طرز تهیه کُبّه عربی – غذای عربی
از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و وسط آن از مواد
ویبره – مجله خبری سرگرمی پارسی زبانان
از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و وسط آن از مواد
گوشت را چرخ کرده، سایر مواد
کیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی این کشور است. کسی نیست که
مواد لازم :
لوبیا سبز ۱۰۰ گرم
آرد لپه (بِیسِن) را داخل ظرف گودی
موادلازم:
– آرد ۴ پیمانه
بادمجانها را پوست میکنیم.
روی سطح مواد، نان عربی را که به صورت مکعبی خرد کرده و در کمی روغن
ابتدا نخودها را چرخ میکنیم. بعد فلفلدلمهای، پیاز، سیبزمینی را چرخ و آب
مواد لازم :
برنج ۲ فنجان
جگر گوسفند را شسته و انرا بقطعات کوچک بریده نمکش بزنید و در آرد