مرغ پارمچان – ویبره

مرغ پارمچان – غذا های ملل دیگر

مرغ پارمچان - غذا های ملل دیگر
مواد لازم :

۲۰۰ گرم
سینه یا ‌فیله‌ی مرغ

یک پیمانه

پودر آرد سوخاری

۲عدد
تخم مرغ

یک قاشق غذاخوری
خردل

۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه ‌فرنگی

به ‌مقدار لازم
پودرسیر

۲۵۰ گرم
پنیررنده شده‌ی پیتزا یا گودا

به‌ مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی

طرز تهیه
:مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید.  تخم‌مرغ  و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.

مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید.  تخم‌مرغ  و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.

مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه‌فرنگی  و پودر سیر  را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های سرخ شده بریزید.

پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به ‌مدت ۸ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه‌ی سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.

مرغ پارمچان – غذا های ملل دیگر – Vibre.ir – غذاهای ملل دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *