طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – غذای ایرانی – ویبره

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – غذای ایرانی – آشپزی ایرانی

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی - غذای ایرانی
سه عدد از پرتقالها را پوست کنده آنرا

پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید .
سپس شکم مرغابی را…

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی

مواد لازم :

گوشت مرغابی  ۱۲۰۰ گرم
پرتقال  ۱۰ گرم
کیوی  عدد
برنج  ۵۰ گرم
پیاز  ۱ گرم
نمک  عدد

طرز تهیه :

سه عدد از پرتقالها را پوست کنده آنرا پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید .
سپس شکم مرغابی را با یک چوب کبریت بدوزید و مقداری روغن در قابلمه ریخته مرغابی و پیاز را با آن سرخ کنید . و آب پنج عدد پرتقال یک لیوان آب گوشت و نمک و یک برگ بو در آن ریخته درش را ببندید و بگذارید خوب بپزد .
موقع کشیدن ، چلو و سس مرغابی را در قاب ریخته مرغابی را روی آن قرار داده و دو عدد پرتقال را حلقه حلقه بریده و هر یک از حلقه ها را از وسط نصف نموده دور قاب بچینید

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – غذای ایرانی – Vibre.ir – آشپزی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – ویبره

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی
سه عدد از پرتقالها را پوست کنده آنرا پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید .

(بیشتر…)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *