طرز تهیه مطبل لبنانی – ویبره

طرز تهیه مطبل لبنانی – غذای عربی

طرز تهیه مطبل لبنانی - غذای عربی
مُطَبّل لبنانی :بادنجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید

.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید…

طرز تهیه مطبل لبنانی

مواد لازم :
بادنجان یک کیلوگرم
ارده سه قاشق  وپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
بادنجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.

طرز تهیه مطبل لبنانی – غذای عربی – Vibre.ir – غذای عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *