طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – غذای ترکی

طرز تهیه ریزه کوفته آذری
ریزه‌ کوفته یکی از غذاهایی است که در شهرهای استان ‌های آذربایجان طبخ می ‌شود. این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می ‌خورند…

ادامه خواندن طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

کباب کوبیده مرغ – ویبره

کباب کوبیده مرغ – غذای ترکی

کباب کوبیده مرغ
سینه مرغ و پیازو زرده و نمک و فلفل به همراه پودر زعفران خوب هم زده و ورز داده سپس نیم ساعت الی ۱ ساعت در یخچال بماند سپس کیسه فریزر را باز کرده …

ادامه خواندن کباب کوبیده مرغ – ویبره

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – ویبره

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – غذای ترکی

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز)
رب گوجه‏فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت می ‏دهیم و آب اضافه می‏ کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره‏ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می ‏کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می ‏کشیم…

ادامه خواندن آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – ویبره

دویماج : خوراک سنتی تبریز – ویبره

دویماج : خوراک سنتی تبریز – غذای ترکی

دویماج : خوراک سنتی تبریز
 ● یک عصرانه خانگی
 اگر شما هم از آن دسته مادرانی هستید که از هله‌و هوله خوردن فرزندانتان عاصی شده‌اید، نگران نباشید، امروز غذایی را به شما آموزش می‌دهیم که به عنوان هم یک عصرانه کاملاً مناسب است و هم ارزش غذایی بالایی دارد. این غذا به راحتی تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است.

ادامه خواندن دویماج : خوراک سنتی تبریز – ویبره

پلوی سنتی ترکمنی – ویبره

پلوی سنتی ترکمنی – غذای ترکی

پلوی سنتی ترکمنی
تکه های گوشت را در روغن تفت می دهیم تا رنگش مایل به قهوه ای شود. در این مرحله پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و برای این که پیاز نسوزد، شعله گاز را کمتر می کنیم …

ادامه خواندن پلوی سنتی ترکمنی – ویبره

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – ویبره

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – غذای ترکی

رشته پلو قیصی(آذربایجان)
برنج را که از ۳ ساعت قبل با نمک خیس کرده‏ اید، در آب جوش بریزید؛ در حد آبکش شدن که رسید، رشته پلویی را اضافه کنید. چند جوش که زد آن را آبکش نمایید…
 

ادامه خواندن رشته پلو قیصی(آذربایجان) – ویبره

طرز تهیه خاگینه تبریزی – ویبره

طرز تهیه خاگینه تبریزی – غذای ترکی

طرز تهیه خاگینه تبریزی
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کمی بزنید. شیر را اضافه کرده، بیکینگ پودر و آرد را کم کم روی مایه الک کنید(تا گلوله نشود) و مخلوط نمایید…

ادامه خواندن طرز تهیه خاگینه تبریزی – ویبره

دم کردن انواع قهوه – ویبره

دم کردن انواع قهوه – غذای ترکی

دم کردن انواع قهوه
– VACUUM: در این روش از دم کن وکیوم استفاده شده که شامل دو محفظه فوقانی و تحتانی می باشد و توسط یک مـجرا حـاوی فــیلــتر به یکــدیگر متصل شده است…

ادامه خواندن دم کردن انواع قهوه – ویبره

آش یخ آذربایجان – ویبره

آش یخ آذربایجان – غذای ترکی

آش یخ آذربایجان
هوا کم کم، گرم می شود، شاید دوست داشته باشید غذایی متفاوت با غذاهای گرم زمستان را تجربه کنید، این آش پیشنهاد خوبی است.

ادامه خواندن آش یخ آذربایجان – ویبره