چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – نگهداری مواد غذایی

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت
وقتی گوشت قرمز و سفید را خریداری می‌کنید اجازه ندهید که آب گوشت تازه روی دیگر مواد غذایی بچکد.

ادامه خواندن چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

خشک کردن میوه – ويبره

خشک کردن میوه – نگهداری مواد غذایی

خشک کردن میوه
برای درست کردن میوه های خشک ، میوه ها را پس از شستن به صورت حلقه های بسیار نازک برش می دهیم و در سینی استیل یا اکت قرار داده و می چینیم، اگر بخواهیم در زمستان تهیه کنیم ظرف را روی شوفاژ قرار می دهیم و اگر در تابستان، زیر تابش نور خورشید قرار می دهیم .

ادامه خواندن خشک کردن میوه – ويبره

گوشت آلوده بخوریم، تب کنگو می‌گیریم؟ – ویبره

گوشت آلوده بخوریم، تب کنگو می‌گیریم؟ – نگهداری مواد غذایی

گوشت آلوده بخوریم، تب کنگو می‌گیریم؟
«یک بیماری مرگبار به نام تب کریمه کنگو از طریق گوشت آلوده مدتی است که وارد مشهد شده. نشانه‌هایش تب، سردرد، بی‌حالی، کبودی بدن، خونریزی گوش، چشم، بینی و… است.

ادامه خواندن گوشت آلوده بخوریم، تب کنگو می‌گیریم؟ – ویبره

چرا باید غذا را گرم کرد؟ – ویبره

چرا باید غذا را گرم کرد؟ – نگهداری مواد غذایی

چرا باید غذا را گرم کرد؟
ممکن است برخی باکتری‌ها بعد از فرآیند پخت به تمام غذاهایی که مصرف می‌کنیم، اضافه شوند. حتی برخی از باکتری‌ها، در زمان پخت از خودشان مقاومت نشان می‌دهند و می‌توانند بعد از اتمام این فرآیند و در غذاهای گرمی که کم‌کم سرد می‌شوند، رشد کنند و به باکتری فعال تبدیل شوند اما می‌توانیم با گرم کردن مناسب و مجدد غذاهایی که قبلاً پخته شده‌اند، باکتری‌هایی را که رشد کرده‌اند و تعدادشان به حد قابل‌ملاحظه‌ای رسیده است، از بین ببریم.

ادامه خواندن چرا باید غذا را گرم کرد؟ – ویبره

گوشت چرخ کرده، قصابی – ویبره

گوشت چرخ کرده، قصابی – نگهداری مواد غذایی

گوشت چرخ کرده، قصابی
محمدرضا شیرزادی در گفتگو با ایرنا افزود: تب برفکی یک بیماری حاد و واگیردار دام به ویژه حیوانات اهلی مانند گاو، گوسفند و بز است.

ادامه خواندن گوشت چرخ کرده، قصابی – ویبره

نگهداری مواد غذایی – ویبره

نگهداری مواد غذایی – نگهداری مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی
به دلیل تحولاتی که در سال‌های اخیر در نحوه زندگی رخ داده(تحولاتی نظیر حضور فعال تر زنان در مشاغل اجتماعی)، به هرحال نمی‌ توان گفت که همچنان تهیه غذای تازه کار آسانی است. اما با توجه به تمهیداتی که دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با شیوه نگهداری غذا در یخچال و فریزر توصیه می ‌کند، می‌ توان پذیرفت که در این شرایط نیز می ‌شود از غذایی با کیفیت بالا استفاده کرد. وی می‌ گوید: “نگهداری غذا موجب بروز بیماری‌ نمی ‌شود؛ بلکه مشکل زمانی به وجود می آید که رعایت اصول علمی‌ نگهداری غذا(چه صنعتی، چه خانگی) نادیده گرفته شود.”

ادامه خواندن نگهداری مواد غذایی – ویبره

معایب ظروف رویی یا روحی؟ – ویبره

معایب ظروف رویی یا روحی؟ – نگهداری مواد غذایی

معایب ظروف رویی یا روحی؟
این ظروف به‌طور عمده از جنس آلومینیم هستند و برای سلامت انسان هم ضرر دارند. دكتر كشاورز در این زمینه می‌گوید: «اگر جنس این ظروف از روی بود كه جای خوشوقتی بود، چون در آن صورت كمی از آن وارد غذا می‌شد و جذب بدن می‌شد. این عنصر برای بدن بسیار مفید است. اما نگهداری مواد غذایی ترش اسیدی یا شور در ظروف آلومینیومی و یا طبخ غذا در این ظروف موجب خروج آلومینیم از ظرف و ورود آن به غذا می‌شود. یبوست، اختلالات گوارشی، پوكی استخوان و آلزایمر از مهم‌ترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیوم است.»

ادامه خواندن معایب ظروف رویی یا روحی؟ – ویبره

خرید و نگهداری سبزیجات – ویبره

خرید و نگهداری سبزیجات – نگهداری مواد غذایی

خرید و نگهداری سبزیجات
 گوجه فرنگی  در سه مرحله ی سبز رسیده، صورتی و قرمز برداشت می شود ولی برای نگهداری، باید گوجه فرنگی قرمز، صاف، یكنواخت و دارای بافت نسبتاً سفت باشد تا در طی زمان نگهداری بافت (گوشت) آن آبكی نشود.

ادامه خواندن خرید و نگهداری سبزیجات – ویبره

نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ داخل یخچال، ممنوع! – ويبره

نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ داخل یخچال، ممنوع! – نگهداری مواد غذایی

نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ داخل یخچال، ممنوع!
نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ داخل یخچال، ممنوع! از نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ در یخچال اجتناب کنید؛ زیرا همه غذا به طور یکنواخت سرد نمی شود و میکروب ها می توانند در آن رشد کنند.

ادامه خواندن نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ داخل یخچال، ممنوع! – ويبره