چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – نگهداری مواد غذایی

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت
وقتی گوشت قرمز و سفید را خریداری می‌کنید اجازه ندهید که آب گوشت تازه روی دیگر مواد غذایی بچکد.

ادامه خواندن چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

یک وجب روغن سالم – ويبره

یک وجب روغن سالم – نگهداری مواد غذایی

یک وجب روغن سالم
یک وجب روغن سالم علاوه بر انتخاب روغن، شرایط نگهداری و استفاده از روغن اهمیت بسزایی در حفظ سلامت این ماده دارد. توجه به این نکات از مواردی است که می تواند راهگشا باشد.

ادامه خواندن یک وجب روغن سالم – ويبره

وقتی با دست‌های خودتان مسموم می‌شوید – ویبره

وقتی با دست‌های خودتان مسموم می‌شوید – نگهداری مواد غذایی

وقتی با دست‌های خودتان مسموم می‌شوید
دیده‌اید در این فیلم‌های تاریخی یکی از آن شخصیت‌های بدجنس و قدرت طلب کمی زهر در غذای شخصیت خوب داستان می‌ریزد و او هم قاشق قاشق از آن می‌خورد و کمی بعد گلویش را می‌گیرد و نقش زمین می‌شود؟ به همین راحتی او را مسموم می‌کند.

ادامه خواندن وقتی با دست‌های خودتان مسموم می‌شوید – ویبره

خرید و شستشوی میوه و سبزیجات – ویبره

خرید و شستشوی میوه و سبزیجات – نگهداری مواد غذایی

خرید و شستشوی میوه و سبزیجات
خانم‌ها، آقایان، برای حفظ سلامتی بدنتان، روزانه ۵ واحد میوه و سبزیجات میل کنید و کودکانتان را نیز به مصرف این مواد غذایی عادت دهید. این مواد غذایی کم کالری و سرشار از فیبرها هستند و به راحتی می‌توانند ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های مورد نیاز بدن را تأمین کنند. حتماً خودتان بهتر می‌دانید که خرید و شستشوی این میوه‌ها و سبزیجات اهمیت زیادی دارد. ما در این مقاله چند ترفند مناسب به این منظور ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

ادامه خواندن خرید و شستشوی میوه و سبزیجات – ویبره

نیمه‌ی پنهان آب‌های بسته‌بندی شده – ویبره

نیمه‌ی پنهان آب‌های بسته‌بندی شده – نگهداری مواد غذایی

نیمه‌ی پنهان آب‌های بسته‌بندی شده
در کشورهای صنعتی، مهم‌ترین علت گرایش به مصرف آب بسته‌بندی‌شده این است که مردم به دلیل احتمال وجود ترکیبات مضر در آب‌های کلرزنی یا گند زدایی شده، تمایل به مصرف آن ندارند. این مسأله حتی در کشورهایی که شبکه آب ایمن و مناسب دارند نیز دیده می‌شود.

ادامه خواندن نیمه‌ی پنهان آب‌های بسته‌بندی شده – ویبره

بهداشت غذایی در سفر – ویبره

بهداشت غذایی در سفر – نگهداری مواد غذایی

بهداشت غذایی در سفر
بسیاری از خانواده ‌ها تعطیلات عید را مغتنم شمرده و به مسافرت می ‌روند. یکی از لذت‌ های سفر، خوردن غذا است.

ادامه خواندن بهداشت غذایی در سفر – ویبره

بهداشت مواد غذایی – ویبره

بهداشت مواد غذایی – نگهداری مواد غذایی

بهداشت مواد غذایی
به همین دلیل، دکتر كامران باقری لنكرانی، وزیر بهداشت، طی بخشنامه‌ای از دانشگاه‌های علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر كشور خواسته است، با توجه به وضعیت شاخص‌های بهداشتی و اجتماعی و همچنین معضل خشكسالی و گرمای زودرس در سال‌جاری، نظارت بیشتری بر كنترل بیماری‌های مرتبط با آب و غذا داشته ‌باشند و طرح تشدید كنترل و نظارت بهداشتی در مراكز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی و اماكن عمومی را به مورد اجرا بگذارند.

ادامه خواندن بهداشت مواد غذایی – ویبره

هشدار وزارت بهداشت در تابستان – ویبره

هشدار وزارت بهداشت در تابستان – نگهداری مواد غذایی

هشدار وزارت بهداشت در تابستان
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و احتمال افزایش بیماری‌های واگیردار و مسمومیت‌های غذایی و با توجه به وضعیت جغرافیایی كشور از نظر مهاجرت و تردد همسایگان، و بومی بودن بعضی از بیماری‌های خطرناك از جمله شبه وبا، وبا و گاهی حصبه، وزارت بهداشت با انتشار اطلاعیه‌ای رعایت نكات بهداشتی لازم را به هموطنان توصیه كرد.

ادامه خواندن هشدار وزارت بهداشت در تابستان – ویبره

چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان (۲) – ویبره

چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان (۲) – نگهداری مواد غذایی

 چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان (2)
ماندگاری مواد غذایی نیز از دیگر عواملی است كه باید به آن توجه كنیم. هر ماده ی غذایی طول عمر محدودی دارد كه این طول عمر بر اساس تركیبات به كار رفته در آن، شرایط تهیه و عرضه، و بسیاری مسائل دیگر متغیر است.

ادامه خواندن چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان (۲) – ویبره

روش نگهداری از نخود فرنگی و باقلا سبز – ويبره

روش نگهداری از نخود فرنگی و باقلا سبز – نگهداری مواد غذایی

روش نگهداری از نخود فرنگی و باقلا سبز
اگر چه یخ زدن یا انجماد ، بهترین شیوه نگهداری سبزی ها از جمله سبزی های فصلی نظیر باقلا سبز و نخود فرنگی می باشد، ولی این روش نیز دارای معایبی است؛

ادامه خواندن روش نگهداری از نخود فرنگی و باقلا سبز – ويبره