طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – غذای ترکی

طرز تهیه ریزه کوفته آذری
ریزه‌ کوفته یکی از غذاهایی است که در شهرهای استان ‌های آذربایجان طبخ می ‌شود. این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می ‌خورند…

ادامه خواندن طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه استانبولی پلو – ویبره

طرز تهیه استانبولی پلو – غذای ترکی

طرز تهیه استانبولی پلو
مواد لازم برای آشپزی
 
برنج  ۱۰۰۰ گرم
گوجه فرنگی  ۳۰۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله  ۷۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی  ۴ قاشق سوپخوری
روغن  ۱۵۰ گرم

ادامه خواندن طرز تهیه استانبولی پلو – ویبره

شاک شوکا ترکیه ای – ویبره

شاک شوکا ترکیه ای – غذای ترکی

شاک شوکا ترکیه ای
سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک خرد کرده در روغن سرخ می کنیم ، و بعد بادمجانها را سرخ می کنیم …

ادامه خواندن شاک شوکا ترکیه ای – ویبره

پخت استامبولی پلو با مایکروفر – ویبره

پخت استامبولی پلو با مایکروفر – غذای ترکی

پخت استامبولی پلو با مایکروفر
۴۰۰ گرم برنج
۱ لیوان گوجه فرنگی رنده شده
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ـ۲ قاشق غذاخوری پیازداغ
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه

ادامه خواندن پخت استامبولی پلو با مایکروفر – ویبره

کباب کوبیده مرغ – ویبره

کباب کوبیده مرغ – غذای ترکی

کباب کوبیده مرغ
سینه مرغ و پیازو زرده و نمک و فلفل به همراه پودر زعفران خوب هم زده و ورز داده سپس نیم ساعت الی ۱ ساعت در یخچال بماند سپس کیسه فریزر را باز کرده …

ادامه خواندن کباب کوبیده مرغ – ویبره

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – ویبره

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – غذای ترکی

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز)
رب گوجه‏فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت می ‏دهیم و آب اضافه می‏ کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره‏ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می ‏کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می ‏کشیم…

ادامه خواندن آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) – ویبره

دویماج : خوراک سنتی تبریز – ویبره

دویماج : خوراک سنتی تبریز – غذای ترکی

دویماج : خوراک سنتی تبریز
 ● یک عصرانه خانگی
 اگر شما هم از آن دسته مادرانی هستید که از هله‌و هوله خوردن فرزندانتان عاصی شده‌اید، نگران نباشید، امروز غذایی را به شما آموزش می‌دهیم که به عنوان هم یک عصرانه کاملاً مناسب است و هم ارزش غذایی بالایی دارد. این غذا به راحتی تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است.

ادامه خواندن دویماج : خوراک سنتی تبریز – ویبره

پلوی سنتی ترکمنی – ویبره

پلوی سنتی ترکمنی – غذای ترکی

پلوی سنتی ترکمنی
تکه های گوشت را در روغن تفت می دهیم تا رنگش مایل به قهوه ای شود. در این مرحله پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و برای این که پیاز نسوزد، شعله گاز را کمتر می کنیم …

ادامه خواندن پلوی سنتی ترکمنی – ویبره