غذای اشتها آور آنتی پاستو – ویبره

غذای اشتها آور آنتی پاستو – غذای ایتالیایی

غذای اشتها آور آنتی پاستو
مواد لازم :
۶۰۰ گرم سوسیس قاچ شده
یک عدد گوجه فرنگی قاچ شده
یک عدد پیاز بزرگ سفید
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز سرخ شده
۴۰۰ گرم پنیر پروولون قاچ شده
دو کنسرو کوچک زیتون سیاه بدون هسته
یک قوطی ذرت کوچک (بچه ذرت)
یک شیشه کوچک فلفل ترشی
۲ ساقه کرفس
یک کنسرو ماهی
روغن زیتون

ادامه خواندن “غذای اشتها آور آنتی پاستو – ویبره”

سیو پینو (Cioppino) – ویبره

سیو پینو (Cioppino) – غذای ایتالیایی

سیو پینو (Cioppino)
مواد لازم :
    سه حبه سیر ریز شده
    یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
    دو قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
    یک فنجان روغن  زیتون
    ۲ فنجان سس گوجه فرنگی
    نیم کیلو گوجه فرنگی پخته و خرد شده
    نصف قاشق چای خوری پونه خشک
    نصف قاشق چای خوری مرزنگوش خشک
    نمک و فلفل
    دو عدد خرچنگ با پوست و دم خرد شده
    ۳۰۰ گرم میگو پوست کنده بدون رگ
    ۵۰۰ گرم ماهی سفید خرد شده

ادامه خواندن “سیو پینو (Cioppino) – ویبره”

سی سر چیاتا (Cicerchiata) – ویبره

سی سر چیاتا (Cicerchiata) – غذای ایتالیایی

سی سر چیاتا (Cicerchiata)
مواد لازم :
    سه فنجان آرد
    ۴ عدد تخم مرغ بزرگ
    یک قاشق سوپ خوری پوست رنده شده لیمو
    ۴ فنجان روغن گیاهی
    یک فنجان عسل
    ۲ فنجان مغز  فندق
    ۴ قطعه شکلات نیمه شیرین

ادامه خواندن “سی سر چیاتا (Cicerchiata) – ویبره”

جوجه وزوویی (Chicken Vesuvio) – ویبره

جوجه وزوویی (Chicken Vesuvio) – غذای ایتالیایی

جوجه وزوویی (Chicken Vesuvio)
مواد لازم :
    یک عدد مرغ تکه تکه شده
    یک و نیم قاشق چای خوری ریحان
    نصف قاشق چای خوری نمک
    یک پر رزماری
    ۳ عدد سیب زمینی پخته شده
    ۳ قاشق چای خوری جعفری خرد شده
    یک سوم فنجان آرد
    نصف قاشق چای خوری پونه
    یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
    یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
    نصف فنجان روغن  زیتون
    سه حبه سیر له شده

ادامه خواندن “جوجه وزوویی (Chicken Vesuvio) – ویبره”

پاستا کانلونی (Cannelloni) – ویبره

پاستا کانلونی (Cannelloni) – غذای ایتالیایی

پاستا کانلونی (Cannelloni)
مواد لازم :
    نیم کیلو گوشت چرخ کرده گاو
    نمک و فلفل
    ۲ حبه سیر آسیاب شده
    یک عدد تخم مرغ
    یک چهارم فنجان پنیز پیتزای رنده شده
    یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
    یک چهارم فنجان خرده نان
    یک فنجان اسفناج خرد پخته شده
    ۲ فنجان سس گوجه فرنگی
    پاستای ورقه ای

ادامه خواندن “پاستا کانلونی (Cannelloni) – ویبره”

غذای ایتالیایی – ویبره

غذای ایتالیایی – غذای ایتالیایی

غذای ایتالیایی
مواد لازم :
    ۵۰۰ گرم برنج
    ۲ عدد تخم مرغ
    ۱۵۰ گرم پنیر پارمسان
    ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو
    ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده مرغ
    یک عدد پیاز و یک ساقه کرفس خرد شده
    یک چهارم قاشق چای خوری نعنای خشک
    یک چهارم قاشق چای خوری پونه کوهی
    نمک و فلفل
    روغن برای سرخ کردن
    آرد و کمی خرده نان
    یک عدد تخم مرغ زده شده

ادامه خواندن “غذای ایتالیایی – ویبره”

موی فرشته با گوجه فرنگی (پاستا با گوجه) – ویبره

موی فرشته با گوجه فرنگی (پاستا با گوجه) – غذای ایتالیایی

موی فرشته با گوجه فرنگی (پاستا با گوجه)
مواد لازم :

     یک قاشق چای خوری سیر آسیاب شده
    یک قاشق چای خوری روغن زیتون
    ۵ تا ۶ عدد گوجه فرنگی پخته و خرد شده بدون پوست
    ۳ قاشق سوپ خوری سرکه
    نمک و فلفل
    یک چهارم فنجان ریحان تازه خرد شده
    ۲۵۰ گرم پاستا خام

ادامه خواندن “موی فرشته با گوجه فرنگی (پاستا با گوجه) – ویبره”

خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره

خوراک لوبیای ایتالیایی – غذای ایتالیایی

خوراک لوبیای ایتالیایی
مواد لازم:

لوبیا چیتی                                         یک و نیم لیوان

ماکارونی صدفی ( یا اشکال دیگر)       یک لیوان

سوسیس                                          سه عدد

پیاز سرخ شده                                   سه قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی                                یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه                       به مقدار لازم

 

ادامه خواندن “خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره”

چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی – ویبره

چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی – غذای ایتالیایی

چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی
در غذاهای ایتالیایی اگر از پنیر پارمسان استفاده شود از کلمه Parmigiana استفاده می‌شود. این خوراک نیز متشکل از مرغ و پنیر پارمسان است که به آن چیکن پارمیجانا می‌گوییم.

ادامه خواندن “چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی – ویبره”

ماکارونی کربونارا – ویبره

ماکارونی کربونارا – غذای ایتالیایی

ماکارونی کربونارا
مواد لازم برای ۴ نفر:
ماکارونی= ۴۰۰ گرم (به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم)
گوشت گاو= ۲۰۰ گرم
تخم مرغ= ۴ عدد (به ازای هر نفر ۱ عدد)
پنیر پارمزان یا پکورینو =۴ قاشق غذاخوری
کره= ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون= به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم

ادامه خواندن “ماکارونی کربونارا – ویبره”

املت ماکارونی – ویبره

املت ماکارونی – غذای ایتالیایی

املت ماکارونی  
مواد لازم:

تخم مرغ = ۲ عدد

ماکارونی مدل دار ریز= ۶۰ گرم

گوجه فرنگی  ریز خرد شده= نصف پیمانه

پیاز خرد شده= ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده= ۱ قاشق غذاخوری

روغن= ۲ قاشق غذاخوری

آب=۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل= به مقدار لازم

سس گوجه= به مقدار لازم

ادامه خواندن “املت ماکارونی – ویبره”

مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا – ویبره

مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا – غذای ایتالیایی

مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا
مواد لازم :
    یک فنجان پاستا با اندازه های کوچک
    دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون
    نصف فنجان سینه مرغ ( خرد شده به شکل مکعب های کوچک )
    نصف فنجان پیاز خرد شده ( حدود نصف یک پیاز )
    یک حبه سیر خرد شده
    ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

ادامه خواندن “مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا – ویبره”

املت ایتالیایی – ویبره

املت ایتالیایی – غذای ایتالیایی

املت ایتالیایی
مواد مورد نیاز:

قارچ خرد شده= یک پیمانه

کدو خرد شده= یک پیمانه

کره یا مارگارین= ۳ قاشق غذاخوری

آب= ۳ قاشق غذاخوری

تخم‌ مرغ= ۴ عدد

نمک= یک چهارم قاشق چای ‌خوری

فلفل= یک چهارم قاشق چای ‌خوری

پنیر رنده شده موزارلا=نصف پیمانه

ادامه خواندن “املت ایتالیایی – ویبره”

نان سیر – ویبره

نان سیر – غذای ایتالیایی

نان سیر
مواد لازم برای نان سیر:

    یک چهارم فنجان روغن زیتون
    نصف یک سیر ( کاملا ریز شده )
    ۲۵۰ گرم کره
    ۲ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
    یک قاشق سوپ خوری پونه خشک
    یک هشتم قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
    نمک و فلفل
    نان باگت اسلایس شده

ادامه خواندن “نان سیر – ویبره”

طرز تهیه کوفته ایتالیایی – ویبره

طرز تهیه کوفته ایتالیایی – غذای ایتالیایی

طرز تهیه کوفته ایتالیایی
مواد مورد نیاز:

گوشت چرخ کرده= ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی رنده شده= ۸۰۰ گرم

تخم مرغ= ۲ عدد

جعفری خورد شده= ۴ قاشق سوپ خوری

پنیر پارمزان رنده شده= ۱۰۰ گرم

پودر نان خشک (خمیر خشک شده داخل نان باگت)= ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل و پودر سیر= به مقدار لازم

پیاز= ۱ عدد خلالی خرد شده

روغن زیتون= به مقدار لازم

ریحان=۱۰۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته ایتالیایی – ویبره”

کلوچه ی ایتالیایی – ویبره

کلوچه ی ایتالیایی – غذای ایتالیایی

کلوچه ی ایتالیایی
مواد لازم :
    ۳ عدد تخم مرغ
    نصف فنجان آب پرتقال
    یک فنجان شکر
    یک فنجان روغن
    یک قاشق چای خوری نمک
    یک قاشق چای خوری وانیل
    سه و نیم فنجان آرد
    دو قاشق چای خوری بکین پودر
    بادام خرد شده

ادامه خواندن “کلوچه ی ایتالیایی – ویبره”