لوبیا چیتی مکزیکی – ویبره

لوبیا چیتی مکزیکی – غذای مکزیکی

لوبیا چیتی مکزیکی
مواد لازم :
نیم کیلو لوبیا چیتی
۶ حبه سیر
نیم کیلو گوشت گاو
نیم کیلو پنیر چک چیز
نیم کیلو گوشت ورقه ای
یک بطری سس تاکو سبز (Green Taco)
۱۰۰ گرم فلفل سبز تند
۴ قاشق چای خوری نمک
۴ قاشق چای خوری فلفل
نان ذرت

طرز تهیه :
لوبیا ها را از یک شب قبل در آب خیس کنید . آب آنها را دور ریخته و دوباره به آن آب اضافه کنید . آن را سه تا ۴ ساعت بپزید تا کاملا نرم شوند . گوشت گاو را سرخ کرده ، آن را خرد کنید . سیر و لوبیا ( بدون  آب ) را به آن اضافه کنید . ۱۰ دقیقه آن را سرخ کنید . نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . بوسیله یک گوشت کوب ، لوبیا را له کنید ، یک چهارم فنجان آب لوبیا را به آن اضافه کنید ، در قابلمه را بسته و ۲۰ دقیقه بپزید . یک سوم لوبیای سرخ شده را کنار گذاشته ، روی آن نیمی از پنیرها را بریزید .
گوشت ورقه ای را خرد کرده، همراه ۲ حبه سیر، یک و نیم فنجان آب ، ۲ قاشق چای خوری نمک و فلفل با هم مخلوط کرده ، آنقدر بپزید تا آب آن تبخیر شود .  سس تاکو را به آن اضافه کرده و ده دقیقه دیگر به پختن آن ادامه دهید . نان ذرت را گرم کرده ، گوشت ، لوبیا ، پنیر و خامه ترش را روی آن ریخته و ساندویچ را بپیچید .

لوبیا چیتی مکزیکی – Vibre.ir – غذای مکزیکی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *