کیبه ، غذای سنتی لبنان – ویبره

کیبه ، غذای سنتی لبنان – غذا های ملل دیگر

کیبه ، غذای سنتی لبنان - غذا های ملل دیگر
کیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی این کشور است. کسی نیست که به لبنان سفر کند و از این غذای لذیذ نچشیده باشد . کیبه به اشکال و طرق مختلف تهیه و سرو می شود که در اینجا ، نوع ساده آن را شرح می دهیم.

ادامه خواندن “کیبه ، غذای سنتی لبنان – ویبره”

باقلاپلوی پاکستانی و هندی – ویبره

باقلاپلوی پاکستانی و هندی – غذا های ملل دیگر

باقلاپلوی پاکستانی و هندی - غذا های ملل دیگر
کشورهای همسایه معمولاً تحت‌تأثیر الگوی غذایی هم قرار گرفته و بعضی از غذاهای کشورهای همجوار را با اندکی تغییرات و به‌ صورتی که با ذائقه‌شان هماهنگ باشد در فهرست غذایی خود قرار می ‌دهند.

ادامه خواندن “باقلاپلوی پاکستانی و هندی – ویبره”

سوپ بُرش (روسیه) – ویبره

سوپ بُرش (روسیه) – غذا های ملل دیگر

سوپ بُرش (روسیه) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

گوشت ماهیچه                                   ۸۰۰ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین             به میزان لازم

ادامه خواندن “سوپ بُرش (روسیه) – ویبره”

کوفته با سس گوجه و بادمجان (غذای هندی) – ویبره

کوفته با سس گوجه و بادمجان (غذای هندی) – غذا های ملل دیگر

کوفته با سس گوجه و بادمجان (غذای هندی) - غذا های ملل دیگر
آشپزی هندی
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

۷۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده

ادامه خواندن “کوفته با سس گوجه و بادمجان (غذای هندی) – ویبره”

فلفل‌پلو با مرغ – ویبره

فلفل‌پلو با مرغ – غذا های ملل دیگر

فلفل‌پلو با مرغ - غذا های ملل دیگر
فلفل‌پلو، اگرچه در مرحله اول، غذایی عجیب و خیلی تند و تیز و متعلق به کشور هندوستان به نظر می‌رسد، ولی آن‌قدر هم که فکر می‌کنید، تند نیست، زیرا به طور کلی فلفل سیاه بیشتر از آنکه طعم تندی داشته باشد، دارای عطر و بوی خاصی است.

ادامه خواندن “فلفل‌پلو با مرغ – ویبره”

کروکت گوشت مخصوص – ویبره

کروکت گوشت مخصوص – غذا های ملل دیگر

کروکت گوشت مخصوص - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

گوشت چرخ‌ کرده             ۳۵۰ گرم

پودر نان خشک‌                یک پیمانه

آرد سفید                        یک پیمانه

ادامه خواندن “کروکت گوشت مخصوص – ویبره”

کالزونه ( غذای ایتالیایی ) – ویبره

کالزونه ( غذای ایتالیایی ) – غذا های ملل دیگر

کالزونه ( غذای ایتالیایی ) - غذا های ملل دیگر
مواد لازم:

۷ گرم
مخمر

نصف قاشق چایخوری
شکر

ادامه خواندن “کالزونه ( غذای ایتالیایی ) – ویبره”