کبه عربی – ویبره

کبه عربی – غذای عربی

کبه عربی - غذای عربی
مواد لازم : بلغور خیس شده ۲ لیوان گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

پیاز متوسط ۴ عدد خلال بادام ۱ استکان گردوی پودر شده ۱ استکان کشمش پلویی ۱ استکان نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه به میزان لازم گرد لیمو عمانی ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه برای تهیه خمیر کُبه، ابتدا ۱۵۰ گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خیس شده و یک عدد پیاز کوچک با هم چرخ می کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم. برای تهیه مواد داخل کبه، سه عدد پیاز متوسط را خلال می کنیم و ۲۰۰ گرم از گوشت باقیمانده را همراه با پیاز تفت می دهیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد لیمو عمانی و گردو را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک،فلفل و ادویه را به میزان لازم اضافه می کنیم. در آخر کشمش شسته شده را با آن می افزاییم. مواد داخل کبه آماده است. طرز پیچیدن کبه از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و وسط آن از مواد داخل کبه می گذاریم. روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبّه را در دست گرد می کنیم. سپس کبه های آماده شده را در روغن سرخ می کنیم.

کبه عربی – غذای عربی – Vibre.ir – غذای عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *