کیک ایتالیایی – ویبره

کیک ایتالیایی – غذا های ملل دیگر

کیک ایتالیایی - غذا های ملل دیگر
آرد، بیکینگ پودر، شکر، وانیل و تخم‌ مرغ از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این کیک هستند.

ادامه خواندن “کیک ایتالیایی – ویبره”

میتلف با سس گوجه فرنگی – ویبره

میتلف با سس گوجه فرنگی – غذا های ملل دیگر

میتلف با سس گوجه فرنگی - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:
گوشت بدون چربی دو بار چرخ شده     ۷۵۰ گرم
کرفس خرد شده ریز     ۲ پیمانه
آرد سوخاری     سه چهارم پیمانه

ادامه خواندن “میتلف با سس گوجه فرنگی – ویبره”

آشنایی با روش تهیه‌ی همبرگراستروگانف – ویبره

آشنایی با روش تهیه‌ی همبرگراستروگانف – غذا های ملل دیگر

آشنایی با روش تهیه‌ی همبرگراستروگانف - غذا های ملل دیگر
این غذا را حتما امتحان کنید.

گوشت چرخ‌کرده و قارچ از اجزای اصلی این غذای خوشمزه هستند.

همبرگر-استروگانف

ادامه خواندن “آشنایی با روش تهیه‌ی همبرگراستروگانف – ویبره”

مارینیت قارچ – ویبره

مارینیت قارچ – غذا های ملل دیگر

مارینیت قارچ - غذا های ملل دیگر
مواد لازم
سرکه    ۱۲۰ سی سی
سیر خرد شده    یک عدد کوچک
پوره گوجه فرنگی    ۲ قاشق سوپ خوری

ادامه خواندن “مارینیت قارچ – ویبره”

سوپ خامه‌ای اسفناج – ویبره

سوپ خامه‌ای اسفناج – غذا های ملل دیگر

سوپ خامه‌ای اسفناج - غذا های ملل دیگر
یکی از خوشمزه‌ترین سوپ‌های زمستانی در کشور مجارستان، سوپ خامه‌ای اسفناج است و همان‌طور که از نام آن پیداست، مواد اولیه آن را اسفناج و خامه تشکیل می‌دهد.

ادامه خواندن “سوپ خامه‌ای اسفناج – ویبره”

راگوی گوشت و هویج – ویبره

راگوی گوشت و هویج – غذا های ملل دیگر

راگوی گوشت و هویج - غذا های ملل دیگر
آرد،‌ گوشت گوساله، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، سیر و پیاز، برخی از مواد اصلی تشکیل دهنده این خوراک خوش مزه هستند.

ادامه خواندن “راگوی گوشت و هویج – ویبره”

کیک برونیز؛ عصرانه سوئدی – ویبره

کیک برونیز؛ عصرانه سوئدی – غذا های ملل دیگر

کیک برونیز؛ عصرانه سوئدی - غذا های ملل دیگر
یکی از کیک‌های معروف سوئدی‌ها «برونیز»، البته از نوع سوئدی است که با شیر یا قهوه در عصرانه یا صبحانه میل می‌شود. ما نیز این عصرانه را انتخاب کرده‌ایم و می‌خواهیم در ادامه به آن بپردازیم.

ادامه خواندن “کیک برونیز؛ عصرانه سوئدی – ویبره”

راویولی – ویبره

راویولی – غذا های ملل دیگر

راویولی - غذا های ملل دیگر
مواد لازم جهت تهیه خمیر راویولی:
زرده ی تخم مرغ    ۴ عدد
سفیده ی تخم مرغ    ۱عدد
روغن مایع    ۲ قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “راویولی – ویبره”

کوکوی سبزی‌های زمستانی – ویبره

کوکوی سبزی‌های زمستانی – غذا های ملل دیگر

کوکوی سبزی‌های زمستانی - غذا های ملل دیگر
در فصول سرد سال در کشور ایتالیا کوکویی پخته می‌شود که در واقع مخلوطی از سبزیجات مختلف فصل شامل تره‌فرنگی، اسفناج و فلفل دلمه‌ای قرمز و تخم‌مرغ است.

ادامه خواندن “کوکوی سبزی‌های زمستانی – ویبره”

پلوی علی پاشا (ترکیه) – ویبره

پلوی علی پاشا (ترکیه) – غذا های ملل دیگر

پلوی علی پاشا (ترکیه) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

پیاز                                             ۱عدد

سیر                                           ۱ حبه

ادامه خواندن “پلوی علی پاشا (ترکیه) – ویبره”

کوکوی اسپاگتی( ایتالیائی) – ویبره

کوکوی اسپاگتی( ایتالیائی) – غذا های ملل دیگر

کوکوی اسپاگتی( ایتالیائی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:
قارچ    ۱۵۰ گرم
ماکارونی لوله ای (پخته)     ۲۵۰ گرم
ژامبون گوشت یا مرغ    ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “کوکوی اسپاگتی( ایتالیائی) – ویبره”

سوپ‌ گوجه‌فرنگی با ماکارونی پیچ – ویبره

سوپ‌ گوجه‌فرنگی با ماکارونی پیچ – غذا های ملل دیگر

سوپ‌ گوجه‌فرنگی با ماکارونی پیچ  - غذا های ملل دیگر
در سال‌های اخیر، دیگر گوجه‌فرنگی سبزی‌ای تابستانی نیست و آن را می‌توان در تمام  فصول سال، با کمی تغییر رنگ و طعم پیدا کرد.

ادامه خواندن “سوپ‌ گوجه‌فرنگی با ماکارونی پیچ – ویبره”

سالاد پیازچه و سیب زمینی(آلمان) – ویبره

سالاد پیازچه و سیب زمینی(آلمان) – غذا های ملل دیگر

سالاد پیازچه و سیب زمینی(آلمان) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

سیب زمینی پخته                 ۲ عدد

تخم مرغ پخته                        ۲ عدد

خیارشور خرد شده                ۱۰۰ گرم

ادامه خواندن “سالاد پیازچه و سیب زمینی(آلمان) – ویبره”

کیبه ، غذای سنتی لبنان – ویبره

کیبه ، غذای سنتی لبنان – غذا های ملل دیگر

کیبه ، غذای سنتی لبنان - غذا های ملل دیگر
کیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی این کشور است. کسی نیست که به لبنان سفر کند و از این غذای لذیذ نچشیده باشد . کیبه به اشکال و طرق مختلف تهیه و سرو می شود که در اینجا ، نوع ساده آن را شرح می دهیم.

ادامه خواندن “کیبه ، غذای سنتی لبنان – ویبره”