چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – نگهداری مواد غذایی

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت
وقتی گوشت قرمز و سفید را خریداری می‌کنید اجازه ندهید که آب گوشت تازه روی دیگر مواد غذایی بچکد.

ادامه خواندن “چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره”

نگهداری از شیر پاستوریزه – ويبره

نگهداری از شیر پاستوریزه – نگهداری مواد غذایی

نگهداری از شیر پاستوریزه
نگهداری شیر شیر پاستوریزه باید در یخچال و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود…

ادامه خواندن “نگهداری از شیر پاستوریزه – ويبره”

فریزر و انجماد مواد غذائی – ويبره

فریزر و انجماد مواد غذائی – نگهداری مواد غذایی

فریزر و انجماد مواد غذائی
همان‌طوری که در روش‌های گذشته اشاره شد می‌توان با استفاده از امکانات متعدد و مختلف به طول مدت نگهداری مواد غذائی افزوده ولی هیچ یک از روش‌های ذکر شده ایده‌آل نبوده …

ادامه خواندن “فریزر و انجماد مواد غذائی – ويبره”

چه مرغی بخوریم؟ – ویبره

چه مرغی بخوریم؟ – نگهداری مواد غذایی

چه مرغی بخوریم؟
همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند.

ادامه خواندن “چه مرغی بخوریم؟ – ویبره”

شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ – ویبره

شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ – نگهداری مواد غذایی

شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟
بهتر است برای شستن میوه‌هایی مانند زردآلو، آلو، خرمالو، انواع توت، توت فرنگی، ازگیل، انگور، گیلاس و آلبالو، یک ظرف بزرگ را پر از آب خنک کنید و آبکشی را داخل آن قرار دهید. سپس میوه‌ها را آرام در آبکش بریزید و بگذارید ۵ دقیقه داخل آن بمانند. آبکش را از ظرف آب خارج کنید و کمی آب روی میوه‌ها بگیرید.

ادامه خواندن “شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ – ویبره”

کبـاب زغالی سرطان‌زا است؟ – ویبره

کبـاب زغالی سرطان‌زا است؟ – نگهداری مواد غذایی

کبـاب زغالی سرطان‌زا است؟
«در سال‌های اخیر حرف و حدیث‌های بسیاری در مورد اینکه ترکیبات فراوان آزادشده از دود زغال ممکن است باعث بروز سرطان شوند، وجود داشته و دارد و خیلی‌ها معتقدند مصرف بیش از اندازه کباب به خصوص قسمت‌های سوخته آن خوب نیست اما هنوز بحث در این مورد، ادامه دارد و به نتیجه نرسیده است.»

ادامه خواندن “کبـاب زغالی سرطان‌زا است؟ – ویبره”

نکاتی درباره‌ی غذاهای پیک‌نیکی! – ویبره

نکاتی درباره‌ی غذاهای پیک‌نیکی! – نگهداری مواد غذایی

نکاتی درباره‌ی غذاهای پیک‌نیکی!
سالیانه تقریباً یک و نیم میلیون مورد مسمومیت غذایی و یا ناراحتی‌های گوارشی در اثر فاسد بودن غذا گزارش می‌شود که از این تعداد دست‌کم ۶۵۰۰ نفر باید در بیمارستان بستری شوند و متأسفانه ۱۰۰ مورد از آن‌ها هم منجر به مرگ می‌گردد.

ادامه خواندن “نکاتی درباره‌ی غذاهای پیک‌نیکی! – ویبره”

چگونه میوه و سبزی را تازه نگه داریم؟ – ویبره

چگونه میوه و سبزی را تازه نگه داریم؟ – نگهداری مواد غذایی

چگونه میوه و سبزی را تازه نگه داریم؟
نگهداری میوه ها و سبزی ها موضوع مهمی است که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد زیرا باید برای هر یک از این اقلام یک روش شستشو و قرار دادن در یخچال را انتخاب کرد که در صورت به کار بردن کمی تغییر، می‌توان تازه ماندن آن‌ها را طولانی‌تر کرد. پس توصیه‌های زیر را با دقت مطالعه کنید.

ادامه خواندن “چگونه میوه و سبزی را تازه نگه داریم؟ – ویبره”

شیر، تاریکی را دوست دارد! – ویبره

شیر، تاریکی را دوست دارد! – نگهداری مواد غذایی

شیر، تاریکی را دوست دارد!
همه جورش مفید است و برای سلامتی لازم. چه در بطری شیشه ‌ای باشد چه در پاکت‌ های خوش رنگ و عکس ‌دار. شیر را می ‌گوییم. همان مایع سفید رنگی که کلی ویتامین، پروتئین و کلسیم دارد و مصرف روزانه ۳ لیوان از آن برای سلامت ضروری است.

ادامه خواندن “شیر، تاریکی را دوست دارد! – ویبره”

نگهداری روغن ها و چربی ها – ویبره

نگهداری روغن ها و چربی ها – نگهداری مواد غذایی

اصول نگهداری روغن ها و چربی ها
بیش از ۹۰ در صد روغن ها وچربی های تولید شده در جهان به صورت روغن های جامد هیدروژنه، مارگارین و روغن های سالاد و طباخی به مصرف خوراکی می رسند.

ادامه خواندن “نگهداری روغن ها و چربی ها – ویبره”

نکاتی درباره تخم مرغ – ویبره

نکاتی درباره تخم مرغ – نگهداری مواد غذایی

نکاتی درباره تخم مرغ
تخم‌مرغ اگر به شکل صحیح نگهداری و پخت شود، می‌ تواند مواد مغذی بسیاری را به بدن برساند و در صورتی که به شکل صحیح نگهداری نشود، می ‌تواند آلوده به باکتری سالمونلا یا دیگر میکروارگانیسم‌ ها شده و مصرف‌ کننده را بیمار کند.

ادامه خواندن “نکاتی درباره تخم مرغ – ویبره”

میوه های برش زده – ویبره

میوه های برش زده – نگهداری مواد غذایی

میوه های برش زده
بسیاری از میوه‌ها، و سبزیجات نظیر سیب، گلابی،‌ موز، هلو یا سیب‌زمینی دارای آنزیمی به نام پلی‌فنول اکسیداز یا تیروزیناز هستند كه با اكسیژن موجود در هوا و همچنین فنول‌های حاوی آهن كه در این نوع محصولات وجود دارد واكنش می‌دهند. واكنش اكسیداسیون سبب ایجاد نوعی زنگ‌زدگی در سطح این محصولات می شود.

ادامه خواندن “میوه های برش زده – ویبره”

فساد شیمیایی شیر – ویبره

فساد شیمیایی شیر – نگهداری مواد غذایی

فساد شیمیایی شیر
حدود یک سوم اسیدهای چرب تشکیل دهنده چربی شیر در برابر نور و اکسیژن مستعد فساد اکسیداتیو می باشند. بسته بندی شیر در شیشه های شفاف، ظروف PET و پلی اتیلین های مات با دانسیته بالا سبب عبور نور و اکسیداسیون چربی ها می شود.

ادامه خواندن “فساد شیمیایی شیر – ویبره”

ظروف بلوری از همه بهداشتی‌تر – ویبره

ظروف بلوری از همه بهداشتی‌تر – نگهداری مواد غذایی

ظروف بلوری از همه بهداشتی‌تر
ظروف بلوری مشكلی برای سلامتی ایجاد نمی‌كنند و به راحتی آلوده نمی‌شوند. از بدنه و خارج از ظروف هم به محتویات داخل ظروف دید كافی وجود دارد كه اینها از محاسن ظروف بلوری است. اما هنگام استفاده از این ظروف به خاطر داشته باشید كه نباید آنها را روی حرارت مستقیم قرار دهید. همچنین این ظروف نباید در معرض شوك حرارتی قرار بگیرند یعنی نباید آنها را بلافاصله سرد یا گرم كرد.

ادامه خواندن “ظروف بلوری از همه بهداشتی‌تر – ویبره”

ترکیبات شیمیایی موجود در غذا – ویبره

ترکیبات شیمیایی موجود در غذا – نگهداری مواد غذایی

ترکیبات شیمیایی موجود در غذا
غذاهایی که هر روز خورده می ‌شوند هزاران مواد شیمیایی ویژه دارند که برخی از آنها به خوبی شناخته شده و کمیت آن ارزیابی شده است و راجع به برخی دیگر اطلاعات ناقصی داریم و بقیه را اصلا نمی‌ شناسیم، بنابراین قابل اندازه‌گیری نیستند.

ادامه خواندن “ترکیبات شیمیایی موجود در غذا – ویبره”

مسمومیت غذایی در تابستان – ویبره

مسمومیت غذایی در تابستان – نگهداری مواد غذایی

مسمومیت غذایی در تابستان
بررسی ها نشان می دهد، در فصل تابستان آمار مراجعین به مراکز درمانی و اورژانس بیمارستانی، که دارای ناراحتی های گوارشی مانند دل درد، استفراغ و … در اثر مصرف مواد غذایی آلوده، در نتیجه مسمومیت غذایی می باشند زیاد شده و در طول تابستان شدت می یابد.

ادامه خواندن “مسمومیت غذایی در تابستان – ویبره”