غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – غذای اروپایی

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون - غذای اروپایی
مواد لازم
فیله گوساله ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره”

غذای آلمانی هوته فر کاسه – ویبره

غذای آلمانی هوته فر کاسه – غذای اروپایی

غذای آلمانی هوته فر کاسه - غذای اروپایی
مواد لازم

– سینه و ران مرغ از هر کدام ۱ عدد

ادامه خواندن “غذای آلمانی هوته فر کاسه – ویبره”

بنیه مرغ با گل کلم و پیاز – غذای اروپایی – ویبره

بنیه مرغ با گل کلم و پیاز – غذای اروپایی

بنیه مرغ با گل کلم و پیاز - غذای اروپایی
مواد لازم

مرغ پخته ۲/۱ عدد

ادامه خواندن “بنیه مرغ با گل کلم و پیاز – غذای اروپایی – ویبره”

پای مرغ غذایی جدید و متفاوت! – ویبره

پای مرغ غذایی جدید و متفاوت!! – غذای اروپایی

پای مرغ غذایی جدید و متفاوت!! - غذای اروپایی
بدیهی است هیچ غذایی نمی تواند مطلوب

ادامه خواندن “پای مرغ غذایی جدید و متفاوت! – ویبره”

غذای ایتالیایی قارچ سوخاری فلورانسی – ویبره

غذای ایتالیایی قارچ سوخاری فلورانسی – غذای اروپایی

غذای ایتالیایی قارچ سوخاری فلورانسی - غذای اروپایی
مواد لازم
• یک بسته نیم کیلویی قارچ

ادامه خواندن “غذای ایتالیایی قارچ سوخاری فلورانسی – ویبره”

طرز تهیه استیک (بیف) – ویبره

طرز تهیه استیک (بیف) – غذای اروپایی

طرز تهیه استیک (بیف) - غذای اروپایی
ضخامت استیک یا بیف‌ها نباید از ١٫٥ تا ۲ سانتیمتر بیشتر باشد. استیک‌ها

ادامه خواندن “طرز تهیه استیک (بیف) – ویبره”

طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی – ویبره

طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی – غذای اروپایی

طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی - غذای اروپایی
هنگامى که میهمان سر زده اى از راه مى رسد

ادامه خواندن “طرز تهیه تورتیلای مرغ رومی – ویبره”

غذای فرانسوی چیکن آلاکینگ – ویبره

غذای فرانسوی چیکن آلاکینگ – غذای اروپایی

غذای فرانسوی چیکن آلاکینگ - غذای اروپایی
موادلازم :
سینه مرغ بدون استخوان  ۴ تکه

ادامه خواندن “غذای فرانسوی چیکن آلاکینگ – ویبره”

بوریتو با مرغ و برنج مکزیکی – غذای اروپایی – ویبره

بوریتو با مرغ و برنج مکزیکی – غذای اروپایی

بوریتو با مرغ و برنج مکزیکی  - غذای اروپایی
این غذا علاوه بر بزرگسالان، برای کودکان به خصوص کودکان کم وزن ، مناسب است،

ادامه خواندن “بوریتو با مرغ و برنج مکزیکی – غذای اروپایی – ویبره”