چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – نگهداری مواد غذایی

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت
وقتی گوشت قرمز و سفید را خریداری می‌کنید اجازه ندهید که آب گوشت تازه روی دیگر مواد غذایی بچکد.

ادامه خواندن “چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره”

نکاتی درباره فریز کردن گوشت قرمز، سفید و ماهی – ويبره

نکاتی درباره فریز کردن گوشت قرمز، سفید و ماهی – نگهداری مواد غذایی

نکاتی درباره فریز کردن گوشت قرمز، سفید و ماهی
آیا شما از آن دسته خانم‌هایی هستید که برای آشپزی و آماده‌کردن مواد آن، حسابی وقت می ‌گذارند

ادامه خواندن “نکاتی درباره فریز کردن گوشت قرمز، سفید و ماهی – ويبره”

مسمومیت غذایی و ۷ منبع احتمالی آن – ویبره

مسمومیت غذایی و ۷ منبع احتمالی آن – نگهداری مواد غذایی

مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن

مسمومیت غذایی معمولاً پس از چند ساعت از مصرف غذا با علایمی مانند تهوع، استفراغ، درد شکم، تب و اسهال همراه است.

ادامه خواندن “مسمومیت غذایی و ۷ منبع احتمالی آن – ویبره”

۱۲ توصیه‌ی یک بار مصرف! – ویبره

۱۲ توصیه‌ی یک بار مصرف! – نگهداری مواد غذایی

12 توصیه‌ی یک بار مصرف!
این روزها ظروف یک‌بار مصرف به خاطر قیمت مناسب، راحتی استفاده و تنوع شکل، رنگ و طرح به خانه‌ها راه پیدا کرده و خیلی‌ها ترجیح می‌دهند علاوه بر دادن غذای نذری، در تولدها و میهمانی‌ها هم از این ظروف استفاده کنند اما انواع پلاستیکی آن‌ها باعث آلودگی محیط زیست می‌شوند و سلامت انسان را تهدید می‌کنند. کارشناسان بهداشت هشدار می‌دهند که این ظروف اگر استاندارد نباشند یا به شکل صحیح استفاده نشوند، می‌توانند برای سلامتی مضر باشند.

ادامه خواندن “۱۲ توصیه‌ی یک بار مصرف! – ویبره”

نگهداری میوه و سبزیجات – ویبره

نگهداری میوه و سبزیجات – نگهداری مواد غذایی

نگهداری میوه و سبزیجات
میوه‌ها و سبزیجات، حتی تازه‌ترین آن‌ها، اگر به درستی نگهداری نشوند، مقدار زیادی از ویتامین‌ها و مواد مغذی خود را از دست می‌دهند؛ بنابراین نگهداری آن‌ها در شرایط مناسب برای حفظ ویتامین‌ها بسیار حائز اهمیت است.

ادامه خواندن “نگهداری میوه و سبزیجات – ویبره”

اصول بهداشتی در تهیه و نگهداری غذای کودک – ویبره

اصول بهداشتی در تهیه و نگهداری غذای کودک – نگهداری مواد غذایی

اصول بهداشتی در تهیه و نگهداری غذای کودک
این روزها کمبود وقت و شرایط ویژه زندگی انسان‌ها این امکان را به آن‌ها نمی‌دهد که وقت کافی صرف شناخت مواد غذایی مناسب و انتخاب یک برنامه غذایی مناسب کنند. اما همه مشکل در این مسئله خلاصه نمی‌شود، زیرا همان مواد غذایی که با قیمت گران و صرف وقت بسیار در آشپزخانه تبدیل به غذای مصرفی می‌گردند نیز شرایط سالم و ویژگی‌های یک غذای کاملاً بهداشتی را ندارند.

ادامه خواندن “اصول بهداشتی در تهیه و نگهداری غذای کودک – ویبره”

بستنی‌های میوه‌ای واقعا میوه‌ای‌اند؟ – ویبره

بستنی‌های میوه‌ای واقعا میوه‌ای‌اند؟ – نگهداری مواد غذایی

بستنی‌های میوه‌ای واقعا میوه‌ای‌اند؟
با شروع فصل تابستان، بازار بستنی‌فروشی‌ها داغ می‌شود. در میان انواع بستنی‌ها آن‌هایی که در رنگ‌های بسیار جذابی عرضه شده و به صورت قیفی یا لیوانی به شکل گلوله‌ای سرو می‌شوند اما و اگرهای فراوانی دارند. برای اطلاعات بیشتر پرسش و پاسخ‌های زیر با دکتر ثریا نواب‌پور، دامپزشک و کارشناس ارشد صنایع لبنی را مطالعه نمایید.

ادامه خواندن “بستنی‌های میوه‌ای واقعا میوه‌ای‌اند؟ – ویبره”

ظرف مناسب پختن غذا – ویبره

ظرف مناسب پختن غذا – نگهداری مواد غذایی

ظرف مناسب پختن غذا
اگر سری به بازار لوازم خانگی بزنید، با انواع ظروف طبخ غذا روبه‌رو خواهید شد. ظروفی با اشکال و اندازه‌های گوناگون و البته چشم‌نواز و زیبا که انتخاب را برای شما سخت می‌کند. این جاست که شما برای خرید بهترین‌ها، به فروشنده اعتماد می‌کنید و از او مشورت می‌گیرید. اما آیا فروشنده از اثرات مفید یا احیانا سوء این ظروف بر سلامتی بدن اطلاع کافی دارد و ما می‌توانیم به اطلاعات چنین فردی اعتماد کنیم و سلامت خود و خانواده‌مان را به دست او بسپاریم؟

ادامه خواندن “ظرف مناسب پختن غذا – ویبره”

یخ قالبی نخرید – ویبره

یخ قالبی نخرید – نگهداری مواد غذایی

 یخ قالبی نخرید
مدت زیادی است که انتقال عوامل بیماری زا از طریق مصرف یخ، مورد توجه قرار گرفته است. آلودگی یخ معمولا از طریق استفاده از آب آلوده، روش نادرست توزیع، حمل و نقل و نحوه ی نگهداری آن به وجود می آید.

ادامه خواندن “یخ قالبی نخرید – ویبره”

مایكروویو – ویبره

مایكروویو – نگهداری مواد غذایی

مایكروویو
در سال ‌های اخیر با توجه به آلودگی محیط زیست ناشی از فرآیند های آلاینده صنعتی، استفاده از منابع جدید انرژی كه حداقل آلودگی را به همراه داشته باشند، مورد توجه قرار گرفته است. در این راستا طی ۲ دهه اخیر استفاده از انرژی مایكروویو به عنوان منبع گرمایش به طور وسیعی گسترش یافته است.

ادامه خواندن “مایكروویو – ویبره”

سبزیجات منجمد – ویبره

سبزیجات منجمد – نگهداری مواد غذایی

سبزیجات منجمد
غذاها تا زمانی که به‌صورت منجمد می‌باشند، برای خوردن سالم هستند. همچنین غذاهای منجمد، زمانی کیفیت بالا دارند که:

ادامه خواندن “سبزیجات منجمد – ویبره”

فریز کردن مواد غذایی – ویبره

فریز کردن مواد غذایی – نگهداری مواد غذایی

فریز کردن مواد غذایی
این خبر برای بسیاری از مردم این سوء تفاهم را به‌وجود آورد كه نگهداری غذاها به مدت زیاد در فریزر باعث افزایش خطر سرطان می‌شود.

ادامه خواندن “فریز کردن مواد غذایی – ویبره”

‌نام ۶ نوع‌ ماده‌ غذایی‌ غیر بهداشتی – ویبره

‌نام ۶ نوع‌ ماده‌ غذایی‌ غیر بهداشتی – نگهداری مواد غذایی

‌نام 6 نوع‌ ماده‌ غذایی‌ غیر بهداشتی
معاونت‌ غذا و داروی‌ دانشگاه‌ علوم‌ پزشکی‌ زنجان‌ مصرف‌ ۶ نوع‌ ماده‌ غذایی‌ را غیر بهداشتی‌ اعلام‌ کرد. ‌

ادامه خواندن “‌نام ۶ نوع‌ ماده‌ غذایی‌ غیر بهداشتی – ویبره”

تاثیر ظروف آلومینیومی و مسی بر غذا – ویبره

تاثیر ظروف آلومینیومی و مسی بر غذا – نگهداری مواد غذایی

تاثیر ظروف آلومینیومی و مسی بر غذا
بعضی از موادی كه در تهیه ظروف مواد غذایی به كار برده شده اند می توانند در حین پخت و پز وارد غذا شوند و اثراتی را به دنبال داشته باشند.

ادامه خواندن “تاثیر ظروف آلومینیومی و مسی بر غذا – ویبره”

نگهداری مواد غذایی در یخچال – ویبره

نگهداری مواد غذایی در یخچال – نگهداری مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی در یخچال
حداكثر زمان ماندگاری مواد غذایی فاسد شدنی و نیز بسیاری از میوه ها و سبزی ها در صفر درجه سانتیگراد دو هفته، در۵ درجه سانتیگراد یك هفته و در درجه حرارت اتاق (۲۲ درجه سانتیگراد) چند ساعت است.

ادامه خواندن “نگهداری مواد غذایی در یخچال – ویبره”

نگهداری میوه در خانه – ويبره

نگهداری میوه در خانه – نگهداری مواد غذایی

نگهداری میوه در خانه
گاهی اوقات، میوه ها خیلی زود فاسد می شوند و حتی شما وقت نمی کنید طعم آنها را بچشید برای جلوگیری از این کار اقدامات زیر را انجام دهید.

ادامه خواندن “نگهداری میوه در خانه – ويبره”