طرز تهیه کُبّه عربی – ویبره

طرز تهیه کُبّه عربی – غذای عربی

طرز تهیه کُبّه عربی - غذای عربی
از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و وسط آن از مواد

داخل کبه می گذاریم. روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبّه را در دست گرد می کنیم…
طرز تهیه کبه عربی
مواد لازم:
بلغور خیس شده  ۲ لیوان
گوشت چرخ کرده  ۳۵۰ گرم
پیاز متوسط  ۴ عدد
خلال بادام  ۱ استکان
گردوی پودر شده  ۱ استکان
کشمش پلویی  ۱ استکان
نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه  به میزان لازم
گرد لیمو عمانی  ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
برای تهیه خمیر کُبه، ابتدا ۱۵۰ گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خیس شده و یک عدد پیاز کوچک با هم چرخ می کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم.

برای تهیه مواد داخل کبه، سه عدد پیاز متوسط را خلال می کنیم و ۲۰۰ گرم از گوشت باقیمانده را همراه با پیاز تفت می دهیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد لیمو عمانی و گردو را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک،فلفل و ادویه را به میزان لازم اضافه می کنیم. در آخر کشمش شسته شده را با آن می افزاییم. مواد داخل کبه آماده است.

طرز پیچیدن کبه:
از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و وسط آن از مواد داخل کبه می گذاریم. روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبّه را در دست گرد می کنیم. سپس کبه های آماده شده را در روغن سرخ می کنیم.

طرز تهیه کُبّه عربی – غذای عربی – Vibre.ir – غذای عربی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *