طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – غذای ترکی

طرز تهیه ریزه کوفته آذری
ریزه‌ کوفته یکی از غذاهایی است که در شهرهای استان ‌های آذربایجان طبخ می ‌شود. این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می ‌خورند…

ادامه خواندن “طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره”

طرز تهیه استانبولی پلو – ویبره

طرز تهیه استانبولی پلو – غذای ترکی

طرز تهیه استانبولی پلو
مواد لازم برای آشپزی
 
برنج  ۱۰۰۰ گرم
گوجه فرنگی  ۳۰۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله  ۷۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی  ۴ قاشق سوپخوری
روغن  ۱۵۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه استانبولی پلو – ویبره”

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – ویبره

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – غذای ترکی

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه )
مواد لازم برای آشپزی

پیاز                                             ۱عدد

سیر                                           ۱ حبه

گوشت چرخ کرده                        ۱۰۰ گرم

ادامه خواندن “پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – ویبره”

پخت استامبولی پلو با مایکروفر – ویبره

پخت استامبولی پلو با مایکروفر – غذای ترکی

پخت استامبولی پلو با مایکروفر
۴۰۰ گرم برنج
۱ لیوان گوجه فرنگی رنده شده
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ـ۲ قاشق غذاخوری پیازداغ
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه

ادامه خواندن “پخت استامبولی پلو با مایکروفر – ویبره”

طرز تهیه پلوی چکدیرمه ترکمنی – ویبره

طرز تهیه پلوی چکدیرمه ترکمنی – غذای ترکی

طرز تهیه پلوی چکدیرمه ترکمنی
این نوع غذا از نظر پخت و مواد آن، نزدیک به استامبولی پلو در نزد فارس ها است. غذایی است، چرب و خوشمزه که غذای سنتی ترکمن محسوب می شود…

ادامه خواندن “طرز تهیه پلوی چکدیرمه ترکمنی – ویبره”

دویماج : خوراک سنتی تبریز – ویبره

دویماج : خوراک سنتی تبریز – غذای ترکی

دویماج : خوراک سنتی تبریز
 ● یک عصرانه خانگی
 اگر شما هم از آن دسته مادرانی هستید که از هله‌و هوله خوردن فرزندانتان عاصی شده‌اید، نگران نباشید، امروز غذایی را به شما آموزش می‌دهیم که به عنوان هم یک عصرانه کاملاً مناسب است و هم ارزش غذایی بالایی دارد. این غذا به راحتی تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است.

ادامه خواندن “دویماج : خوراک سنتی تبریز – ویبره”

آش دوغ اردبیل – ویبره

آش دوغ اردبیل – غذای ترکی

آش دوغ اردبیل
این آش بیشتر در آذربایجان غربی پخته می شود و جزو غذاهای اصیل و محلی این منطقه می باشد.در سرعین و چندین شهرستان اطراف اردبیل، مقدار برنج را خیلی کمتر از این می ریزند…

ادامه خواندن “آش دوغ اردبیل – ویبره”

طرز تهیه خاگینه تبریزی – ویبره

طرز تهیه خاگینه تبریزی – غذای ترکی

طرز تهیه خاگینه تبریزی
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کمی بزنید. شیر را اضافه کرده، بیکینگ پودر و آرد را کم کم روی مایه الک کنید(تا گلوله نشود) و مخلوط نمایید…

ادامه خواندن “طرز تهیه خاگینه تبریزی – ویبره”

کباب ترکی یا دنر کباب – ویبره

کباب ترکی یا دنر کباب – غذای ترکی

کباب ترکی یا دنر کباب
گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نکته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )…

ادامه خواندن “کباب ترکی یا دنر کباب – ویبره”

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – ویبره

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – غذای ترکی

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری
این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می‌خورند.

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری

مواد لازم برای آشپزی

ادامه خواندن “ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – ویبره”

خورش هویج تبریز – ویبره

خورش هویج تبریز – غذای ترکی

خورش هویج تبریز
پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید.فلفل، ادویه و زردچوبه را بیفزایید. کمی که تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید…

ادامه خواندن “خورش هویج تبریز – ویبره”

نان سمیت ترکیه – ویبره

نان سمیت ترکیه – غذای ترکی

نان سمیت ترکیه
در ظرفی مناسب آرد ، مایع خمیر ، شکر، بهبود دهنده و تخم مرغ را با قاشق چوبی همزده سپس مخلوط شیر ولرم و آب ولرم را به خمیر افزوده و…

ادامه خواندن “نان سمیت ترکیه – ویبره”

ارمنی پلو با بال مرغ – ویبره

ارمنی پلو با بال مرغ – غذای ترکی

ارمنی پلو با بال مرغ
آب تو قابلمه بریزید تا جوش بیاد وقتی که آب بجوش اومد, برنج رو که از قبل خیس کردین بریزین تو قابلمه, کمی نمک بزنین و بذارین جوش بخورهوقبل از اینکه برنج له بشه آبکش…

 مواد لازم برای آشپزی

ادامه خواندن “ارمنی پلو با بال مرغ – ویبره”

آش کلم برگ تبریز – ویبره

آش کلم برگ تبریز – غذای ترکی

آش کلم برگ تبریز
مواد لازم برای آشپزی

نخود                                         یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی                                یک دوم پیمانه

ادامه خواندن “آش کلم برگ تبریز – ویبره”

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – ویبره

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – غذای ترکی

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره
لپه پخته را چرخکرده با سیب زمینی و گوشت مخلوط کرده و در دستگاه میکسر به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم و یا ۱۵ دقیقه بادست خوب ورز می دهیم تا مواد یکدست و لطیف شود….

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – ویبره”