خورش ماهی هندی – ویبره

خورش ماهی هندی – غذای هندی

خورش ماهی هندی - غذای هندی
مواد لازم :
ماهی ۱ عدد

پیاز ۳۷۵ گرم
فلفل قرمز ۶ عدد
ادویه قدری
نمک قدری
آب تمر ۲ فنجان
گشنیز ۳ برگ
زیره ۱ قاشق سوپخوری
کنجد ۱ قاشق سوپخوری
زنجبیل ۱ عدد
سیر ۱ عدد
روغن ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

اولی ماهی تازه را صاف کرده سپس قطعه قطعه اش کنید پنج سیر پیاز را حلقه حلقه کرده و آنگاه یکدانه سیر با چند برگ گشنیز را کوبیده عرق آنرا به اندازه نیم استکان در آورید. سپس به اندازه بک قاشق چایخوری زیره و یک قاشق چایخوری تخم گشنیز و یک قاشق چای خوری خشخاش و چند عدد فلفل قرمز همه اینها را کمی بو داده و بگویید و یک تکه زنجبیل هم کوبیده با آن مخلوط نمائید .
سه قاشق سوپخوری روغن در دیگ ریخته رویش پیازها را بچینید ادویه را بقطعات ماهی آمیخته روی آن بچینید . سپس کمی نمک با قدری پیاز روی آن ریخته بگذارید بمدت ده دقیقه سرخ شود .سپس آب تمر هندی را گفته باندازه دو فنجان رویش بریزید ولی خورش را با قاشق هم بزنید و روی آتش کم آنرا بپزید . این خورش را با کته میخورند .

خورش ماهی هندی – غذای هندی – Vibre.ir – آشپزی هندی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *