تخم مرغ بخار پز (گرن جیم) – ویبره

تخم مرغ بخار پز (گرن جیم) – غذای کره ایی

تخم مرغ بخار پز (گرن جیم) - غذای کره ایی
مواد لازم:
تخم مرغ………………………….۴عدد

پیازچه………………………..چند ساقه
نمک……………………………مقدار۠ ?
اب…………………………..نصف لیوان

طرز تهیه:
۴عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از ۳ تا ۵ دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از ۱ دقیقه شعله را خاموش می کنیم .

اطلاعات لازم:
گرن : تخم مرغ
جیم : بخار-پز

تخم مرغ بخار پز (گرن جیم) – غذای کره ایی – Vibre.ir – غذای کره ایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *