طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه – ویبره

طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه – کتلت / شامی

طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه - کتلت / شامی
مواد لازم برای ۴ نفر :
گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم

ادامه خواندن طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه – ویبره

کتلت گوشت با سیب زمینی – ویبره

کتلت گوشت با سیب زمینی – کتلت / شامی

کتلت گوشت با سیب زمینی - کتلت / شامی
سیب زمینی ها را برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت زیاد در آب می پزیم تا نرم شوند. سپس آنها را پوست کنده و نرم می کنیم. پیازها را نیز پوست کنده ، رنده می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم…

ادامه خواندن کتلت گوشت با سیب زمینی – ویبره

شامی لپه یا شامی پوکه – ویبره

شامی لپه یا شامی پوکه – کتلت / شامی

شامی لپه یا شامی پوکه - کتلت / شامی
شامی همان شبه کتلت‌های حلقه‌ای شکل خوشمزه‌ای است که با انواع و اقسام موادافزودنی به گوشت و همچنین روش‌های گوناگون پخته می‌شود.

ادامه خواندن شامی لپه یا شامی پوکه – ویبره

شامی ماسوله – ویبره

شامی ماسوله – کتلت / شامی

شامی ماسوله - کتلت / شامی
پیاز را رنده درشت کنید و داخل گوشت بریزید ادویه ذکر شده را به مقدار فراوان به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید حالا تخم مرغ ها را اضافه کنید و باز هم به مدت ۵ دقیقه ورز بدید. ماهیتابه را باید از قبل داغ کنید و روغن بریزید.

ادامه خواندن شامی ماسوله – ویبره

طرز تهیه شامی با لپه – ویبره

طرز تهیه شامی با لپه – کتلت / شامی

طرز تهیه شامی با لپه - کتلت / شامی
گوشت را چند تکه کرده، می شوییم و با پیاز و ۲ لیوان آب روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. لپه را به گوشت تقریباً پخته اضافه می کنیم تا لپه با گوشت بپزد…

ادامه خواندن طرز تهیه شامی با لپه – ویبره