبه به آن بزنید…

ادامه خواندن سوسیس بندری – ویبره

فلافل بندری – ویبره

فلافل بندری – غذای جنوبی

فلافل بندری
چهل و هشت ساعت نخود را در آب خیس کنید البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود بعد یک نوع سبزی معطر سیب زمینی، نمک و فلفل قرمز را با آن مخلوط کنید و آنها…

ادامه خواندن فلافل بندری – ویبره

آموزش پخت قلیه ماهی – ویبره

آموزش پخت قلیه ماهی – غذای جنوبی

آموزش پخت قلیه ماهی
این خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.

ادامه خواندن آموزش پخت قلیه ماهی – ویبره

سمبوسه خوزستان – ویبره

سمبوسه خوزستان – غذای جنوبی

سمبوسه خوزستان
نان لواش باشد و به قطعات ۳۰ در ۱۰ سانتیمتری برش خرده باشد , سیب زمینی پخته شده و خرد شده باشد , جعفری , گشنیز و مرزه خرد شده باشند…

ادامه خواندن سمبوسه خوزستان – ویبره

دلمه ماهی با سس پنیر – ویبره

دلمه ماهی با سس پنیر – غذای جنوبی

دلمه ماهی با سس پنیر
آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد….

ادامه خواندن دلمه ماهی با سس پنیر – ویبره

قلیه‌ تخم‌ مرغ‌ – ویبره

قلیه‌ تخم‌ مرغ‌ – غذای جنوبی

قلیه‌ تخم‌ مرغ‌
ابتدا سیر کوبیده‌ شده‌ را درون‌ روغن‌ سرخ‌ کرده‌و پیاز خرد شده‌ را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ می‌کنیم‌. سبزی‌ماهی‌ خرد کرده‌ را به‌ سیر و پیاز سرخ‌ شده‌ اضافه‌کرده‌…

ادامه خواندن قلیه‌ تخم‌ مرغ‌ – ویبره

ماهی میدم غذای جنوب ایران – ویبره

ماهی میدم غذای جنوب ایران – غذای جنوبی

ماهی میدم غذای جنوب ایران
سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم.وقتی آب آن کاملا گرفته شد،به صورت ریز خرد می کنیم.پیاز را خلال کرده با ۱۰۰ گرم روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود…

ادامه خواندن ماهی میدم غذای جنوب ایران – ویبره

دوقوس‌ ماهی‌ – ویبره

دوقوس‌ ماهی‌ – غذای جنوبی

دوقوس‌ ماهی‌
ماهی‌ را پس‌ از شستن‌ و تکه‌ کردن‌ به‌ آن‌ نمک‌زده‌ و آن‌ را سرخ‌ می‌کنیم‌ وکنار می‌گذاریم‌.  سیرها را کوبیده‌ با پیاز رنده‌ شده‌ تفت‌می‌دهیم‌…

ادامه خواندن دوقوس‌ ماهی‌ – ویبره

تن‌ انداز – ویبره

تن‌ انداز – غذای جنوبی

تن‌ انداز
ماهی‌ها را پس‌ از شستن‌ و تکه‌ کردن‌ سرخ‌کرده‌ و برنج‌ را هم‌ خیس‌ کنید. پیازها را ریز ریزکرده‌ سرخ‌ می‌کنیم‌…

ادامه خواندن تن‌ انداز – ویبره

ماهی تنوری صُبورغذای سنتی خوزستان – ویبره

ماهی تنوری صُبورغذای سنتی خوزستان – غذای جنوبی

ماهی تنوری صُبورغذای سنتی خوزستان
در انتخاب ماهی صبور دقت کنید که ماهی نه زیاد کوچک باشد و نه زیاد بزرگ، چون کوچک آن، زیاد تیغ دارد و بزرگ هم خوب پخته نمی شود…

ادامه خواندن ماهی تنوری صُبورغذای سنتی خوزستان – ویبره

طرز تهیه پیتزای میگو با سس مخصوص – ویبره

طرز تهیه پیتزای میگو با سس مخصوص – غذای جنوبی

طرز تهیه پیتزای میگو با سس مخصوص
خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به‌ترتیب: پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر ‌پخش کنید…

ادامه خواندن طرز تهیه پیتزای میگو با سس مخصوص – ویبره

طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی – ویبره

طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی – غذای جنوبی

طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی
میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود…

ادامه خواندن طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی – ویبره