چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – نگهداری مواد غذایی

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت
وقتی گوشت قرمز و سفید را خریداری می‌کنید اجازه ندهید که آب گوشت تازه روی دیگر مواد غذایی بچکد.

ادامه خواندن “چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره”

نکات نگهداری در مورد سبزیجات – ويبره

نکات نگهداری در مورد سبزیجات – نگهداری مواد غذایی

نکات نگهداری در مورد سبزیجات
خانمها هر راهی را امتحان میکنند تا بتوانند سبزیجات را تازه و سالم نگه دارند.برخی معتقدند چون سبزیجات دارای پوشش طبیعی است هستند ،

ادامه خواندن “نکات نگهداری در مورد سبزیجات – ويبره”

خشک و خنک نگه‌داشتن غذاها – ويبره

خشک و خنک نگه‌داشتن غذاها – نگهداری مواد غذایی

خشک و خنک نگه‌داشتن غذاها
خشک و خنک نگه‌داشتن غذاها با توجه به این که میکروب‌ها در نقاط مرطوب، گرم و اکسیژن‌دار رشد می‌کنند بهتر است که برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی آنها را خشک و خنک نگهداری کرد.

ادامه خواندن “خشک و خنک نگه‌داشتن غذاها – ويبره”

۶ روش پخت سبزیجات – ویبره

۶ روش پخت سبزیجات – نگهداری مواد غذایی

6 روش پخت سبزیجات
شاید متخصصان تغذیه بر سر بعضی مسائل اختلاف نظر داشته باشند، اما همه آن‌ها در رابطه با یک نکته با یکدیگر هم عقیده‌اند: سبزیجات مصرف کنید.

ادامه خواندن “۶ روش پخت سبزیجات – ویبره”

تشخیص میوه و سبزیجات مرغوب – ویبره

تشخیص میوه و سبزیجات مرغوب – نگهداری مواد غذایی

تشخیص میوه و سبزیجات مرغوب
پیاز در سه رنگ سفید، صورتی متمایل به بنفش و قرمز موجود است.

ادامه خواندن “تشخیص میوه و سبزیجات مرغوب – ویبره”

شستشو و نگهداری بهینه‌ی کاهو – ویبره

شستشو و نگهداری بهینه‌ی کاهو – نگهداری مواد غذایی

شستشو و نگهداری بهینه‌ی کاهو
دستورالعمل شستشوی کاهو

۱- برگ‌های کاهو را از یکدیگر جدا کنید. هر دو تا برگ به راحتی از قسمت سر جدا می‌شود. هر برگی را که جدا کرده‌اید در داخل صافی بگذارید.

ادامه خواندن “شستشو و نگهداری بهینه‌ی کاهو – ویبره”

سبزیجات منجمد به روش IQF – ویبره

سبزیجات منجمد به روش IQF – نگهداری مواد غذایی

سبزیجات منجمد به روش IQF
سبزیجات و میوه‌جات، محصولات کشاورزی‌ای هستند که تولید آن‌ها تنها در فصول خاصی از سال امکانپذیر بوده و در سایر ایام امکان دسترسی به آن‌ها وجود ندارد و از طرف دیگر هم بسیاری از این محصولات نیز از عمر نگهداری کوتاهی برخوردار بوده و نمی‌توان آن‌ها را برای فصول دیگر سال نگهداری کرد.

ادامه خواندن “سبزیجات منجمد به روش IQF – ویبره”

سبک آشپزی – ویبره

سبک آشپزی – نگهداری مواد غذایی

سبک آشپزی
ما در این گزارش همچنین قصد نداریم درباره همه رژیم‌های غذایی در دنیا حرف بزنیم و مسلماً شما بر حسب مطالعه پراکنده در حوزه سلامت، نتیجه مصرف بیش از حد برخی از انواع مواد غذایی را در بدن می‌دانید، مثلاً خبر دارید که اگر در استفاده از روغن زیاده‌روی کنید چاق می‌شوید یا استفاده بیش از اندازه برنج، نان و قند شما را در معرض خطر دیابت قرار می‌دهد، اما ما به چند نوع رژیم غذایی خاص اشاره می‌کنیم که شاید کمتر درباره عوارض آن‌ها شنیده باشید!

ادامه خواندن “سبک آشپزی – ویبره”

میوه های خشک شده – ویبره

میوه های خشک شده – نگهداری مواد غذایی

میوه های خشک شده
تعریف خشک کردن:

عمل خشک کردن یعنی گرفتن آب از مواد غذایی توسط حرارت تحت عمل تبخیر یا تصعید.

ادامه خواندن “میوه های خشک شده – ویبره”

ظروف ‌چدنی‌ بخریم ‌یا نخریم؟ – ویبره

ظروف ‌چدنی‌ بخریم ‌یا نخریم؟ – نگهداری مواد غذایی

ظروف ‌چدنی‌ بخریم ‌یا نخریم؟
سال‌ها است که پای ظروف تفلون به آشپزخانه ‌ها باز شده است و زحمت کلنجار رفتن با ظروف رویی را کم کرده‌اند اما انگار قدرت مجذوب کردن خریداران به ویژه بعد از هشدارهای مکرر متخصصان مبنی بر سرطان ‌زا بودن و مسمومیت ‌آور بودن ظروف تفلون در حال کم شدن است.

ادامه خواندن “ظروف ‌چدنی‌ بخریم ‌یا نخریم؟ – ویبره”

با کپک غذاها چه کنیم؟ – ویبره

با کپک غذاها چه کنیم؟ – نگهداری مواد غذایی

با کپک غذاها چه کنیم؟
با دکتر ابوالفتح شجاعی، فوق‌تخصص میکروبیولوژی مواد غذایی، در همین رابطه گفتگویی انجام شده است.
کپک چیست؟ چگونه و چرا ایجاد می‌شود؟

ادامه خواندن “با کپک غذاها چه کنیم؟ – ویبره”

مسمومیت ۳۲۲ نفر ‌با قرص برنج‌ – ویبره

مسمومیت ۳۲۲ نفر ‌با قرص برنج‌ – نگهداری مواد غذایی

مسمومیت 322 نفر ‌با قرص برنج‌
این در حالی است كه طی سال گذشته حدود ۳۲۲ نفر دچار مسمومیت با این قرص شده بودند و انتظار می‌رفت با تبلیغات و اطلاع‌رسانی گسترده‌ای كه در خصوص خطرات این قرص و جلوگیری از سوء مصرف آن شده بود، شاهد كاهش چشمگیر مسمومیت با قرص برنج باشیم.

ادامه خواندن “مسمومیت ۳۲۲ نفر ‌با قرص برنج‌ – ویبره”

عواقب بهداشتی – بیماری های ناشی از غذا – ویبره

عواقب بهداشتی – بیماری های ناشی از غذا – نگهداری مواد غذایی

عواقب بهداشتی - بیماری های ناشی از غذا
 اسهال ، تهوع، استفراغ، درد شکم، گرفتگی عضلات، تب  و یرقان  از علایم حاد بیماری هستند. اغلب افرادی که سیستم ایمنی مناسبی دارند، در مقابله با برخی بیماری‌های ناشی از غذا، طی چند روز یا چند هفته بهبود می ‌یابند، ولی این گونه بیماری‌ها در بعضی موارد، به ویژه در میان افراد آسیب ‌پذیر( سالمندان ، کودکان، نوجوانان، زنان باردار، افراد مبتلا به سوء تغذیه و افراد با سیستم ایمنی ضعیف شده)، به خصوص زمانی که درمان کافی صورت نگیرد، ممکن است به مرگ منجر گردد.

ادامه خواندن “عواقب بهداشتی – بیماری های ناشی از غذا – ویبره”

روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (۱) – ویبره

روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (۱) – نگهداری مواد غذایی

روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (1)
پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می بخشد، بلکه می تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد. برای مثال، گوشت  سفت چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرم تر می شود و این عمل جویدن و هضم آن را آسان تر می کند.

ادامه خواندن “روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی (۱) – ویبره”