کتلت گرد غوره – ویبره

کتلت گرد غوره – کتلت / شامی

کتلت گرد غوره - کتلت / شامی
مواد لازم:
▪ گوشت‌ چرخ‌کرده؛ ۲۵۰ گرم
▪ پیاز رنده شده؛ یک عدد
▪ سیب‌زمینی رنده شده؛ یک عدد متوسط

ادامه خواندن “کتلت گرد غوره – ویبره”

طرز تهیه شامی گیلانی – ویبره

طرز تهیه شامی گیلانی – کتلت / شامی

طرز تهیه شامی گیلانی - کتلت / شامی
مواد لازم برای ۶ نفر :
گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه شامی گیلانی – ویبره”

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج – ویبره

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج – کتلت / شامی

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج - کتلت / شامی
همیشه متخصصان تغذیه، مصرف کم گوشت قرمز و عادت به خوردن گوشت سفید (مرغ و ماهی) را توصیه می‌کنند.

ادامه خواندن “طرز تهیه کتلت مرغ و هویج – ویبره”

طرز تهیه شامی با سبزی – ویبره

طرز تهیه شامی با سبزی – کتلت / شامی

طرز تهیه شامی با سبزی - کتلت / شامی
گوشت را با پیاز و ۲ لیوان آب می گذاریم با شعله ملایم پخته شود. سبزی خرد شده را به گوشت تقریباً پخته اضافه می کنیم تا سبزی …

ادامه خواندن “طرز تهیه شامی با سبزی – ویبره”

کتلت گوشت با سیب زمینی – ویبره

کتلت گوشت با سیب زمینی – کتلت / شامی

کتلت گوشت با سیب زمینی - کتلت / شامی
سیب زمینی ها را برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت زیاد در آب می پزیم تا نرم شوند. سپس آنها را پوست کنده و نرم می کنیم. پیازها را نیز پوست کنده ، رنده می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم…

ادامه خواندن “کتلت گوشت با سیب زمینی – ویبره”

طرز تهیه شامی کشمشی – ویبره

طرز تهیه شامی کشمشی – کتلت / شامی

طرز تهیه شامی کشمشی - کتلت / شامی
مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر:
* گوشت گوسفند یا گوساله بی استخوان: ۳۰۰ گرم
* کشمش: ۱ لیوان
* نخود خیس کرده: ۲ لیوان

ادامه خواندن “طرز تهیه شامی کشمشی – ویبره”

شامی ماسوله – ویبره

شامی ماسوله – کتلت / شامی

شامی ماسوله - کتلت / شامی
پیاز را رنده درشت کنید و داخل گوشت بریزید ادویه ذکر شده را به مقدار فراوان به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید حالا تخم مرغ ها را اضافه کنید و باز هم به مدت ۵ دقیقه ورز بدید. ماهیتابه را باید از قبل داغ کنید و روغن بریزید.

ادامه خواندن “شامی ماسوله – ویبره”

طرز تهیه شامی ترش – ویبره

طرز تهیه شامی ترش – کتلت / شامی

طرز تهیه شامی ترش - کتلت / شامی
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر :
گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه شامی ترش – ویبره”

طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه – ویبره

طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه – کتلت / شامی

طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه - کتلت / شامی
مواد لازم برای ۴ نفر :
گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه – ویبره”

طرز تهیه شامی بلغور – ویبره

طرز تهیه شامی بلغور – کتلت / شامی

طرز تهیه شامی بلغور - کتلت / شامی
مواد لازم:
بلغور جو یا گندم و یا مخلوط هر دوک ۲۵۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه شامی بلغور – ویبره”