دسته: آشپزی ژاپنی

دستور پخت میگو ژاپنی – ویبره 0

دستور پخت میگو ژاپنی – ویبره

دستور پخت میگو ژاپنی – غذای ژاپنی مواد لازم برای خمیر: آرد گندم=۲۵۰ گرم(۲ پیمانه) تخم مرغ درشت=۱ عدد

ژله توت فرنگی ژاپنی – ویبره 0

ژله توت فرنگی ژاپنی – ویبره

ژله توت فرنگی ژاپنی – غذای ژاپنی مواد لازم :ژلاتین  ۲ قاشق سوپخوریآب  ۱ فنجانشکر  ۱٫۵ فنجان

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی – ویبره 0

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی – ویبره

جوجه کبابی ژاپنی با برشهای ژاپنی – غذای ژاپنی مواد لازم :گوشت ران مرغ بدون پوست  ۴۵۰ گرمروغن  ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی – ویبره 0

طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی – ویبره

طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی – غذای ژاپنی سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود

سوکیاکی غذای ژاپنی – ویبره 0

سوکیاکی غذای ژاپنی – ویبره

سوکیاکی غذای ژاپنی – غذای ژاپنی پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط کنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات ۵

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی – ویبره 0

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی – ویبره

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی – غذای ژاپنی تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و تخم‌مرغ

دیس سالاد میوه ژاپنی – ویبره 0

دیس سالاد میوه ژاپنی – ویبره

دیس سالاد میوه ژاپنی – غذای ژاپنی مواد لازم : آناناس تازه ۲۰۰ گرم سیب ۲۰۰ گرم

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی – ویبره 0

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی – ویبره

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی – غذای ژاپنی مواد لازم : ماهی  ۱۲۰ گرمجلبک دریایی  ۱۲۰ گرم

سالاد تابستانی ژاپنی – ویبره 0

سالاد تابستانی ژاپنی – ویبره

سالاد تابستانی ژاپنی – غذای ژاپنی مواد لازم :مارچوبه  ۲۵۰ گرمنخود فرنگی  ۱۰۰ گرم

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی – ویبره 0

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی – ویبره

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی – غذای ژاپنی مواد لازم :  علاقه  قدریطرز تهیه :

سوپ پنیر سویا با قارچ ژاپنی – ویبره 0

سوپ پنیر سویا با قارچ ژاپنی – ویبره

سوپ پنیر سویا با قارچ ژاپنی – غذای ژاپنی مواد لازم : پودر ماهی  ۲۰ گرمآب  ۶ فنجان