ماهی سرخ شده (سنگ سان جان ) – ویبره

ماهی سرخ شده (سنگ سان جان ) – غذای کره ایی

ماهی سرخ شده (سنگ سان جان ) - غذای کره ایی
سنگ سان…………….نیم کیلو
تخم مرغ……………..۲عدد

نمک و ادویه…………به میزان دلخواه
اردگندم………………….نصف پیمانه
روغن زیتون…………به مقدار خیلی کم

طرز تهیه
ابتدا سنگ سان را برش زده و به قطعات نازک در اورده تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته مقداری نمک و ادویه به ان افزوده و خوب هم بزنید.
بعد تابه را روی شعله گذاشته مقدار کمی روغن زیتون در ان می ریزیم و می گذاریم که کمی داغ شود. در ظرفی دیگر مقداری ارد گندم می ریزیم و ابتدا سنگ سان های نازک را در ارد زده بعد یکی یکی انها را در ظرف تخم مرغ زده(طوری که خیلی اغشته به تخم مرغ نشود)و یکی یکی داخل تابه می اندازیم به مدت ۳ تا ۴ دقیقه مرتب زیر و رو می کنیم. حال غذای شما اماده است بفرمایید نوش جان

اطلاعات لازم:
جان: سرخ کردن
سنگ سان:ماهی

ماهی سرخ شده (سنگ سان جان ) – غذای کره ایی – Vibre.ir – غذای کره ایی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی – ویبره

طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی – غذای دریایی

طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی - غذای دریایی
چند سالی است که مرغ سوخاری

(بیشتر…)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *