دسته: غذای عربی

طرز تهیه کُبّه عربی – ویبره 0

طرز تهیه کُبّه عربی – ویبره

طرز تهیه کُبّه عربی – غذای عربی از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و وسط آن از مواد

تبولی دسر عربی(لبنانی)  – ویبره 0

تبولی دسر عربی(لبنانی) – ویبره

تبولی دسر عربی(لبنانی) – غذای عربی مواد لازم:بلغور گندم ریز= ۳/۲ پیمانه

مُفَرَکه بالجِزِر – ویبره 0

مُفَرَکه بالجِزِر – ویبره

مُفَرَکه بالجِزِر – غذای عربی مواد لازم: هویج=۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده=۲۰۰ گرم پیاز متوسط=۱ عدد

شاورما – ویبره 0

شاورما – ویبره

شاورما – غذای عربی از معروف‌ترین خوراک‌های عربی که البته در رستوران‌های لبنانی در ایران

هومز لبنانی (عربی) – ویبره 0

هومز لبنانی (عربی) – ویبره

هومز لبنانی (عربی) – غذای عربی مواد لازم برای ۶ نفر:نخود=۵۰۰گرم

کباب مخصوص خیج فارس  – ویبره 0

کباب مخصوص خیج فارس – ویبره

کبـاب مخـصوص خلـیج فارس – غذای عربی گوشت را چرخ کرده، سایر مواد

کیبه عربی (غذای سنتی لبنان) – ویبره 0

کیبه عربی (غذای سنتی لبنان) – ویبره

کیبه عربی (غذای سنتی لبنان) – غذای عربی کیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی  این کشور است. کسی نیست که

درهم تابستان عربی – ویبره 0

درهم تابستان عربی – ویبره

درهم تابستان عربی – غذای عربی مواد لازم : لوبیا سبز  ۱۰۰ گرم

طرز تهیه بَجیه غذای عربی – ویبره 0

طرز تهیه بَجیه غذای عربی – ویبره

طرز تهیه بَجیه غذای عربی – غذای عربی آرد لپه (بِیسِن) را داخل ظرف گودی

دستور پخت سمبوسه عربی – ویبره 0

دستور پخت سمبوسه عربی – ویبره

دستور پخت سمبوسه عربی – غذای عربی موادلازم:– آرد ۴ پیمانه

طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی – ویبره 0

طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی – ویبره

طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی – غذای عربی بادمجانها را پوست می‌کنیم.