غذای اشتها آور آنتی پاستو – ویبره

غذای اشتها آور آنتی پاستو – غذای ایتالیایی

غذای اشتها آور آنتی پاستو
مواد لازم :
۶۰۰ گرم سوسیس قاچ شده
یک عدد گوجه فرنگی قاچ شده
یک عدد پیاز بزرگ سفید
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز سرخ شده
۴۰۰ گرم پنیر پروولون قاچ شده
دو کنسرو کوچک زیتون سیاه بدون هسته
یک قوطی ذرت کوچک (بچه ذرت)
یک شیشه کوچک فلفل ترشی
۲ ساقه کرفس
یک کنسرو ماهی
روغن زیتون

ادامه مطلب …

موی فرشته با گوجه فرنگی (پاستا با گوجه) – ویبره

موی فرشته با گوجه فرنگی (پاستا با گوجه) – غذای ایتالیایی

موی فرشته با گوجه فرنگی (پاستا با گوجه)
مواد لازم :

     یک قاشق چای خوری سیر آسیاب شده
    یک قاشق چای خوری روغن زیتون
    ۵ تا ۶ عدد گوجه فرنگی پخته و خرد شده بدون پوست
    ۳ قاشق سوپ خوری سرکه
    نمک و فلفل
    یک چهارم فنجان ریحان تازه خرد شده
    ۲۵۰ گرم پاستا خام

ادامه مطلب …

خوراک لوبیای ایتالیایی – ویبره

خوراک لوبیای ایتالیایی – غذای ایتالیایی

خوراک لوبیای ایتالیایی
مواد لازم:

لوبیا چیتی                                         یک و نیم لیوان

ماکارونی صدفی ( یا اشکال دیگر)       یک لیوان

سوسیس                                          سه عدد

پیاز سرخ شده                                   سه قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی                                یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه                       به مقدار لازم

 

ادامه مطلب …

چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی – ویبره

چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی – غذای ایتالیایی

چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی
در غذاهای ایتالیایی اگر از پنیر پارمسان استفاده شود از کلمه Parmigiana استفاده می‌شود. این خوراک نیز متشکل از مرغ و پنیر پارمسان است که به آن چیکن پارمیجانا می‌گوییم.

ادامه مطلب …

ماکارونی کربونارا – ویبره

ماکارونی کربونارا – غذای ایتالیایی

ماکارونی کربونارا
مواد لازم برای ۴ نفر:
ماکارونی= ۴۰۰ گرم (به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم)
گوشت گاو= ۲۰۰ گرم
تخم مرغ= ۴ عدد (به ازای هر نفر ۱ عدد)
پنیر پارمزان یا پکورینو =۴ قاشق غذاخوری
کره= ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون= به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم

ادامه مطلب …

املت ماکارونی – ویبره

املت ماکارونی – غذای ایتالیایی

املت ماکارونی  
مواد لازم:

تخم مرغ = ۲ عدد

ماکارونی مدل دار ریز= ۶۰ گرم

گوجه فرنگی  ریز خرد شده= نصف پیمانه

پیاز خرد شده= ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده= ۱ قاشق غذاخوری

روغن= ۲ قاشق غذاخوری

آب=۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل= به مقدار لازم

سس گوجه= به مقدار لازم

ادامه مطلب …

مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا – ویبره

مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا – غذای ایتالیایی

مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا
مواد لازم :
    یک فنجان پاستا با اندازه های کوچک
    دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون
    نصف فنجان سینه مرغ ( خرد شده به شکل مکعب های کوچک )
    نصف فنجان پیاز خرد شده ( حدود نصف یک پیاز )
    یک حبه سیر خرد شده
    ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

ادامه مطلب …

املت ایتالیایی – ویبره

املت ایتالیایی – غذای ایتالیایی

املت ایتالیایی
مواد مورد نیاز:

قارچ خرد شده= یک پیمانه

کدو خرد شده= یک پیمانه

کره یا مارگارین= ۳ قاشق غذاخوری

آب= ۳ قاشق غذاخوری

تخم‌ مرغ= ۴ عدد

نمک= یک چهارم قاشق چای ‌خوری

فلفل= یک چهارم قاشق چای ‌خوری

پنیر رنده شده موزارلا=نصف پیمانه

ادامه مطلب …

نان سیر – ویبره

نان سیر – غذای ایتالیایی

نان سیر
مواد لازم برای نان سیر:

    یک چهارم فنجان روغن زیتون
    نصف یک سیر ( کاملا ریز شده )
    ۲۵۰ گرم کره
    ۲ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
    یک قاشق سوپ خوری پونه خشک
    یک هشتم قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
    نمک و فلفل
    نان باگت اسلایس شده

ادامه مطلب …

طرز تهیه کوفته ایتالیایی – ویبره

طرز تهیه کوفته ایتالیایی – غذای ایتالیایی

طرز تهیه کوفته ایتالیایی
مواد مورد نیاز:

گوشت چرخ کرده= ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی رنده شده= ۸۰۰ گرم

تخم مرغ= ۲ عدد

جعفری خورد شده= ۴ قاشق سوپ خوری

پنیر پارمزان رنده شده= ۱۰۰ گرم

پودر نان خشک (خمیر خشک شده داخل نان باگت)= ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل و پودر سیر= به مقدار لازم

پیاز= ۱ عدد خلالی خرد شده

روغن زیتون= به مقدار لازم

ریحان=۱۰۰ گرم

ادامه مطلب …

کلوچه ی ایتالیایی – ویبره

کلوچه ی ایتالیایی – غذای ایتالیایی

کلوچه ی ایتالیایی
مواد لازم :
    ۳ عدد تخم مرغ
    نصف فنجان آب پرتقال
    یک فنجان شکر
    یک فنجان روغن
    یک قاشق چای خوری نمک
    یک قاشق چای خوری وانیل
    سه و نیم فنجان آرد
    دو قاشق چای خوری بکین پودر
    بادام خرد شده

ادامه مطلب …

خوراک بادمجان و پنیر – ویبره

خوراک بادمجان و پنیر – غذای ایتالیایی

خوراک بادمجان و پنیر
مواد لازم :
    دو عدد بادمجان کوچک با پوست و حلقه حلقه شده
    دو عدد تخم مرغ هم زده شده
    یک فنجان خرده نان
    نصف قاشق چای خوری نمک
    یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
    یک حبه سیر نصف شده
    سه چهارم فنجان روغن زیتون
    نیم کیلو گوجه فرنگی پخته شده
    یک سوم فنجان رب گوجه فرنگی
    دو قاشق سوپ خوری ریحان خرد شده
    یک فنجان پنیر پارمسان رنده شده
    ۲۵۰ گرم پنیر موزرلا برش داده شده

ادامه مطلب …

خورشت مخصوص پاستا – ویبره

خورشت مخصوص پاستا – غذای ایتالیایی

خورشت مخصوص پاستا
مواد لازم :
    یک و نیم فنجان هویج قاچ شده
    یک فنجان پیاز سفید خرد شده
    یک عدد پیاز قرمز خرد شده
    ۷ عدد گوجه فرنگی قاچ شده
    ۳ فنجان کدوی سبز خرد شده
    یک عدد فلفل دلمه ای
    دو قاشق سوپ خوری ریحان خرد شده
    ۳ حبه سیر خرد شده
    یک پر فلفل
    یک پر نمک
    یک پر شکل
    یک قاشق سوپ خوری آرد
    ۱۵۰ گرم رب گوجه فرنگی
    نصف فنجان پنیر پامسان
    یک فنجان خامه  رقیق
    ۲۵ گرم پاستا ورقه ای

ادامه مطلب …

سیو پینو (Cioppino) – ویبره

سیو پینو (Cioppino) – غذای ایتالیایی

سیو پینو (Cioppino)
مواد لازم :
    سه حبه سیر ریز شده
    یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
    دو قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
    یک فنجان روغن  زیتون
    ۲ فنجان سس گوجه فرنگی
    نیم کیلو گوجه فرنگی پخته و خرد شده
    نصف قاشق چای خوری پونه خشک
    نصف قاشق چای خوری مرزنگوش خشک
    نمک و فلفل
    دو عدد خرچنگ با پوست و دم خرد شده
    ۳۰۰ گرم میگو پوست کنده بدون رگ
    ۵۰۰ گرم ماهی سفید خرد شده

ادامه مطلب …

سی سر چیاتا (Cicerchiata) – ویبره

سی سر چیاتا (Cicerchiata) – غذای ایتالیایی

سی سر چیاتا (Cicerchiata)
مواد لازم :
    سه فنجان آرد
    ۴ عدد تخم مرغ بزرگ
    یک قاشق سوپ خوری پوست رنده شده لیمو
    ۴ فنجان روغن گیاهی
    یک فنجان عسل
    ۲ فنجان مغز  فندق
    ۴ قطعه شکلات نیمه شیرین

ادامه مطلب …