طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – غذای ترکی

طرز تهیه ریزه کوفته آذری
ریزه‌ کوفته یکی از غذاهایی است که در شهرهای استان ‌های آذربایجان طبخ می ‌شود. این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می ‌خورند…

ادامه خواندن “طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره”

استانبولی ماهی – غذای ترکی – ویبره

استانبولی ماهی – غذای ترکی – غذای ترکی

استانبولی ماهی - غذای ترکی
برنج را ۲ ساعت قبل با نمک خیسانده , سپس آبکش کرده وکنار می گذاریم (برنج را از حد معمول , باید زنده تر برداشت)…

ادامه خواندن “استانبولی ماهی – غذای ترکی – ویبره”

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی! – ویبره

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی! – غذای ترکی

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!
لپه را از شب قبل خیس کنید و با کمی آب بپزید.برنج را نیز جداگانه پخته و به همراه لپه ها چرخ کنید، بعد سبزیها را که کاملا ریزخورد کرده اید…

ادامه خواندن “کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی! – ویبره”

استامبولی با مرغ – ویبره

استامبولی با مرغ – غذای ترکی

استامبولی با مرغ
ابتدا مرغ را می پزیم. وقتی پخته شده آنرا ریش ریش می کنیم و تمام استخواهای اضافی را جدا می کنیم.سپس آنرا کمی در روغن سرخ می کنیم.کمی رب گوجه را به آن اضافه می کنیم…

ادامه خواندن “استامبولی با مرغ – ویبره”

طرز تهیه کوفته آدانا – ویبره

طرز تهیه کوفته آدانا – غذای ترکی

طرز تهیه کوفته آدانا
این کوفته ی ترکیه ای یکی از غذاهایی است که هم خیلی سریع آماده می شود و هم بسیار لذیذ است. این کوفته ها را هم می توانید با نان بخورید و هم با پلو.

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته آدانا – ویبره”

کباب کوبیده مرغ – ویبره

کباب کوبیده مرغ – غذای ترکی

کباب کوبیده مرغ
سینه مرغ و پیازو زرده و نمک و فلفل به همراه پودر زعفران خوب هم زده و ورز داده سپس نیم ساعت الی ۱ ساعت در یخچال بماند سپس کیسه فریزر را باز کرده …

ادامه خواندن “کباب کوبیده مرغ – ویبره”

طرز تهیه یک نوع کباب ترکی – ویبره

طرز تهیه یک نوع کباب ترکی – غذای ترکی

طرز تهیه یک نوع کباب ترکی
درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه…

ادامه خواندن “طرز تهیه یک نوع کباب ترکی – ویبره”

پلوی سنتی ترکمنی – ویبره

پلوی سنتی ترکمنی – غذای ترکی

پلوی سنتی ترکمنی
تکه های گوشت را در روغن تفت می دهیم تا رنگش مایل به قهوه ای شود. در این مرحله پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و برای این که پیاز نسوزد، شعله گاز را کمتر می کنیم …

ادامه خواندن “پلوی سنتی ترکمنی – ویبره”

کته استانبولی – ویبره

کته استانبولی – غذای ترکی

کته استانبولی
این غذای راحت و خوش ‌مزه برای افراد مجرد و دانشجو بسیار مناسب است. توصیه می کنم حتما آن را با سالاد شیرازی میل نمایید.

ادامه خواندن “کته استانبولی – ویبره”

دم کردن انواع قهوه – ویبره

دم کردن انواع قهوه – غذای ترکی

دم کردن انواع قهوه
– VACUUM: در این روش از دم کن وکیوم استفاده شده که شامل دو محفظه فوقانی و تحتانی می باشد و توسط یک مـجرا حـاوی فــیلــتر به یکــدیگر متصل شده است…

ادامه خواندن “دم کردن انواع قهوه – ویبره”

طرز تهیه قهوه ترک – ترکی – ویبره

طرز تهیه قهوه ترک – ترکی – غذای ترکی

طرز تهیه قهوه ترک - ترکی 
تهیه قهوه ترک شاید کار ساده‌ائی باشد ولی برای بهتر شدن آن باید دقت بیشتری به‌کار برد.برای هر نفر یک قاشق مربا خوری قهوه و ۱.۵ قاشق مربا خوری شکر و یک فنجان سر خالی قهوه‌خوری آب سرد در نظر می‌گیریم…

ادامه خواندن “طرز تهیه قهوه ترک – ترکی – ویبره”

طرز تهیه استانبولی پلو – ویبره

طرز تهیه استانبولی پلو – غذای ترکی

طرز تهیه استانبولی پلو
مواد لازم برای آشپزی
 
برنج  ۱۰۰۰ گرم
گوجه فرنگی  ۳۰۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله  ۷۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی  ۴ قاشق سوپخوری
روغن  ۱۵۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه استانبولی پلو – ویبره”

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – ویبره

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – غذای ترکی

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه )
مواد لازم برای آشپزی

پیاز                                             ۱عدد

سیر                                           ۱ حبه

گوشت چرخ کرده                        ۱۰۰ گرم

ادامه خواندن “پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – ویبره”

پخت استامبولی پلو با مایکروفر – ویبره

پخت استامبولی پلو با مایکروفر – غذای ترکی

پخت استامبولی پلو با مایکروفر
۴۰۰ گرم برنج
۱ لیوان گوجه فرنگی رنده شده
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ـ۲ قاشق غذاخوری پیازداغ
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه

ادامه خواندن “پخت استامبولی پلو با مایکروفر – ویبره”