طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – غذای ترکی

طرز تهیه ریزه کوفته آذری
ریزه‌ کوفته یکی از غذاهایی است که در شهرهای استان ‌های آذربایجان طبخ می ‌شود. این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می ‌خورند…

ادامه خواندن “طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره”

طرز تهیه خاگینه تبریزی – ویبره

طرز تهیه خاگینه تبریزی – غذای ترکی

طرز تهیه خاگینه تبریزی
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کمی بزنید. شیر را اضافه کرده، بیکینگ پودر و آرد را کم کم روی مایه الک کنید(تا گلوله نشود) و مخلوط نمایید…

ادامه خواندن “طرز تهیه خاگینه تبریزی – ویبره”

کباب ترکی یا دنر کباب – ویبره

کباب ترکی یا دنر کباب – غذای ترکی

کباب ترکی یا دنر کباب
گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نکته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )…

ادامه خواندن “کباب ترکی یا دنر کباب – ویبره”

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – ویبره

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – غذای ترکی

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری
این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می‌خورند.

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری

مواد لازم برای آشپزی

ادامه خواندن “ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – ویبره”

خورش هویج تبریز – ویبره

خورش هویج تبریز – غذای ترکی

خورش هویج تبریز
پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید.فلفل، ادویه و زردچوبه را بیفزایید. کمی که تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید…

ادامه خواندن “خورش هویج تبریز – ویبره”

نان سمیت ترکیه – ویبره

نان سمیت ترکیه – غذای ترکی

نان سمیت ترکیه
در ظرفی مناسب آرد ، مایع خمیر ، شکر، بهبود دهنده و تخم مرغ را با قاشق چوبی همزده سپس مخلوط شیر ولرم و آب ولرم را به خمیر افزوده و…

ادامه خواندن “نان سمیت ترکیه – ویبره”

ارمنی پلو با بال مرغ – ویبره

ارمنی پلو با بال مرغ – غذای ترکی

ارمنی پلو با بال مرغ
آب تو قابلمه بریزید تا جوش بیاد وقتی که آب بجوش اومد, برنج رو که از قبل خیس کردین بریزین تو قابلمه, کمی نمک بزنین و بذارین جوش بخورهوقبل از اینکه برنج له بشه آبکش…

 مواد لازم برای آشپزی

ادامه خواندن “ارمنی پلو با بال مرغ – ویبره”

آش کلم برگ تبریز – ویبره

آش کلم برگ تبریز – غذای ترکی

آش کلم برگ تبریز
مواد لازم برای آشپزی

نخود                                         یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی                                یک دوم پیمانه

ادامه خواندن “آش کلم برگ تبریز – ویبره”

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – ویبره

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – غذای ترکی

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره
لپه پخته را چرخکرده با سیب زمینی و گوشت مخلوط کرده و در دستگاه میکسر به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم و یا ۱۵ دقیقه بادست خوب ورز می دهیم تا مواد یکدست و لطیف شود….

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – ویبره”

شاک شوکا ترکیه ای – ویبره

شاک شوکا ترکیه ای – غذای ترکی

شاک شوکا ترکیه ای
سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک خرد کرده در روغن سرخ می کنیم ، و بعد بادمجانها را سرخ می کنیم …

ادامه خواندن “شاک شوکا ترکیه ای – ویبره”

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – ویبره

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – غذای ترکی

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز)
رب گوجه‏فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت می ‏دهیم و آب اضافه می‏ کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره‏ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می ‏کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می ‏کشیم…

ادامه خواندن “آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – ویبره”

کوکوی لوبیا سبز تبریزی – ویبره

کوکوی لوبیا سبز تبریزی – غذای ترکی

کوکوی لوبیا سبز تبریزی
حال که به فوائد لوبیا سبز در سلامتی پی بردید در ادامه به آموزش یک غذای لذیذ و بسیار ساده با لوبیا سبز می پردازیم . برای طبخ ساده این غذا کافیست لوبیا ، هویج ، سیب زمینی ، مغز گردو و پیاز را در اسلایسر  در مدت چند ثانیه خرد کرده و بقیه مواد را به آن افزوده و مایع را در تابه سرخ کنید .

ادامه خواندن “کوکوی لوبیا سبز تبریزی – ویبره”

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – ویبره

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – غذای ترکی

رشته پلو قیصی(آذربایجان)
برنج را که از ۳ ساعت قبل با نمک خیس کرده‏ اید، در آب جوش بریزید؛ در حد آبکش شدن که رسید، رشته پلویی را اضافه کنید. چند جوش که زد آن را آبکش نمایید…
 

ادامه خواندن “رشته پلو قیصی(آذربایجان) – ویبره”

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری – ویبره

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری – غذای ترکی

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری
مواد لازم برای آشپزی
:
برنج                           ۳ پیمانه

ذرت                           ۱ پیمانه

نخودفرنگی                 ۱ پیمانه

هویج خردشده                  ۲ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه برنج کاسه ای آذری – ویبره”