کیک ایتالیایی – ویبره

کیک ایتالیایی – غذا های ملل دیگر

کیک ایتالیایی - غذا های ملل دیگر
آرد، بیکینگ پودر، شکر، وانیل و تخم‌ مرغ از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این کیک هستند.

ادامه خواندن “کیک ایتالیایی – ویبره”

حلوای هویج – ویبره

حلوای هویج – غذا های ملل دیگر

حلوای هویج - غذا های ملل دیگر
حلوای هویج، یک نوع حلوای پاکستانی است.

مواد لازم:

هویج رنده شده                 یک کیلو

شیر                                  یک لیتر

ادامه خواندن “حلوای هویج – ویبره”

مرغ مراکشی مخصوص – ویبره

مرغ مراکشی مخصوص – غذا های ملل دیگر

مرغ مراکشی مخصوص - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

سینه مرغ                                   ۲ تکه

هویج خرد شده                           ۳ عدد

ادامه خواندن “مرغ مراکشی مخصوص – ویبره”

پاستیتسو ( یک غذای یونانی) – ویبره

پاستیتسو ( یک غذای یونانی) – غذا های ملل دیگر

پاستیتسو ( یک غذای یونانی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم :
۲۵۰ گرم    ماکارونی
۲ عدد    تخم مرغ
سه چهارم فنجان    پنیر پارمزان
۲ قاشق غذا خوری    پودر نان

ادامه خواندن “پاستیتسو ( یک غذای یونانی) – ویبره”

عرایس (غذای عربی) – ویبره

عرایس (غذای عربی) – غذا های ملل دیگر

عرایس (غذای عربی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

گوشت چرخ شده             ۲۵۰ گرم

جعفری ریز شده                ۱ لیوان

پیاز رنده شده                     ۱عدد

ادامه خواندن “عرایس (غذای عربی) – ویبره”

چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی ) – ویبره

چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی ) – غذا های ملل دیگر

چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی ) - غذا های ملل دیگر
(CHICKEN ALA KING)
موادلازم :
سینه مرغ بدون استخوان     ۴ تکه
کره پاستوریزه    ۱۰۰ گرم
قارچ ورقه شده     ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی ) – ویبره”

خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره

خوراک لوبیای ایتالیایی – غذا های ملل دیگر

خوراک لوبیای ایتالیایی - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

لوبیا چیتی                                         یک و نیم لیوان

ماکارونی صدفی ( یا اشکال دیگر)       یک لیوان

سوسیس                                          سه عدد

ادامه خواندن “خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره”

آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا – ویبره

آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا – غذا های ملل دیگر

آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا - غذا های ملل دیگر
این کوفته ی ترکیه ای یکی از غذاهایی است که هم خیلی سریع آماده می شود و هم بسیار لذیذ است. این کوفته ها را هم می توانید با نان بخورید و هم با پلو.

ادامه خواندن “آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا – ویبره”

سوفله جادویی – ویبره

سوفله جادویی – غذا های ملل دیگر

سوفله جادویی - غذا های ملل دیگر
گاهی اوقات در بعضی از مهمانی ها، فرصت کافی برای تهیه غذا نداریم. در این مواقع غذاهایی که در فرصت کم تهیه می شوند، به کمک ما می آیند. از جمله این غذاها می توان به سوفله اشاره کرد.

ادامه خواندن “سوفله جادویی – ویبره”

الفته (غذای لبنانی) – ویبره

الفته (غذای لبنانی) – غذا های ملل دیگر

الفته (غذای لبنانی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

سینه مرغ آب پز شده                             ۱ عدد

کدو، بادمجان، سیب زمینی ، هویج           از هر کدام ۲ عدد

ادامه خواندن “الفته (غذای لبنانی) – ویبره”

آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ آسیایی – ویبره

آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ آسیایی – غذا های ملل دیگر

آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ آسیایی - غذا های ملل دیگر
املت قارچ
مواد لازم برای چهار نفر:

تخم مرغ                                              ۸ عدد

فلفل هندی قرمز کوچک؛ خرد شده      ۱ عدد

ادامه خواندن “آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ آسیایی – ویبره”

پای سیب زمینی و گوشت – ویبره

پای سیب زمینی و گوشت – غذا های ملل دیگر

پای سیب زمینی و گوشت - غذا های ملل دیگر
مواد لازم برای خمیر پاستری :

آرد     یک و سه چهارم پیمانه
کره     ۱۵۵ گرم
زرده تخم مرغ     ۱ عدد
آب لیمو     ۱ قاشق چای خوری

ادامه خواندن “پای سیب زمینی و گوشت – ویبره”

حمص (غذای لبنانی) – ویبره

حمص (غذای لبنانی) – غذا های ملل دیگر

حمص (غذای لبنانی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم برای ۶ نفر:

نخود                              ۵۰۰ گرم

روغن کنجد                     ۱ لیوان

ادامه خواندن “حمص (غذای لبنانی) – ویبره”

نان هندی – ویبره

نان هندی – غذا های ملل دیگر

نان هندی - غذا های ملل دیگر
این نوع نان را هندی‌ ها، هم به عنوان پیش غذا با سُس، هم همراه با غذا مصرف می ‌کنند.
مواد لازم برای ۶ نفر

ادامه خواندن “نان هندی – ویبره”