کوردُن بلو (cordon bleu) – ویبره

کوردُن بلو (cordon bleu) – غذا های ملل دیگر

کوردُن بلو (cordon bleu) - غذا های ملل دیگر
(غذای ملل دیگر)
کوردُن بلو
مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت راسته گوساله                     ۸ تکه (۴۰۰ گرم)

سینه مرغ                                      ۴ تکه (۲۰۰ گرم)

پنیر ورقه ای                                   ۴ ورق

آرد سفید گندم                               ۴ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری                                   ۴ قاشق غذاخوری

تخم مرغ                                        ۱ عدد

شیر                                              یک چهارم پیمانه

روغن سرخ کردنی                          به میزان لازم

نمک و فلفل                                  به میزان لازم
کوردُن بلو
طرز تهیه:

– ابتدا تکه های گوشت و مرغ را با بیفتک کوب، کوبیده تا نرم و کمی نازک شود.

– سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

– یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را روی هم قرار داده و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبد.

کوردُن بلو

– سپس آنها را در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر که از قبل با هم مخلوط کرده اید، بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.

– روغن را داغ کنید و دو طرف آنها را در روغن سرخ کنید.
نکته:

به جای سینه مرغ می توانید از یک ورق ژامبون گوشت یا ژامبون مرغ استفاده کنید.

کوردُن بلو (cordon bleu) – غذا های ملل دیگر – Vibre.ir – غذاهای ملل دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *