غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – غذای اروپایی

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون - غذای اروپایی
مواد لازم
فیله گوساله ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره”

بیف استراگانف – غذای اروپایی – ویبره

بیف استراگانف – غذای اروپایی

بیف استراگانف - غذای اروپایی
مواد لازم
برای ۶ نفر
خردل یک قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “بیف استراگانف – غذای اروپایی – ویبره”

تاریخچه پیتزا – غذای اروپایی – ویبره

تاریخچه پیتزا – غذای اروپایی

تاریخچه پیتزا - غذای اروپایی
نام پیتزا با نام ایتالیا و شهر ناپل گره خورده است. اما این غذای پرطرفدار راه درازی

ادامه خواندن “تاریخچه پیتزا – غذای اروپایی – ویبره”

طرز تهیه املت تایلندی – ویبره

طرز تهیه املت تایلندی – غذای اروپایی

طرز تهیه املت تایلندی - غذای اروپایی
ابتدا تخم مرغ  ها را در روغن ماهی  به صورت خاگینه در آوردید. سپس گوشت

ادامه خواندن “طرز تهیه املت تایلندی – ویبره”

بنیه میگو پفی با سس تارتار – غذای اروپایی – ویبره

بنیه میگو پفی با سس تارتار – غذای اروپایی

بنیه میگو پفی با سس تارتار - غذای اروپایی
مواد لازم

میگوی پاک کرده ۱ ک

ادامه خواندن “بنیه میگو پفی با سس تارتار – غذای اروپایی – ویبره”

غذای ایتالیایی فریتاتای پپرونی و کدو – ویبره

غذای ایتالیایی فریتاتای پپرونی و کدو – غذای اروپایی

غذای ایتالیایی فریتاتای پپرونی و کدو - غذای اروپایی
مواد لازم برای ۴ نفر
• ۳ پیمانه کدوی سبز نازک حلقه شده

ادامه خواندن “غذای ایتالیایی فریتاتای پپرونی و کدو – ویبره”

طرز تهیه کوردون بلو (cordon bleu) – ویبره

طرز تهیه کوردون بلو (cordon bleu) – غذای اروپایی

طرز تهیه کوردون بلو (cordon bleu) - غذای اروپایی
یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را

ادامه خواندن “طرز تهیه کوردون بلو (cordon bleu) – ویبره”