سوپ اسپانیایی – ویبره

سوپ اسپانیایی – غذای اسپانیایی

سوپ اسپانیایی
این سوپ بسیار مقویه و طرزتهیه راحتی داره ، فقط برای پخت اون جتما باید ازقلم استفاده کنید

مواد لازم

جو : یک پیمانه

کلم سفید ریز شده : ۲ پیمانه

پیازریز شده: یک عدد بزرگ

آب قلم : سه لیوان

گشنیزخرد شده: یک پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری یا نیم کیلو گوجه فرنگی پوره شده

نمک و فلفل و آبلیموی تازه : مقداری

روغن مایع: سه قاشق غذاخوری

طرزتهیه

جو رو ازدو روز قبل خیس کنید بعد بپزید ، اگرجوی پخته داشتید حدود دو و نیم پیمانه جوی پخته استفاده کنید.

کلم و پیازرو مخلوط کرده درروغن کمی تفت دهید فقط تا جائی که آب آن کشیده شود نیازی به تغییر رنگ نیست ، جوی پخته ، آب قلم و رب یا گوجه را به آن افزوده اجازه دهیدروی حرارت ملائم جوشیده و جابیفتد نمک و گشنیز را افزوده یکی دو جوش که زد ازروی گاز بردارید.

موقع سرو آبلیمو را افزوده و روی آن فلفل سیاه بپاشید.

سوپ اسپانیایی – Vibre.ir – غذای اسپانیایی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *