چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – نگهداری مواد غذایی

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت
وقتی گوشت قرمز و سفید را خریداری می‌کنید اجازه ندهید که آب گوشت تازه روی دیگر مواد غذایی بچکد.

ادامه خواندن “چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره”

روش پیشگیری از فساد مواد غذایی – ويبره

روش پیشگیری از فساد مواد غذایی – نگهداری مواد غذایی

روش پیشگیری از فساد مواد غذایی
روش های پیشگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی سرد کردن از جمله روش هایی است که موجب جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسم های بیماری زا و به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی می شود…

ادامه خواندن “روش پیشگیری از فساد مواد غذایی – ويبره”

نگهداری مواد غذایی در خانه-۱ – ويبره

نگهداری مواد غذایی در خانه-۱ – نگهداری مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی در خانه-1
نگهداری مواد غذایی در خانه به منظور جلوگیری از تکثیر باکتریهایی که مسمومیت غذایی ایجاد می کنند ، دمای سردترین قسمت یخچال را بین صفر تا پنج درجه سانتیگراد تنظیم کنید .

ادامه خواندن “نگهداری مواد غذایی در خانه-۱ – ويبره”

۷ نکته برای منجمد کردن سبزی‌ها – ویبره

۷ نکته برای منجمد کردن سبزی‌ها – نگهداری مواد غذایی

7 نکته برای منجمد کردن سبزی‌ها
همه‌ی متخصصان تغذیه معتقدند مواد غذایی و به خصوص سبزی‌ها باید تازه مصرف شوند اما در زندگی ماشینی امروزی که بیشتر زنان و مردان شاغل هستند و کمبود وقت دارند، بیشتر مواد غذایی، به صورت منجمد نگهداری می‌شوند تا علاوه بر این که به راحتی در دسترس باشند، مدت زمان کمتری هم صرف طبخ آن‌ها شود.

ادامه خواندن “۷ نکته برای منجمد کردن سبزی‌ها – ویبره”

خیارشور فله‌ای نخرید – ویبره

خیارشور فله‌ای نخرید – نگهداری مواد غذایی

خیارشور فله‌ای نخرید
رضا غلامی، کارشناس مسئول بهداشت اماکن وزارت بهداشت در این باره گفت: خیارشورهای فله مورد تأیید وزارت بهداشت نیستند زیرا معلوم نیست در چه کجا، در چه شرایطی و با استفاده از چه مواد شیمیایی تهیه شده‌اند و ممکن است حاوی آلودگی‌های قارچی و به خصوص مواد شیمیایی خطرناک باشند.

ادامه خواندن “خیارشور فله‌ای نخرید – ویبره”

۷ توصیه برای پیشگیری از مسمومیت غذایی – ویبره

۷ توصیه برای پیشگیری از مسمومیت غذایی – نگهداری مواد غذایی

7 توصیه برای پیشگیری از مسمومیت غذایی
باید توجه داشته باشید که مواد غذایی را سالم و تازه نگه دارید و به سلامت خود و یا خانواده‌تان لطمه نزنید. برای پیشگیری از مسمومیت غذایی مطالعه‌ی این مطلب کوتاه را از دست ندهید.

ادامه خواندن “۷ توصیه برای پیشگیری از مسمومیت غذایی – ویبره”

حفظ طعم چای و قهوه – ویبره

حفظ طعم چای و قهوه – نگهداری مواد غذایی

حفظ طعم چای و قهوه
به هر حال چه طرفدار چای باشید و چه قهوه، باید اطلاعات کافی و مناسبی درباره نحوه نگهداری این محصولات داشته باشید تا بتوانید چای و قهوه خود را در بهترین شرایط و با کمترین تغییر در عطر و طعم نگهداری و آماده نوشیدن کنید.

ادامه خواندن “حفظ طعم چای و قهوه – ویبره”

شیوع مسمومیت‌ها در تابستان – ویبره

شیوع مسمومیت‌ها در تابستان – نگهداری مواد غذایی

شیوع مسمومیت‌ها در تابستان
بررسی‌ها نشان می‌دهد، در فصل تابستان آمار مراجعان به مراکز درمانی و اورژانس بیمارستانی که دارای ناراحتی‌های گوارشی مانند دل‌درد و استفراغ در اثر مصرف مواد غذایی آلوده و در نتیجه مسمومیت غذایی هستند زیاد شده و شدت می‌یابد.

ادامه خواندن “شیوع مسمومیت‌ها در تابستان – ویبره”

بهترین راه نگهداری نان – ویبره

بهترین راه نگهداری نان – نگهداری مواد غذایی

بهترین راه نگهداری نان
بحث درباره ی این که نان را چطور نگهداری کنیم تا دیرتر بیات شود یا چطور آن را سالم و عاری از هرگونه آلودگی به خانه برسانیم‌، موضوع گفتگوی هفته نامه سلامت با دکتر محمد حسین عزیزی، متخصص علوم و صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، است.

ادامه خواندن “بهترین راه نگهداری نان – ویبره”

روغن زیتون‌ های تقلبی – ویبره

روغن زیتون‌ های تقلبی – نگهداری مواد غذایی

روغن زیتون‌ های تقلبی
دکتر حسین صادقی، نایب رئیس شورای ملی زیتون ایران با بیان این که دامنه ی عرضه روغن‌ های تقلبی زیتون در جامعه بسیار وسیع است، گفت: مراحل تولید روغن زیتون به‌ گونه ‌ای است که قیمت تمام شده ی آن را بالا می ‌برد و همین قیمت بالا باعث می ‌شود افرادی به فکر سوءاستفاده افتاده و بکوشند با مخلوط کردن این روغن ‌ها با سایر روغن ‌های نباتی، سود نامشروعی حاصل کنند.

ادامه خواندن “روغن زیتون‌ های تقلبی – ویبره”

لواشک و آلو – ویبره

لواشک و آلو – نگهداری مواد غذایی

لواشک و آلو
اگر از عرضه غیر بهداشتی این گونه مواد در معابر عمومی بگذریم، پشه‌ها، مگس‌ها و انواع حشرات موذی را دور این سفره تابستانه می‌بینیم كه سلامت افراد را تهدید می‌كنند.

ادامه خواندن “لواشک و آلو – ویبره”

میوه و سبزی – ویبره

میوه و سبزی – نگهداری مواد غذایی

میوه و سبزی
مصرف میوه ها و سبزی های تازه که بلافاصله بعد از چیدن خورده می شوند، معمولا بهترین حالت می باشد. اما همان طور که می دانید همیشه امکان پذیر نیست که محصولات را به صورت تازه از کشتزارها یا مزارع تهیه نماییم.

ادامه خواندن “میوه و سبزی – ویبره”

معدوم‌سازی ۵ تن گوشت قرمز و سفید – ویبره

معدوم‌سازی ۵ تن گوشت قرمز و سفید – نگهداری مواد غذایی

معدوم‌سازی 5 تن گوشت قرمز و سفید
این در حالی است كه طی ماه جاری میزان ۲ تن میگو و همچنین ۵ تن گوشت گوسفند، گوساله و مرغ هم به علت آلودگی میكروبی معدوم شده بود.

ادامه خواندن “معدوم‌سازی ۵ تن گوشت قرمز و سفید – ویبره”

قرص برنج، بسیار کشنده است – ویبره

قرص برنج، بسیار کشنده است – نگهداری مواد غذایی

قرص برنج، بسیار کشنده است
آخرین خبرها، خبر مرگ پویای ۱۸ ساله، زینب ۱۷ ساله و پسر مجهول‌الهویه ۱۸ ساله ‌ای است كه ظرف چند روز گذشته فوت شده‌اند.

ادامه خواندن “قرص برنج، بسیار کشنده است – ویبره”

تاریخچه و روش تهیه بستنی – ویبره

تاریخچه و روش تهیه بستنی – نگهداری مواد غذایی

تاریخچه و روش تهیه بستنی
در ایران، بستنی ابتدا به صورت سنتی و دستی با عنوان “بستنی زعفرانی” تهیه می‌شد. این بستنی درون ظرفی(بشکه ای) دو جداره درست می‌شد؛ به این صورت که درون جدار داخلی شیر، خامه، شکر، ثعلب و زعفران، و در جدار بیرونی یخ و نمک ریخته می‌شد؛ سپس بشکه را مرتباً تکان می‌دادند تا بستنی تهیه شود. اما امروزه این صنعت توسعه‌ی فراوان یافته و تقریباً در تمام شهرهای ایران به صورت صنعتی تهیه و مصرف می‌گردد.

ادامه خواندن “تاریخچه و روش تهیه بستنی – ویبره”