گوشت قلقلی مکزیکی – ویبره

گوشت قلقلی مکزیکی – غذای مکزیکی

گوشت قلقلی مکزیکی
مواد لازم :
    یک عدد تخم مرغ هم زده شده
    سه چهارم فنجان خرده نان نرم
    یک چهارم فنجان شیر
    نصف قاشق چای خوری نمک
    یک چهارم قاشق چای خوری پونه
    یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
    نیم کیلو گوشت چرخ کرده
    ۲۴ عدد زیتون

    نیم کیلو گوجه فرنگی خرد شده
    نصف فنجان آب
    نصف فنجان پیاز خرد شده
    یک فنجان آب گوشت ( یا آب مرغ )
    یک حبه سیر خرد شده
    سس فلفل

طرز تهیه :
تخم مرغ ، خرده نان ، شیر ، نمک ، فلفل و پونه را با هم خوب مخلوط کنید . گوشت چرخ کرده را نیز به آن اضافه کنید . ۲۴ عدد توپ گوشتی دور ۲۴ زیتون درست کنید . در یک قابلمه ، گوجه فرنگی ، نصف فنجان آب ، پیاز ، آب مرغ ، سیر ، یک چهارم قاشق پونه و سس فلفل را با هم مخلوط کرده و آن را به جوش آورید و یک ربع آن را بپزید . توپ گوشت را داخل سس ریخته و نیم ساعت آن را بپزید . گوشت ها را از سس بیرون آورده کنار بگذارید . سس را دوباره بجوشانید ، چربی اضافه آن را بگیرید . پس از ده دقیقه سس آماده است و می توانید آن را روی گوشتهای قلقلی سرو کنید .

گوشت قلقلی مکزیکی – Vibre.ir – غذای مکزیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *