چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – نگهداری مواد غذایی

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت
وقتی گوشت قرمز و سفید را خریداری می‌کنید اجازه ندهید که آب گوشت تازه روی دیگر مواد غذایی بچکد.

ادامه خواندن چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

عوامل آلودگی گوشت قرمز – ويبره

عوامل آلودگی گوشت قرمز – نگهداری مواد غذایی

عوامل آلودگی گوشت قرمز
آلودگی گوشت به شرایطی گفته می‌شود که یک عامل موجود در گوشت به مقداری برسد که آن را غیر قابل خوردن نماید

ادامه خواندن عوامل آلودگی گوشت قرمز – ويبره

نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ داخل یخچال، ممنوع! – ويبره

نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ داخل یخچال، ممنوع! – نگهداری مواد غذایی

نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ داخل یخچال، ممنوع!
نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ داخل یخچال، ممنوع! از نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ در یخچال اجتناب کنید؛ زیرا همه غذا به طور یکنواخت سرد نمی شود و میکروب ها می توانند در آن رشد کنند.

ادامه خواندن نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ داخل یخچال، ممنوع! – ويبره

۳۶ محصول غذایی و آشامیدنی غیرمجاز – ویبره

۳۶ محصول غذایی و آشامیدنی غیرمجاز – نگهداری مواد غذایی

36 محصول غذایی و آشامیدنی غیرمجاز
اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت آخرین لیست اسامی فرآورده‌های غیرمجاز را با نام تجاری آن‌ها اعلام کرد.

ادامه خواندن ۳۶ محصول غذایی و آشامیدنی غیرمجاز – ویبره

باید و نبایدهای غذای نذری – ویبره

باید و نبایدهای غذای نذری – نگهداری مواد غذایی

باید و نبایدهای غذای نذری
نظر شما را نمی‌دانم ولی در بحث نذری‌ها نظر من این است که با توجه به افزایش روزافزون قیمت مواد غذایی، نباید کیفیت را فدای کمیت کنیم و بهتر است غذای نذریمان را در حجم کمتر اما سالم‌تر و با کیفیت بهتر و البته فقط برای نیازمندان تهیه کنیم.

ادامه خواندن باید و نبایدهای غذای نذری – ویبره

شما در کدام قابلمه غذا می‌پزید؟ – ویبره

شما در کدام قابلمه غذا می‌پزید؟ – نگهداری مواد غذایی

شما در کدام قابلمه غذا می‌پزید؟
ظرف‌هایی با روکش نچسب، از پرطرفدارترین ظرف‌های پخت‌وپز هستند زیرا می‌توان با آن‌ها بدون روغن یا با کمترین میزان روغن و روی حرارت کم یا متوسط آشپزی کرد. مشکل ظروف تفلونی این است که روکش آن‌ها به سرعت از بین می‌رود.

ادامه خواندن شما در کدام قابلمه غذا می‌پزید؟ – ویبره

چرا رب‌های خانگی کپک نمی‌زنند؟ – ویبره

چرا رب‌های خانگی کپک نمی‌زنند؟ – نگهداری مواد غذایی

چرا رب‌های خانگی کپک نمی‌زنند؟
در جواب این پرسش باید گفت میزان رطوبت رب صنعتی و رب خانگی با هم متفاوت است.

ادامه خواندن چرا رب‌های خانگی کپک نمی‌زنند؟ – ویبره

۶ چیز را در مایکروفر نگذارید – ویبره

۶ چیز را در مایکروفر نگذارید – نگهداری مواد غذایی

6 چیز را در مایکروفر نگذارید
شما در طول روز یا هفته چند بار از مایکروفر برای گرم کردن مواد غذایی مختلف استفاده می‌کنید؟ آیا می‌دانید قرار دادن برخی از مواد غذایی داخل مایکروفر می‌تواند برایتان دردسرساز شود؟ بد نیست نگاهی به فهرست مواد غذایی ممنوعه برای مایکروفر بیندازید.

ادامه خواندن ۶ چیز را در مایکروفر نگذارید – ویبره

گوشت چرخ‎ کرده را فریز نکنید – ویبره

گوشت چرخ‎ کرده را فریز نکنید – نگهداری مواد غذایی

گوشت چرخ‎ کرده را فریز نکنید
اگر شما قصد نگهداری طولانی ‌مدت گوشت را دارید، باید بلافاصله و با حداکثر سرما آن را منجمد کنید تا کیفیت و ارزش غذایی آن در بالاترین سطح باقی بماند و نیز بهترین نحوه مصرف گوشت‌ های فریز شده این است كه آن را از فریزر خارج كرده و داخل یخچال بگذاریم تا كم كم از حالت انجماد خارج شود.

ادامه خواندن گوشت چرخ‎ کرده را فریز نکنید – ویبره

ماهیتابه تفلون – ویبره

ماهیتابه تفلون – نگهداری مواد غذایی

ماهیتابه تفلون
چگونه این ظروف، نچسب می شوند؟

ظروف تفلون یا نچسب در واقع همان ظروف آلومینیوم یا استیل هستند که با ماده خاصی به نام پلی تترا فلوئورواتیلن (Polytetrafluoroethylene) که به اختصار (PTFE) نامیده می‌شود، پوشیده می‌شوند. این ماده سبب می‌شود که مواد غذایی به ظرف نچسبند، به همین دلیل به آنها ظروف نچسب می‌گویند.

ادامه خواندن ماهیتابه تفلون – ویبره

میوه و شیرینی را فریز نکنید – ویبره

میوه و شیرینی را فریز نکنید – نگهداری مواد غذایی

میوه و شیرینی را فریز نکنید
روش نگه داری مواد غذایی به طریق انجماد اساسا برای انواع گوشت مطرح بوده و بعد از آن حبوبات و سبزی‌ ها را شامل می شوند. اما متاسفانه امروزه بسیار دیده می ‌شود که غذاهای مختلف دیگر مثل غذاهای اضافه، شیرینی ‌ها یا حتی شیر را هم فریز می ‌کنند. مساله اینجاست که خارج کردن این مواد از حالت انجماد بسیار مهم است زیرا انجام نادرست این کار می ‌تواند بر کیفیت مواد غذایی تاثیر بگذارد.

ادامه خواندن میوه و شیرینی را فریز نکنید – ویبره

غذاهای کپک زده – ویبره

غذاهای کپک زده – نگهداری مواد غذایی

غذاهای کپک زده
تقریبا بین ۶۵ تا ۱۰۰ هزار گونه قارچ شناسایی شده است که از میان آنها ۲۰ هزار گونه را قارچ‌های ریز میکروسکوپی تشکیل می‌دهند. مانند تمامی قارچ‌ها، این نوع‌شان نیز از سلول‌هایی به نام اوکاریوت تشکیل شده‌اند. این به آن معنی است که قارچ‌ها دارای هسته سلولی، کرومزوم و اعضای داخلی هستند.

ادامه خواندن غذاهای کپک زده – ویبره

کنسرو ماهی تون در روغن – ویبره

کنسرو ماهی تون در روغن – نگهداری مواد غذایی

کنسرو ماهی تون در روغن
در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور بهبود کیفیت خوراکی و در مرحله بعد جهت متوقف ساختن فعالیت‌های میکروبی و شیمیایی انجام می‌گیرد. فرآیند حرارتی در ماهی سبب نرم شدن بافت‌‌ها، تغییر ماهیت پروتئین‌ها، کاهش رطوبت و بسیاری تغییرات دیگر می‌شود و از طرفی ماندگاری آن را بهبود می‌بخشد. منظور از کنسرو نمودن ماهی نیز تهیه محصولی است که بتوان آن را برای مدت طولانی حفظ نمود و در پایان مدت نگهداری نیز مطمئن بود که محصول سالم و قابل مصرف است.

ادامه خواندن کنسرو ماهی تون در روغن – ویبره

نگهداری پنیر و تخم مرغ در یخچال – ویبره

نگهداری پنیر و تخم مرغ در یخچال – نگهداری مواد غذایی

نگهداری پنیر و تخم مرغ در یخچال
پنیرهای نرم، مثل پنیرهای پرچرب را تنها به مدت یك هفته می‌توانیم در یخچال نگهداری كنیم. برای اینكه از سالم بودن پنیر اطمینان كامل حاصل كنید، ‌می‌توانید به تاریخ تولید آن نگاه كنید. اما بهترین روش این است كه پنیر را امتحان كنید، یعنی دقت كنید و ببینید آیا كپكی بر روی آن وجود دارد یا خیر.

ادامه خواندن نگهداری پنیر و تخم مرغ در یخچال – ویبره

اكثر روغن‌های زیتون تقلبی است – ویبره

اكثر روغن‌های زیتون تقلبی است – نگهداری مواد غذایی

اكثر روغن‌های زیتون تقلبی است
به گزارش خبرگزاری فارس، دکتر رسول دیناروند سه ‌شنبه چهارم اردیبهشت ۸۶ در گفت‌وگویی اعلام کرد: “صدها گروه مواد غذایی در كشور داریم كه در برخی از آنها امكان عرضه مواد تقلبی بسیار زیاد است، از جمله روغن زیتون كه اكنون نوع تقلبی آن در بازار بیش از نوع واقعی آن است، چون تولید داخلی و واردات رسمی آن كم است و تقلب كردن آن نیز بسیار راحت است.”

ادامه خواندن اكثر روغن‌های زیتون تقلبی است – ویبره

روش صحیح نگهداری نان – ویبره

روش صحیح نگهداری نان – نگهداری مواد غذایی

روش صحیح نگهداری نان
۱- چیدن نان های داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع، فساد زدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند؛

ادامه خواندن روش صحیح نگهداری نان – ویبره