کروکت گوشت مخصوص – ویبره

کروکت گوشت مخصوص – غذا های ملل دیگر

کروکت گوشت مخصوص - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

گوشت چرخ‌ کرده             ۳۵۰ گرم

پودر نان خشک‌                یک پیمانه

آرد سفید                        یک پیمانه

آرد سوخاری                   یک پیمانه

برنج پخته شده                نصف پیمانه

پیاز                                 یک عدد

تخم ‌مرغ                         سه عدد

نمک و فلفل و روغن        به میزان لازم

سُس سفید                   نصف پیمانه

طرز تهیه:

پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می ‌کنیم.

نمک، فلفل، تخم ‌مرغ و سُس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می ‌کنیم و در جای خنک می ‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند.

بعد از این مدت از مایه به اندازه ی گردو برداشته و لوله می ‌کنیم و آن را در آرد سفید می ‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌ مرغ که خوب زده شده فرو می‌ بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ، پشت و روی آن را سرخ می ‌کنیم.

کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.

طرز تهیه سُس سفید:

یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می ‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌ زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

همزن

برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجا را کلیک کنید.

اگر می خواهید با فوت و فن آشپزی آشنا شوید، اینجا را کلیک کنید.

* مطالب مرتبط:

کروکت مرغ

طرز تهیه انواع غذاهای ملل دیگر

کروکت گوشت مخصوص – غذا های ملل دیگر – Vibre.ir – غذاهای ملل دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *