غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – غذای اروپایی

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون - غذای اروپایی
مواد لازم
فیله گوساله ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره”

خوراک قارچ و گوشت ایتالیایی – غذای اروپایی – ویبره

خوراک قارچ و گوشت ایتالیایی – غذای اروپایی

خوراک قارچ و گوشت ایتالیایی - غذای اروپایی
مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده‌ی گوساله نیم کیلوگرم

ادامه خواندن “خوراک قارچ و گوشت ایتالیایی – غذای اروپایی – ویبره”

طرز تهیه پاچانگای گوشت – ویبره

طرز تهیه پاچانگای گوشت – غذای اروپایی

طرز تهیه پاچانگای گوشت - غذای اروپایی
گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب

ادامه خواندن “طرز تهیه پاچانگای گوشت – ویبره”

سوپ لوبیا چیتی مکزیکی – ویبره

سوپ لوبیا چیتی مکزیکی – غذای اروپایی

سوپ لوبیا چیتی مکزیکی - غذای اروپایی
در این سوپ، لوبیا چیتی به‌عنوان ماده اصلی انتخاب شده و باتوجه به اینکه

ادامه خواندن “سوپ لوبیا چیتی مکزیکی – ویبره”

سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی – ویبره

سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی – غذای اروپایی

سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی - غذای اروپایی
سیب زمینی ها را پوست کنده و خلال

ادامه خواندن “سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی – ویبره”

سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه – ویبره

سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه – غذای اروپایی

سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه - غذای اروپایی
مواد لازم :
کره ۱۰۰  گرم
قارچ ۳۰۰  گرم

ادامه خواندن “سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه – ویبره”

طرز تهیه ذرت مکزیکی – ویبره

طرز تهیه ذرت مکزیکی – غذای اروپایی

طرز تهیه ذرت مکزیکی - غذای اروپایی
ذرت  را در ظرف مخصوص ماکروویو بریزید. با قدرت ۸۰ درصد به مدت ۲ دقیقه

ادامه خواندن “طرز تهیه ذرت مکزیکی – ویبره”