کیک ایتالیایی – ویبره

کیک ایتالیایی – غذا های ملل دیگر

کیک ایتالیایی - غذا های ملل دیگر
آرد، بیکینگ پودر، شکر، وانیل و تخم‌ مرغ از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این کیک هستند.

ادامه خواندن “کیک ایتالیایی – ویبره”

کوردُن بلو (cordon bleu) – ویبره

کوردُن بلو (cordon bleu) – غذا های ملل دیگر

کوردُن بلو (cordon bleu) - غذا های ملل دیگر
(غذای ملل دیگر)
کوردُن بلو
مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت راسته گوساله                     ۸ تکه (۴۰۰ گرم)

ادامه خواندن “کوردُن بلو (cordon bleu) – ویبره”

پلوی اگه (ترکیه) – ویبره

پلوی اگه (ترکیه) – غذا های ملل دیگر

پلوی اگه (ترکیه) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

برنج                         ۲ پیمانه

نمک                        به مقدار لازم

ادامه خواندن “پلوی اگه (ترکیه) – ویبره”

بیف‌استروگانف – ویبره

بیف‌استروگانف – غذا های ملل دیگر

بیف‌استروگانف - غذا های ملل دیگر
تا به‌ حال تاریخچه بیف ‌استروگانف – این غذای روسی که این روزها در فهرست غذاهای رسمی ما نیز قرار گرفته است – را شنیده ‌اید؟

ادامه خواندن “بیف‌استروگانف – ویبره”

کروکت فرانسوى – ویبره

کروکت فرانسوى – غذا های ملل دیگر

کروکت فرانسوى - غذا های ملل دیگر
کروکت نوعی کوفته ی فرانسوی است که می ‌توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید و از آن به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا استفاده کنید.

ادامه خواندن “کروکت فرانسوى – ویبره”

بوریتو با مرغ و برنج (غذای مکزیکی) – ویبره

بوریتو با مرغ و برنج (غذای مکزیکی) – غذا های ملل دیگر

بوریتو با مرغ و برنج (غذای مکزیکی) - غذا های ملل دیگر
بوریتو تقریباً یک نوع ساندویچ سنتی مکزیکی است که مردم بیشتر در خارج از منزل می خورند.

ادامه خواندن “بوریتو با مرغ و برنج (غذای مکزیکی) – ویبره”

حلوای هویج – ویبره

حلوای هویج – غذا های ملل دیگر

حلوای هویج - غذا های ملل دیگر
حلوای هویج، یک نوع حلوای پاکستانی است.

مواد لازم:

هویج رنده شده                 یک کیلو

شیر                                  یک لیتر

ادامه خواندن “حلوای هویج – ویبره”

مرغ مراکشی مخصوص – ویبره

مرغ مراکشی مخصوص – غذا های ملل دیگر

مرغ مراکشی مخصوص - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

سینه مرغ                                   ۲ تکه

هویج خرد شده                           ۳ عدد

ادامه خواندن “مرغ مراکشی مخصوص – ویبره”

پاستیتسو ( یک غذای یونانی) – ویبره

پاستیتسو ( یک غذای یونانی) – غذا های ملل دیگر

پاستیتسو ( یک غذای یونانی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم :
۲۵۰ گرم    ماکارونی
۲ عدد    تخم مرغ
سه چهارم فنجان    پنیر پارمزان
۲ قاشق غذا خوری    پودر نان

ادامه خواندن “پاستیتسو ( یک غذای یونانی) – ویبره”

عرایس (غذای عربی) – ویبره

عرایس (غذای عربی) – غذا های ملل دیگر

عرایس (غذای عربی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

گوشت چرخ شده             ۲۵۰ گرم

جعفری ریز شده                ۱ لیوان

پیاز رنده شده                     ۱عدد

ادامه خواندن “عرایس (غذای عربی) – ویبره”

چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی ) – ویبره

چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی ) – غذا های ملل دیگر

چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی ) - غذا های ملل دیگر
(CHICKEN ALA KING)
موادلازم :
سینه مرغ بدون استخوان     ۴ تکه
کره پاستوریزه    ۱۰۰ گرم
قارچ ورقه شده     ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی ) – ویبره”

خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره

خوراک لوبیای ایتالیایی – غذا های ملل دیگر

خوراک لوبیای ایتالیایی - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

لوبیا چیتی                                         یک و نیم لیوان

ماکارونی صدفی ( یا اشکال دیگر)       یک لیوان

سوسیس                                          سه عدد

ادامه خواندن “خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره”

آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا – ویبره

آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا – غذا های ملل دیگر

آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا - غذا های ملل دیگر
این کوفته ی ترکیه ای یکی از غذاهایی است که هم خیلی سریع آماده می شود و هم بسیار لذیذ است. این کوفته ها را هم می توانید با نان بخورید و هم با پلو.

ادامه خواندن “آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا – ویبره”