غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – غذای اروپایی

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون - غذای اروپایی
مواد لازم
فیله گوساله ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره”

بنیه میگو پفی با سس تارتار – غذای اروپایی – ویبره

بنیه میگو پفی با سس تارتار – غذای اروپایی

بنیه میگو پفی با سس تارتار - غذای اروپایی
مواد لازم

میگوی پاک کرده ۱ ک

ادامه خواندن “بنیه میگو پفی با سس تارتار – غذای اروپایی – ویبره”

غذای ایتالیایی فریتاتای پپرونی و کدو – ویبره

غذای ایتالیایی فریتاتای پپرونی و کدو – غذای اروپایی

غذای ایتالیایی فریتاتای پپرونی و کدو - غذای اروپایی
مواد لازم برای ۴ نفر
• ۳ پیمانه کدوی سبز نازک حلقه شده

ادامه خواندن “غذای ایتالیایی فریتاتای پپرونی و کدو – ویبره”

طرز تهیه کوردون بلو (cordon bleu) – ویبره

طرز تهیه کوردون بلو (cordon bleu) – غذای اروپایی

طرز تهیه کوردون بلو (cordon bleu) - غذای اروپایی
یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را

ادامه خواندن “طرز تهیه کوردون بلو (cordon bleu) – ویبره”

غذای آلمانی هوته فر کاسه – ویبره

غذای آلمانی هوته فر کاسه – غذای اروپایی

غذای آلمانی هوته فر کاسه - غذای اروپایی
مواد لازم

– سینه و ران مرغ از هر کدام ۱ عدد

ادامه خواندن “غذای آلمانی هوته فر کاسه – ویبره”