دستور پخت میگو ژاپنی – ویبره

دستور پخت میگو ژاپنی – غذای ژاپنی

دستور پخت میگو ژاپنی - غذای ژاپنی
مواد لازم برای خمیر:
آرد گندم=۲۵۰ گرم(۲ پیمانه)
تخم مرغ درشت=۱ عدد

ادامه خواندن “دستور پخت میگو ژاپنی – ویبره”

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی – ویبره

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی – غذای ژاپنی

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی - غذای ژاپنی
مواد لازم :
ماهی  ۱۲۰ گرم
جلبک دریایی  ۱۲۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی – ویبره”

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی – ویبره

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی – غذای ژاپنی

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی - غذای ژاپنی
مواد لازم : 
علاقه  قدری
طرز تهیه :

ادامه خواندن “نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی – ویبره”

سوپ پنیر سویا با قارچ ژاپنی – ویبره

سوپ پنیر سویا با قارچ ژاپنی – غذای ژاپنی

سوپ پنیر سویا با قارچ ژاپنی - غذای ژاپنی
مواد لازم :
پودر ماهی  ۲۰ گرم
آب  ۶ فنجان

ادامه خواندن “سوپ پنیر سویا با قارچ ژاپنی – ویبره”

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی – ویبره

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی – غذای ژاپنی

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی - غذای ژاپنی
مواد لازم :
گوشت ران مرغ بدون پوست  ۴۵۰ گرم
روغن  ۲ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی – ویبره”

طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی – ویبره

طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی – غذای ژاپنی

طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی - غذای ژاپنی
سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود

ادامه خواندن “طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی – ویبره”

سوکیاکی غذای ژاپنی – ویبره

سوکیاکی غذای ژاپنی – غذای ژاپنی

سوکیاکی غذای ژاپنی - غذای ژاپنی
پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط کنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات ۵

ادامه خواندن “سوکیاکی غذای ژاپنی – ویبره”

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی – ویبره

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی – غذای ژاپنی

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی - غذای ژاپنی
تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و تخم‌مرغ

ادامه خواندن “طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی – ویبره”