کوفته استانبولی – ویبره

کوفته استانبولی – غذای ترکی

کوفته استانبولی
مواد لازم برای آشپزی

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو

پیاز : ۱ عدد

جعفری : ۵ شاخه

فلفل سیاه و نمک : به مقدار دلخواه

برنج پخته : ۲ قاشق سوپخوری

آرد ذرت : به مقدار لازم

تخم مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه :

پیاز خرد کرده را با گوشت چرخ کرده و برنج و جعفری خرد کرده و یک تخم مرغ قاطی کرده به آن فلفل و نمک بزنید و به صورت کوفته به اندازه گردو در آورید .

آب گوشت را از قطعات گوشت تهیه کرده و آن را وری آتش ملایم گذاشته و کوفته ها را مدت ۵ دقیقه بپزید . تخم مرغ دیگری را شکسته و به آن آب لیمو افزوده و با یک مقدار کم از آب گوشت قاطی اش کنید .

هر گاه کوفته ها پخته شد ، آن را از روی آتش برداشته و سوس لیموترش که تهیه کرده اید به آن افزدوده و با جعفری خرد شده تزئین کنید .

کوفته استانبولی – Vibre.ir – غذای ترکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *