سالاد مرغ و فلفل( مکزیکی) – ویبره

سالاد مرغ و فلفل( مکزیکی) – غذا های ملل دیگر

سالاد مرغ و فلفل( مکزیکی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم برای ۶ نفر:
۴۵۰ گرم    مرغ پخته
یک چهارم پیمانه    مایونز
یک چهارم پیمانه    ماست پاستوریزه

یک قاشق چای خوری    پودرفلفل قرمز
یک دوم قاشق مرباخوری    رب گوجه فرنگی
یک قاشق مرباخوری    پیاز ریز رنده شده
یک عدد    فلفل دلمه ای سبز نازک خلال شده
یک عدد    فلفل دلمه ای قرمز نازک خلال شده

۱۸۰ گرم
ذرت پخته

۱۸۰ گرم
برنج پخته

طرز تهیه:

مرغ را به صورت خلالی خرد می کنیم و در کاسه ای می ریزیم. سپس مایونز، ماست، پودر فلفل، رب گوجه فرنگی و پیاز رنده را با هم مخلوط می کنیم و می گذاریم کمی بماند. پس از آن با مرغ مخلوط کرده و فلفل دلمه ای ها و ذرت را اضافه می کنیم.

این سالاد آماده سرو است که می توان آن را به طور دلخواه، با برنج یا نان خورد.

نکات تغذیه ای :

فلفل یکی از سبزیجاتی است که دارای بیشترین مقدار ویتامین در دنیا می باشد. به عنوان مثال فلفل قرمز ۵ برابر لیمو ترش ویتامینC دارد. همچنین مقدار ویتامینهایA ، B1 ،B2 وP ( بیوفلاوونوئیدها) در فلفل زیاد است. البته بعضی از ویتامین های فلفل، در موقع خشک کردن آن از بین می روند.

بیوفلاوونوئیدها که ویتامینP نیز نامیده می شوند ، باعث تقویت عمل ویتامینC در بدن می شوند بنابراین بایستی با یکدیگر مصرف شوند. بدن قادر به ساختن این مواد نیست و بایستی از طریق غذا دریافت شوند.

این مواد در صدمات ورزشی استفاده شده  و باعث بهبود و تخفیف درد در این موارد می شود.همچنین درد پاها و قسمت میانی پشت بدن و علائم خونریزی طولانی مدت، کاهش کلسیم سرم و تب خال دهان را بهبود می بخشد

سالاد مرغ و فلفل( مکزیکی) – غذا های ملل دیگر – Vibre.ir – غذاهای ملل دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *