خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره

خوراک لوبیای ایتالیایی – غذا های ملل دیگر

خوراک لوبیای ایتالیایی - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

لوبیا چیتی                                         یک و نیم لیوان

ماکارونی صدفی ( یا اشکال دیگر)       یک لیوان

سوسیس                                          سه عدد

ادامه خواندن “خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره”

آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا – ویبره

آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا – غذا های ملل دیگر

آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا - غذا های ملل دیگر
این کوفته ی ترکیه ای یکی از غذاهایی است که هم خیلی سریع آماده می شود و هم بسیار لذیذ است. این کوفته ها را هم می توانید با نان بخورید و هم با پلو.

ادامه خواندن “آشنایی با روش تهیه ی کوفته آدانا – ویبره”

سوفله جادویی – ویبره

سوفله جادویی – غذا های ملل دیگر

سوفله جادویی - غذا های ملل دیگر
گاهی اوقات در بعضی از مهمانی ها، فرصت کافی برای تهیه غذا نداریم. در این مواقع غذاهایی که در فرصت کم تهیه می شوند، به کمک ما می آیند. از جمله این غذاها می توان به سوفله اشاره کرد.

ادامه خواندن “سوفله جادویی – ویبره”

الفته (غذای لبنانی) – ویبره

الفته (غذای لبنانی) – غذا های ملل دیگر

الفته (غذای لبنانی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

سینه مرغ آب پز شده                             ۱ عدد

کدو، بادمجان، سیب زمینی ، هویج           از هر کدام ۲ عدد

ادامه خواندن “الفته (غذای لبنانی) – ویبره”

آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ آسیایی – ویبره

آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ آسیایی – غذا های ملل دیگر

آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ آسیایی - غذا های ملل دیگر
املت قارچ
مواد لازم برای چهار نفر:

تخم مرغ                                              ۸ عدد

فلفل هندی قرمز کوچک؛ خرد شده      ۱ عدد

ادامه خواندن “آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ آسیایی – ویبره”

پای سیب زمینی و گوشت – ویبره

پای سیب زمینی و گوشت – غذا های ملل دیگر

پای سیب زمینی و گوشت - غذا های ملل دیگر
مواد لازم برای خمیر پاستری :

آرد     یک و سه چهارم پیمانه
کره     ۱۵۵ گرم
زرده تخم مرغ     ۱ عدد
آب لیمو     ۱ قاشق چای خوری

ادامه خواندن “پای سیب زمینی و گوشت – ویبره”

حمص (غذای لبنانی) – ویبره

حمص (غذای لبنانی) – غذا های ملل دیگر

حمص (غذای لبنانی) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم برای ۶ نفر:

نخود                              ۵۰۰ گرم

روغن کنجد                     ۱ لیوان

ادامه خواندن “حمص (غذای لبنانی) – ویبره”

نان هندی – ویبره

نان هندی – غذا های ملل دیگر

نان هندی - غذا های ملل دیگر
این نوع نان را هندی‌ ها، هم به عنوان پیش غذا با سُس، هم همراه با غذا مصرف می ‌کنند.
مواد لازم برای ۶ نفر

ادامه خواندن “نان هندی – ویبره”

آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ و گوجه فرنگی – ویبره

آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ و گوجه فرنگی – غذا های ملل دیگر

آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ و گوجه فرنگی - غذا های ملل دیگر
آماده کردن این املت آلمانی، کم هزینه، آسان و سریع است؛ پس چرا آن را برای شام امشب تان درست نکنید؟

ادامه خواندن “آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ و گوجه فرنگی – ویبره”

املت تایلندی – ویبره

املت تایلندی – غذا های ملل دیگر

املت تایلندی - غذا های ملل دیگر
مواد لازم :
تخم مرغ      ۶ عدد
روغن ماهی     ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده     ۲۲۵ گرم

ادامه خواندن “املت تایلندی – ویبره”

چیکن استروگانف – ویبره

چیکن استروگانف – غذا های ملل دیگر

چیکن استروگانف - غذا های ملل دیگر
از جمله مواد تشکیل دهنده ی این غذای لذیذ، سینه مرغ، ‌قارچ، فلفل سبز،‌ روغن زیتون و سس باربکیو است.

ادامه خواندن “چیکن استروگانف – ویبره”

هورن؛ پیراشکی نروژی – ویبره

هورن؛ پیراشکی نروژی – غذا های ملل دیگر

هورن؛ پیراشکی نروژی - غذا های ملل دیگر
پیشنهادی مناسب برای پیک‌نیک این غذا نامش نیز نروژی است و مردم این کشور آن را در مقادیر زیاد درست کرده و بعد از سرد شدن در فریزر نگهداری می‌کنند و در سایر زمان‌ها استفاده می‌کنند.

ادامه خواندن “هورن؛ پیراشکی نروژی – ویبره”

جوجه چینی ( غذایی خوشمزه ) – ویبره

جوجه چینی ( غذایی خوشمزه ) – غذا های ملل دیگر

جوجه چینی ( غذایی خوشمزه ) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم :
آرد گندم     یک لیوان
آرد برنج     نصف لیوان
آرد ذرت     نصف لیوان

ادامه خواندن “جوجه چینی ( غذایی خوشمزه ) – ویبره”

پلوی لبنانی(مجبوس) – ویبره

پلوی لبنانی(مجبوس) – غذا های ملل دیگر

پلوی لبنانی(مجبوس) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم :
برنج= ۴ پیمانه    ۴ پیمانه
فلفل دلمه ای    ۲ عدد
گوجه فرنگی فیله شده     ۴ عدد

ادامه خواندن “پلوی لبنانی(مجبوس) – ویبره”