طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – غذای ترکی

طرز تهیه ریزه کوفته آذری
ریزه‌ کوفته یکی از غذاهایی است که در شهرهای استان ‌های آذربایجان طبخ می ‌شود. این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می ‌خورند…

ادامه خواندن “طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره”

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – ویبره

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – غذای ترکی

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز)
رب گوجه‏فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت می ‏دهیم و آب اضافه می‏ کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره‏ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می ‏کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می ‏کشیم…

ادامه خواندن “آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – ویبره”

کوکوی لوبیا سبز تبریزی – ویبره

کوکوی لوبیا سبز تبریزی – غذای ترکی

کوکوی لوبیا سبز تبریزی
حال که به فوائد لوبیا سبز در سلامتی پی بردید در ادامه به آموزش یک غذای لذیذ و بسیار ساده با لوبیا سبز می پردازیم . برای طبخ ساده این غذا کافیست لوبیا ، هویج ، سیب زمینی ، مغز گردو و پیاز را در اسلایسر  در مدت چند ثانیه خرد کرده و بقیه مواد را به آن افزوده و مایع را در تابه سرخ کنید .

ادامه خواندن “کوکوی لوبیا سبز تبریزی – ویبره”

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – ویبره

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – غذای ترکی

رشته پلو قیصی(آذربایجان)
برنج را که از ۳ ساعت قبل با نمک خیس کرده‏ اید، در آب جوش بریزید؛ در حد آبکش شدن که رسید، رشته پلویی را اضافه کنید. چند جوش که زد آن را آبکش نمایید…
 

ادامه خواندن “رشته پلو قیصی(آذربایجان) – ویبره”

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری – ویبره

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری – غذای ترکی

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری
مواد لازم برای آشپزی
:
برنج                           ۳ پیمانه

ذرت                           ۱ پیمانه

نخودفرنگی                 ۱ پیمانه

هویج خردشده                  ۲ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه برنج کاسه ای آذری – ویبره”

آش یخ آذربایجان – ویبره

آش یخ آذربایجان – غذای ترکی

آش یخ آذربایجان
هوا کم کم، گرم می شود، شاید دوست داشته باشید غذایی متفاوت با غذاهای گرم زمستان را تجربه کنید، این آش پیشنهاد خوبی است.

ادامه خواندن “آش یخ آذربایجان – ویبره”

کوفته تبریزی – ویبره

کوفته تبریزی – غذای ترکی

کوفته تبریزی
کوفته تبریزی یکی از غذاهای مشهور ایران و متعلق به شهر تبریز است. انواع کوفته در نقاط مختلف خاورمیانه تهیه می‌شود و نقطه تمایز کوفته تبریزی بیشتر در طرز تهیه و مواد استفاده شده در آن است.

ادامه خواندن “کوفته تبریزی – ویبره”

استانبولی ماهی – غذای ترکی – ویبره

استانبولی ماهی – غذای ترکی – غذای ترکی

استانبولی ماهی - غذای ترکی
برنج را ۲ ساعت قبل با نمک خیسانده , سپس آبکش کرده وکنار می گذاریم (برنج را از حد معمول , باید زنده تر برداشت)…

ادامه خواندن “استانبولی ماهی – غذای ترکی – ویبره”

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی! – ویبره

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی! – غذای ترکی

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!
لپه را از شب قبل خیس کنید و با کمی آب بپزید.برنج را نیز جداگانه پخته و به همراه لپه ها چرخ کنید، بعد سبزیها را که کاملا ریزخورد کرده اید…

ادامه خواندن “کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی! – ویبره”

استامبولی با مرغ – ویبره

استامبولی با مرغ – غذای ترکی

استامبولی با مرغ
ابتدا مرغ را می پزیم. وقتی پخته شده آنرا ریش ریش می کنیم و تمام استخواهای اضافی را جدا می کنیم.سپس آنرا کمی در روغن سرخ می کنیم.کمی رب گوجه را به آن اضافه می کنیم…

ادامه خواندن “استامبولی با مرغ – ویبره”

طرز تهیه کوفته آدانا – ویبره

طرز تهیه کوفته آدانا – غذای ترکی

طرز تهیه کوفته آدانا
این کوفته ی ترکیه ای یکی از غذاهایی است که هم خیلی سریع آماده می شود و هم بسیار لذیذ است. این کوفته ها را هم می توانید با نان بخورید و هم با پلو.

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته آدانا – ویبره”

کباب کوبیده مرغ – ویبره

کباب کوبیده مرغ – غذای ترکی

کباب کوبیده مرغ
سینه مرغ و پیازو زرده و نمک و فلفل به همراه پودر زعفران خوب هم زده و ورز داده سپس نیم ساعت الی ۱ ساعت در یخچال بماند سپس کیسه فریزر را باز کرده …

ادامه خواندن “کباب کوبیده مرغ – ویبره”

طرز تهیه یک نوع کباب ترکی – ویبره

طرز تهیه یک نوع کباب ترکی – غذای ترکی

طرز تهیه یک نوع کباب ترکی
درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه…

ادامه خواندن “طرز تهیه یک نوع کباب ترکی – ویبره”

پلوی سنتی ترکمنی – ویبره

پلوی سنتی ترکمنی – غذای ترکی

پلوی سنتی ترکمنی
تکه های گوشت را در روغن تفت می دهیم تا رنگش مایل به قهوه ای شود. در این مرحله پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و برای این که پیاز نسوزد، شعله گاز را کمتر می کنیم …

ادامه خواندن “پلوی سنتی ترکمنی – ویبره”