دسر عربی ام علی – ویبره

دسر عربی ام علی – غذای عربی

دسر عربی ام علی - غذای عربی
این یک نوع دسر عربی هست که به صورت گرم مصرف می شود و طعم آن بسیار لذیذ است.

مواد لازم:
کورن فلکس=۲/۱ پاکت یا به اندازه دلخواه
کشمش=۱ لیوان
مغز پسته=۱ لیوان
شیر=۱ لیتر
شیر خشک نیدو=۴ قاشق غذاخوری
شکر=۱ فنجان
خامه=۲/۱ لیوان
وانیل=۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱٫ کورن فلکس را در ظرف پیرکس ریخته بطوریکه تا ۳/۱ ظرف را بپوشاند سپس روی کورن فلکس را کشمش و مغز پسته بریزید.

. بقیه مواد را با هم مخلوط کرده در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا وقتیکه شیر بجوشد و کرم نرم و لطیفی بدست آید. کرم بدست آمده نباید سفت باشد.
۳٫ کرم را روی سطح مواد ریخته بطوریکه زیر و روی مواد را بپوشاند و تمام مواد با کرم مخلوط شود.
۴٫ ظرف را در فر به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا وقتیکه روی مواد طلایی رنگ شود و کرم کمی غلیظ شود.
۵٫ این دسر را باید پس از خارج کردن از فر و بصورت داغ مصرف کنید.

دسر عربی ام علی – غذای عربی – Vibre.ir – غذای عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *