فلافل ( غذای لبنانی) – ویبره

فلافل ( غذای لبنانی) – غذا های ملل دیگر

فلافل ( غذای لبنانی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

۳۸۰ گرم
باقلای خشک

۳۸۰ گرم
نخود

۲ حبه درشت
سیر کوبیده

یک عدد درشت
پیاز( ریز خرد شده)

۴ عدد بزرگ
پیازچه( ریز خرد شده)

یک عدد( ریز خرد شود)
فلفل سبز قلمی تند

یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر

۳ قاشق غذاخوری
آرد

یک فنجان
جعفری خرد شده

یک قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز

۵/۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز

به اندازه لازم
نمک و فلفل

به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن فلافل

طرز تهیه:

باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.

در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد  بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
توجه:
– باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.

– در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

نکات تغذیه ای :

فلافل یک نوع غذای لبنانی است که برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن

حبوبات به خصوص نخود ، پروتئین را در حد کافی و نیاز بدن تامین می کند.

نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یک برس زبر، سیستم گوارشی را پاک می کند. این نوع فیبر، گلوکز( قند) و کلسترول خون را کاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم می کند.

فلافل ( غذای لبنانی) – غذا های ملل دیگر – Vibre.ir – غذاهای ملل دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *