طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی – ویبره

طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی – غذای لبنانی

طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی
بادمجانها را پوست می‌کنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم می‌کنیم تا هر بادمجان ۴ قطعه شود. کمی نمک به آنها می‌پاشیم و اطرافشان را در روغن می‌غلتانیم…

ادامه خواندن طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی – ویبره

کبـاب مخـصوص خلـیج فارس – ویبره

کبـاب مخـصوص خلـیج فارس – غذای لبنانی

کبـاب مخـصوص خلـیج فارس
گوشت را چرخ کرده، سایر مواد را به آن اضافه و به سیخ می کشیم. لازم به ذکر است که چربی گوشت نباید زیاد باشد. پس از آن سیخ را بر روی آتش قرار می دهیم تا بپزد. این غذا مخصوص …

ادامه خواندن کبـاب مخـصوص خلـیج فارس – ویبره

طرز تهیه مطبل لبنانی – ویبره

طرز تهیه مطبل لبنانی – غذای لبنانی

طرز تهیه مطبل لبنانی
مُطَبّل لبنانی :بادنجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید…

ادامه خواندن طرز تهیه مطبل لبنانی – ویبره

طرز تهیه سس موس لبنانی – ویبره

طرز تهیه سس موس لبنانی – غذای لبنانی

طرز تهیه سس موس لبنانی
این سس یکی از چاشنی های خوش طعم است که در میان مردم لبنان و مصر طرفدار زیادی دارد که می توانید آن را به سادگی آماده نموده و آن را تجربه نمایید این سس بسیار خوشمزه می باشد این سس را روی جوجه کباب و یا مرغ بریانی می ریزند

ادامه خواندن طرز تهیه سس موس لبنانی – ویبره

سالاد خوشمزه فته الحمص لبنانی – ویبره

سالاد خوشمزه فته الحمص لبنانی – غذای لبنانی

سالاد خوشمزه فته الحمص لبنانی
سالاد بسیار خوش طعم و خوشمزه لبنانی که میتوانید آن را به سادگی آماده نموده و از خوردن آن لذت ببرید این سالاد یکی از سالاد های محبوب عربی می باشد…

ادامه خواندن سالاد خوشمزه فته الحمص لبنانی – ویبره

طرز تهیه الفته لبنانی – ویبره

طرز تهیه الفته لبنانی – غذای لبنانی

طرز تهیه الفته لبنانی
روی سطح مواد، نان عربی را که به صورت مکعبی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده اید، بریزید…

ادامه خواندن طرز تهیه الفته لبنانی – ویبره

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی – ویبره

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی – غذای لبنانی

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی
کیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی این کشور است. کسی نیست که به لبنان سفر کند و از این غذای لذیذ نچشیده باشد . کیبه به اشکال و طرق مختلف تهیه و سرو می شود که در اینجا ، نوع ساده آن را شرح می دهیم.

ادامه خواندن طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی – ویبره

سالاد تبولی(لبنانی ) – ویبره

سالاد تبولی(لبنانی ) – غذای لبنانی

سالاد تبولی(لبنانی )
بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم…

ادامه خواندن سالاد تبولی(لبنانی ) – ویبره

طرز تهیه کباب لبنانی – ویبره

طرز تهیه کباب لبنانی – غذای لبنانی

طرز تهیه کباب لبنانی
این نوع کباب با طعمی بسیار مطبوع و مزه ای متفاوت میتونه خیلی مورد توجه ایرانی ها که کباب ها یکی از غذاهای اصلی اونها رو تشکیل میده قرار بگیره . ما اغلب عادت کردیم فقط گوشت رو به سیخ بکشیم یا در نهایت در ماست و پیاز و آبلیمو گوشت رو بخوابونیم و کباب درست کنیم . در اینجا نوع متفاوتی از کباب رو به شما آموزش میدم که بسیار خوشمزه ست :

ادامه خواندن طرز تهیه کباب لبنانی – ویبره