سوپ اسپانیایی – ویبره

سوپ اسپانیایی – غذای اسپانیایی

سوپ اسپانیایی
این سوپ بسیار مقویه و طرزتهیه راحتی داره ، فقط برای پخت اون جتما باید ازقلم استفاده کنید

مواد لازم

جو : یک پیمانه

کلم سفید ریز شده : ۲ پیمانه

ادامه خواندن سوپ اسپانیایی – ویبره

میگو‌ پلو اسپانیایی – ویبره

میگو‌ پلو اسپانیایی – غذای اسپانیایی

میگو‌ پلو اسپانیایی
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن
▪ یک عدد پیاز (خرد شود)
▪ ۲ ساقه کرفس (خرد شود)
▪ ۲ حبه سیر (خرد شود)
▪ یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
▪ ۲ عدد برگ بو
▪ یک قاشق چای‌خوری پودر ارگانو یا آویشن
▪ ۴ عدد گوجه فرنگی (ریز خرد شود)
▪ ۳ پیمانه آب مرغ

ادامه خواندن میگو‌ پلو اسپانیایی – ویبره

املت اسپانیایی – ویبره

املت اسپانیایی – غذای اسپانیایی

املت اسپانیایی
 مواد لازم:
ژامبون ۲برش نازک-فلفل دلمه ای قرمز یک نوار-نخود فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
چیپس۵۰ گرم-روغن ۱ قاشق غذاخوری-تخم مرغ ۱ عدد-نمک و فلفل به میزان کافی-چند برش
گوجه فرنگی برای سرو

ادامه خواندن املت اسپانیایی – ویبره

املت سبز؛ غذایی اسپانیایی – ویبره

املت سبز؛ غذایی اسپانیایی – غذای اسپانیایی

املت سبز؛ غذایی اسپانیایی
اسپانیایی‌ها املت‌شان را غرق سبزیجات می‌کنند
امروز به سراغ اسپانیایی‌ها و عادت‌های غذایی‌شان رفته‌ایم؛ مردمی که علاقه فراوانی به تخم‌مرغ دارند و انواع املت از رایج‌ترین غذاهایشان است. این مردم عاشق غذا خوردن هستند و به آن اهمیت زیادی می‌دهند…

ادامه خواندن املت سبز؛ غذایی اسپانیایی – ویبره

یک غذای اسپانیایی با سیب زمینی برشته و سس تند – ویبره

یک غذای اسپانیایی با سیب زمینی برشته و سس تند – غذای اسپانیایی

یک غذای اسپانیایی با سیب زمینی برشته و سس تند
مواد لازم :
۲ پوند سیب زمینی ، بریده شده بصورت حلقه ای
روغن زیتون
نمک
۲/۱ پیاز خرد شده
۳ عدد سیر رنده شده

ادامه خواندن یک غذای اسپانیایی با سیب زمینی برشته و سس تند – ویبره

تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی) – ویبره

تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی) – غذای اسپانیایی

تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی)
مواد لازم برای ۶ نفر:

تخم مرغ
 ۸ عدد

قارچ ورقه شده
 یک پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی خرد شده
نصف پیمانه

ادامه خواندن تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی) – ویبره

گراتن سیب زمینی اسپانیایی – ویبره

گراتن سیب زمینی اسپانیایی – غذای اسپانیایی

گراتن سیب زمینی اسپانیایی
مواد لازم:
سیب زمینی به میزان لازم
مارگارین ۱ قاشق غذا خوری
پنیر چدار رنده شده ۱ فنجان
شیر ۱ فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم

ادامه خواندن گراتن سیب زمینی اسپانیایی – ویبره

سالمورجو salmorejo – ویبره

سالمورجو salmorejo – غذای اسپانیایی

سالمورجو salmorejo
این غذا نوعی سوپ سرده که مخصوص اسپانیاست و من خودم نخوردم البته ها. فقط از سایتش برداشتم و ترجمه شو میذارم اینجا ولی در اسرع وقت درستش میکنم ببینم چه مزه ایه

ادامه خواندن سالمورجو salmorejo – ویبره

اسکالیبادا با پنیر بز (Escalivada con queso de Cabra) – ویبره

اسکالیبادا با پنیر بز (Escalivada con queso de Cabra) – غذای اسپانیایی

اسکالیبادا با پنیر بز (Escalivada con queso de Cabra)
اسکالیبادا یکی از پیش غذاهای مشهور در کاتالونیا است و یک پیش غذای سالم و خوشمزه است. یکی از انواع آن با پنیر بز سرو میشود:

مواد لازم برای ۳-۲ نفر

ادامه خواندن اسکالیبادا با پنیر بز (Escalivada con queso de Cabra) – ویبره

تورتیلا – ویبره

تورتیلا – غذای اسپانیایی

تورتیلا
توضیح: تورتیلا هم از نوع غذاهایی است که به آن تاپاس یا مزه می‌گویند (تاپاس: یک، دو، سه). معمولا این نوع غذاها را چند نوع آنرا با هم سرو می‌کنند. مثلا بعضی این نوع غذاها را به شراکت درست می‌کنند و در پارتی ها با هم تقسیم می‌کنند.

ادامه خواندن تورتیلا – ویبره