طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – غذای ترکی

طرز تهیه ریزه کوفته آذری
ریزه‌ کوفته یکی از غذاهایی است که در شهرهای استان ‌های آذربایجان طبخ می ‌شود. این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می ‌خورند…

ادامه خواندن “طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره”

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – ویبره

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – غذای ترکی

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز)
رب گوجه‏فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت می ‏دهیم و آب اضافه می‏ کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره‏ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می ‏کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می ‏کشیم…

ادامه خواندن “آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – ویبره”

کوکوی لوبیا سبز تبریزی – ویبره

کوکوی لوبیا سبز تبریزی – غذای ترکی

کوکوی لوبیا سبز تبریزی
حال که به فوائد لوبیا سبز در سلامتی پی بردید در ادامه به آموزش یک غذای لذیذ و بسیار ساده با لوبیا سبز می پردازیم . برای طبخ ساده این غذا کافیست لوبیا ، هویج ، سیب زمینی ، مغز گردو و پیاز را در اسلایسر  در مدت چند ثانیه خرد کرده و بقیه مواد را به آن افزوده و مایع را در تابه سرخ کنید .

ادامه خواندن “کوکوی لوبیا سبز تبریزی – ویبره”

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – ویبره

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – غذای ترکی

رشته پلو قیصی(آذربایجان)
برنج را که از ۳ ساعت قبل با نمک خیس کرده‏ اید، در آب جوش بریزید؛ در حد آبکش شدن که رسید، رشته پلویی را اضافه کنید. چند جوش که زد آن را آبکش نمایید…
 

ادامه خواندن “رشته پلو قیصی(آذربایجان) – ویبره”

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری – ویبره

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری – غذای ترکی

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری
مواد لازم برای آشپزی
:
برنج                           ۳ پیمانه

ذرت                           ۱ پیمانه

نخودفرنگی                 ۱ پیمانه

هویج خردشده                  ۲ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه برنج کاسه ای آذری – ویبره”

آش یخ آذربایجان – ویبره

آش یخ آذربایجان – غذای ترکی

آش یخ آذربایجان
هوا کم کم، گرم می شود، شاید دوست داشته باشید غذایی متفاوت با غذاهای گرم زمستان را تجربه کنید، این آش پیشنهاد خوبی است.

ادامه خواندن “آش یخ آذربایجان – ویبره”

کوفته تبریزی – ویبره

کوفته تبریزی – غذای ترکی

کوفته تبریزی
کوفته تبریزی یکی از غذاهای مشهور ایران و متعلق به شهر تبریز است. انواع کوفته در نقاط مختلف خاورمیانه تهیه می‌شود و نقطه تمایز کوفته تبریزی بیشتر در طرز تهیه و مواد استفاده شده در آن است.

ادامه خواندن “کوفته تبریزی – ویبره”

استانبولی ماهی – غذای ترکی – ویبره

استانبولی ماهی – غذای ترکی – غذای ترکی

استانبولی ماهی - غذای ترکی
برنج را ۲ ساعت قبل با نمک خیسانده , سپس آبکش کرده وکنار می گذاریم (برنج را از حد معمول , باید زنده تر برداشت)…

ادامه خواندن “استانبولی ماهی – غذای ترکی – ویبره”

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی! – ویبره

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی! – غذای ترکی

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!
لپه را از شب قبل خیس کنید و با کمی آب بپزید.برنج را نیز جداگانه پخته و به همراه لپه ها چرخ کنید، بعد سبزیها را که کاملا ریزخورد کرده اید…

ادامه خواندن “کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی! – ویبره”