غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – غذای اروپایی

غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون - غذای اروپایی
مواد لازم
فیله گوساله ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “غذای فرانسوی تورندو با سس گشنیز و ترخون – ویبره”

طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی – ویبره

طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی – غذای اروپایی

طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی - غذای اروپایی
گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال

ادامه خواندن “طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی – ویبره”

خوراک فرانسوی راتاتوی فرانسوی – غذای اروپایی – ویبره

خوراک فرانسوی راتاتوی فرانسوی – غذای اروپایی

خوراک فرانسوی راتاتوی فرانسوی - غذای اروپایی
مواد لازم
بادمجان حلقه شده ۱ کیلو

ادامه خواندن “خوراک فرانسوی راتاتوی فرانسوی – غذای اروپایی – ویبره”

راتاتویی برای دونفر – ویبره

راتاتویی برای دونفر – غذای اروپایی

راتاتویی برای دونفر - غذای اروپایی
راتاتویی نوعی خورش پاستاست که با توجه به مواد تشکیل دهنده‌اش

ادامه خواندن “راتاتویی برای دونفر – ویبره”

خوراک بادنجان ایتالیایی – غذای اروپایی – ویبره

خوراک بادنجان ایتالیایی – غذای اروپایی

خوراک بادنجان ایتالیایی - غذای اروپایی
مواد لازم :
بادمجان ۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “خوراک بادنجان ایتالیایی – غذای اروپایی – ویبره”

طرز تهیه نان تاکو مکزیکی – ویبره

طرز تهیه نان تاکو مکزیکی – غذای اروپایی

طرز تهیه نان تاکو مکزیکی - غذای اروپایی
درظرفی آردذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم

ادامه خواندن “طرز تهیه نان تاکو مکزیکی – ویبره”