جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی – ویبره

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی – غذای ژاپنی

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی - غذای ژاپنی
مواد لازم :
گوشت ران مرغ بدون پوست  ۴۵۰ گرم
روغن  ۲ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی – ویبره

طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی – ویبره

طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی – غذای ژاپنی

طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی - غذای ژاپنی
سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود

ادامه خواندن طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی – ویبره

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی – ویبره

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی – غذای ژاپنی

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی - غذای ژاپنی
تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و تخم‌مرغ

ادامه خواندن طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی – ویبره

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی – ویبره

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی – غذای ژاپنی

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی - غذای ژاپنی
مواد لازم : 
علاقه  قدری
طرز تهیه :

ادامه خواندن نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی – ویبره