خورش مکزیکی – ویبره

خورش مکزیکی – غذای مکزیکی

خورش مکزیکی
مواد لازم برای ۳ نفر

گوشت گاو یا گوسفند خورشتی(یا سینه مرغ)=۳۵۰ گرم

اسفناج پخته و خرد شده(یا ذرت ۱ لیوان)=۷۰۰ گرم

لوبیا قرمز پخته شده=۷۰۰ گرم

پیاز =۳ عدد متوسط

سیر خرد شده=۳ حبه

رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای سبز =۱ عدد

فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری

روغن مایع =به مقدارلازم

نمک و زردچوبه=به مقدار لازم

سس تند=به مقدارلازم

طرز تهیه

یکی از پیازها را  بشکل خلالی خرد میکنیم.

قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و کمی روغن درون آن میریزیم پیاز, زردچوبه و گوشت را داخل قابلمه ریخته و کمی سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن با کمی آب میگذاریم بپزد در آخر که گوشتها پخته شد(نمی گذاریم آب گوشت کاملا تمام شود ) رب,نمک, فلفل قرمز,لوبیا قرمز پخته شده و سس تند را به آن اضافه میکنیم

پیاز ها , سیرها و فلفل دلمه ای را خرد میکنیم.

تابه ای را روی حرارت می گذاریم و کمی روغن درون آن میریزیم , پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم بعد از آن اسفناج پخته و خرد شده و فلفل دلمه ای را هم به سیر و پیاز اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و به مواد بالا اضافه میکنیم و می گذاریم ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد.

میتوانید در آخر کمی پنیر پیتزا رنده شده روی خوشتتان ریخته و داخل ماکروویو یا فر بگذارید تا آب شود

این غذا را با پلو میل کنید

خورش مکزیکی – Vibre.ir – غذای مکزیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *