غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – غذای اروپایی

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون - غذای اروپایی
مواد لازم
فیله گوساله ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره”

کوکوی مرغ و کلم بروکلی (آمریکا) – ویبره

کوکوی مرغ و کلم بروکلی (آمریکا) – غذای اروپایی

کوکوی مرغ و کلم بروکلی (آمریکا) - غذای اروپایی
کلم بروکلی ها را خرد کرده و بخار پز

ادامه خواندن “کوکوی مرغ و کلم بروکلی (آمریکا) – ویبره”

خوراک ایتالیایی با مرغ و زیتون – غذای اروپایی – ویبره

خوراک ایتالیایی با مرغ و زیتون – غذای اروپایی

خوراک ایتالیایی با مرغ و زیتون - غذای اروپایی
دوستان آشپز، میتوانند در صورت تمایل، میزان آب مرغ بکار رفته در غذا

ادامه خواندن “خوراک ایتالیایی با مرغ و زیتون – غذای اروپایی – ویبره”

طرز تهیه خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره

طرز تهیه خوراک لوبیای ایتالیایی – غذای اروپایی

طرز تهیه خوراک لوبیای ایتالیایی - غذای اروپایی
بعد از اینکه سوسیس‌ها پخت، ماکارونی پخته شده را داخل لوبیا

ادامه خواندن “طرز تهیه خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره”

خوراک مرغ و پنیر خامه ای با آرام پز – غذای اروپایی – ویبره

خوراک مرغ و پنیر خامه ای با آرام پز – غذای اروپایی

خوراک مرغ و پنیر خامه ای با آرام پز  - غذای اروپایی
اگر به آشپزی با آرام پز علاقه دارید، این

ادامه خواندن “خوراک مرغ و پنیر خامه ای با آرام پز – غذای اروپایی – ویبره”

اسکالوپ بوقلمون – غذای اروپایی – ویبره

اسکالوپ بوقلمون – غذای اروپایی

اسکالوپ بوقلمون - غذای اروپایی
مواد لازم
۳۵۰ گرم فیله بوقلمون – نصف پیمانه برگ پیازچه خرد

ادامه خواندن “اسکالوپ بوقلمون – غذای اروپایی – ویبره”

پلوی سنتی لیموزین ( فرانسه) – ویبره

پلوی سنتی لیموزین ( فرانسه) – غذای اروپایی

پلوی سنتی لیموزین ( فرانسه) - غذای اروپایی
مواد لازم
هویج تازه (رنده شده )۳ عدد

ادامه خواندن “پلوی سنتی لیموزین ( فرانسه) – ویبره”