طرز تهیه توپ برنج چینی – ویبره

طرز تهیه توپ برنج چینی – غذای چینی

طرز تهیه توپ برنج چینی - غذای چینی
مخلوط توپی شکل را می توانید یک روز قبل از غذا آماده نمایید و در ظرف درب داری در یخچال نگهداری

کنید , سپس آنها را قبل از پختن و سرو غذا در برنج بغلطانید…
طرز تهیه توپ برنج چینی
مواد لازم :
برنج  ۱ فنجان
گوشت چرخ کرده  ۳۰۰ گرم
قارچ  ۸ عدد
سس سویا  ۳ قاشق سوپخوری
زنجبیل  ۱٫۵ قاشق سوپخوری
پیاز سبز خرد شده  ۲ عدد
سرکه  ۰٫۲۵ عدد
سفیده تخم مرغ  ۲ عدد

طرز تهیه :

مخلوط توپی شکل را می توانید یک روز قبل از غذا آماده نمایید و در ظرف درب داری در یخچال نگهداری کنید , سپس آنها را قبل از پختن و سرو غذا در برنج بغلطانید.
روی برنج آب سرد ریخته و بمدت دو ساعت کنار بگذارید و آبکش کنید. روی قارچها آبجوش بریزید و بمدت ۲۰ دقیقه کنار گذاشته تا خیس بخورند سپس آبکش کنید و ساقه قارچها را جدا کرده و کلاهک آنها را ریز خرد کنید . قارچ , گوشت , سس سویا , زنجبیل , پیازچه , سیر و سفیده تخم مرغها را در کاسه ای با هم مخلوط کنید , یک قاشق چایخوری پر از مخلوط را به شکل توپ فرم دهید و توپها را در برنج بغلطانید تا کاملا آغشته به ان شوند . توپهای برنجی را روی بخار پز قرار داده و درب آن را بگذارید و بمدت ۱۵ دقیقه روی آب جوش بپزید سپس بمدت دو دقیقه کنار گذاشته تا خنک شوند و با سس سرو نمایید.

طرز تهیه توپ برنج چینی – غذای چینی – Vibre.ir – غذای چینی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *