طرز تهیه قهوه ترک – ترکی – ویبره

طرز تهیه قهوه ترک – ترکی – غذای ترکی

طرز تهیه قهوه ترک - ترکی 
تهیه قهوه ترک شاید کار ساده‌ائی باشد ولی برای بهتر شدن آن باید دقت بیشتری به‌کار برد.برای هر نفر یک قاشق مربا خوری قهوه و ۱.۵ قاشق مربا خوری شکر و یک فنجان سر خالی قهوه‌خوری آب سرد در نظر می‌گیریم…

مواد لازم برای آشپزی

قهوه  :  ۱ قاشق مربا خوری
شکر  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
آب  :  ۱ فنجان

طرز تهیه :
تهیه قهوه ترک شاید کار ساده‌ائی باشد ولی برای بهتر شدن آن باید دقت بیشتری به‌کار برد.برای هر نفر یک قاشق مربا خوری قهوه و ۱.۵ قاشق مربا خوری شکر و یک فنجان سر خالی قهوه‌خوری آب سرد در نظر می‌گیریم.ممکن است به‌جای آب شیر مصرف کنیم بدیهی است که قهوه یا شیر خوشمزه‌تر می‌شود.قهوه و شکر و آب را در ظرف قهوه جوش می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم قهوه جوش را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا جوش آمده و کف آن بالا بیاید.نکته حساس به‌ موقع برداشتن قهوه از روی آتش است یعنی باید به محض اینکه کف قهوه بالا آمد قبل از اینکه چند جوش بزند قهوه را از روی آتش برداشت و اول کف قهوه را که به خامه قهوه معروف است به تساوی در فنجان‌ها ریخت و بعد فنجان‌ها را با قهوه پر نمود.

طرز تهیه قهوه ترک – ترکی – Vibre.ir – غذای ترکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *