پلوی اگه (ترکیه) – ویبره

پلوی اگه (ترکیه) – غذا های ملل دیگر

پلوی اگه (ترکیه) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

برنج                         ۲ پیمانه

نمک                        به مقدار لازم

روغن زیتون               ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

پیاز                          ۱ عدد

فلفل دلمه ای          ۱ عدد

سیر                         ۲ حبه

پیازچه                      ۲ ساقه

پودر کاری                 ۱ قاشق سوپ خوری

آب مرغ                    ۳ پیمانه(بسته به نوع برنج متفاوت می باشد)

گوجه فرنگی            ۲ عدد

جعفری خرد شده          ۲ قاشق سوپ خوری

دانه فلفل سیاه              ۴ عدد

روش تهیه:

برنج را به مدت ۱ ساعت با آب ولرم و نمک بخیسانید.

سپس آب آن را خارج نمایید و کنار بگذارید.

روغن زیتون را در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

آن گاه پیاز را خرد کنید و تفت دهید فلفل سبز خرد شده، سیر رنده شده، پیازچه ی خرد شده، پودر کاری و مقداری نمک را نیز به آن اضافه نمایید.

در قابلمه ای مناسب، آب مرغ را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بریزید و سبزیجات تفت خورده را به آن بیفزایید.

اکنون حرارت را ملایم کنید و حدود ۲۰ دقیقه برنج را طبخ نمایید.

بعد از این زمان نیمی از گوجه فرنگی و جعفری را به برنج اضافه کنید و هم بزنید و برنج را به صورت کته دم نمایید.

در پایان، برنج را در دیس بکشید و بقیه ی گوجه فرنگی و جعفری را روی پلو بریزید و با دانه های فلفل تزئین کنید.

انرژی کل ۱۰۰۰ کیلوکالری

پلوی اگه (ترکیه) – غذا های ملل دیگر – Vibre.ir – غذاهای ملل دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *