چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – نگهداری مواد غذایی

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت
وقتی گوشت قرمز و سفید را خریداری می‌کنید اجازه ندهید که آب گوشت تازه روی دیگر مواد غذایی بچکد.

ادامه خواندن “چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره”

راه‌های تازه ماندن میوه جات – ويبره

راه‌های تازه ماندن میوه جات – نگهداری مواد غذایی

راه‌های تازه ماندن میوه جات
بعضی وقت‌ها بنا به دلایلی مانند ارزانی فصلی یا دور بودن مراکز خرید مواد غذایی بیشتر از نیاز خریداری می‌شود…

ادامه خواندن “راه‌های تازه ماندن میوه جات – ويبره”

ظروف پلاستیکی را در فریزر قرار ندهید – ويبره

ظروف پلاستیکی را در فریزر قرار ندهید – نگهداری مواد غذایی

ظروف پلاستیکی را در فریزر قرار ندهید
یک متخصص اپیدمیولوژی تغذیه توصیه کرد: حتی‌الامکان از فریز کردن آب و مواد غذایی در ظروف پلاستیکی و یک‌بار مصرف پرهیز کنید.

ادامه خواندن “ظروف پلاستیکی را در فریزر قرار ندهید – ويبره”

راهنمای ایمنی غذا برای مواد غذایی کباب شده – ويبره

راهنمای ایمنی غذا برای مواد غذایی کباب شده – نگهداری مواد غذایی

راهنمای ایمنی غذا برای مواد غذایی کباب شده
راهنمای ایمنی غذا برای مواد غذایی کباب شده بسیاری از افراد غذاهای کباب شده را دوست دارند. راهنمایی ذیل برای تهیه و آماده سازی , پخت و سرو نگهداری صحیح مواد غذایی کباب شده تهیه شده است .

ادامه خواندن “راهنمای ایمنی غذا برای مواد غذایی کباب شده – ويبره”

خرما را باید شست – ویبره

خرما را باید شست – نگهداری مواد غذایی

خرما را باید شست
ماه رمضان که می‌آید، خرما به یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی تبدیل می‌شود. در ایران بیش از ۴۰۰ رقم خرما وجود دارد. تفاوت انواع خرما در نوع مصرف و نرمی و خشکی آنهاست.

ادامه خواندن “خرما را باید شست – ویبره”

روش‌های نگهداری قارچ – ویبره

روش‌های نگهداری قارچ – نگهداری مواد غذایی

روش‌های نگهداری قارچ
قارچ‌هایی که شسته‌اید را از ظرف آب سرد درآورید و بعد داخل آبکش بریزید و کمی آبکش را تکان دهید. بعد قارچ‌ها را به مدت ۱-۲ دقیقه در ظرف حاوی آب جوش بریزید و بعد دوباره آن‌ها را آبکشی کنید و دوباره داخل آب سرد بریزید.

ادامه خواندن “روش‌های نگهداری قارچ – ویبره”

۱۰ روش برای کاهش ضایعات مواد غذایی – ویبره

۱۰ روش برای کاهش ضایعات مواد غذایی – نگهداری مواد غذایی

10 روش برای کاهش ضایعات مواد غذایی
خیلی وقت‌ها به دلیل ماندگی غذا، مجبور می‌شوید برنج و نان کهنه را دور بریزید در حالی که می‌توانید قبل از فاسدشدن، آن‌ها را فرآوری کنید و به روشی دیگر مورد استفاده قرار دهید.

ادامه خواندن “۱۰ روش برای کاهش ضایعات مواد غذایی – ویبره”

ناگفته‌های شیر و گوشت‌های هورمونی – ویبره

ناگفته‌های شیر و گوشت‌های هورمونی – نگهداری مواد غذایی

ناگفته‌های شیر و گوشت‌های هورمونی
هورمون‌ها همان ترکیباتی هستند که به طور طبیعی در بدن حیوان و انسان تولید می‌شوند. آن‌ها در واقع پیام‌های شیمیایی محسوب می‌شوند که توسط غدد مترشحه داخل بدن تولید شده و از طریق خون به بخش هدف یعنی محل تأثیر خود راه پیدا می‌کنند.

ادامه خواندن “ناگفته‌های شیر و گوشت‌های هورمونی – ویبره”

۱۰ نکته‌ی جالب درباره آب – ویبره

۱۰ نکته‌ی جالب درباره آب – نگهداری مواد غذایی

10 نکته‌ی جالب درباره آب
۱- برای حفظ سلامت و به خطر نینداختن بهداشت آب بهتر است از نگهداری آن در ظروف پلاستیکی پرهیز کنید زیرا ظروف پلاستیکی دارای ترکیب‌های پلیمری هستند که از سنتز مواد اولیه‌ای به نام منومر تهیه شده‌اند. پلیمرها در اثر خم شدگی یا ساییدگی ظروف پلاستیکی، جمع شده (چروکیده) و منجر به آزاد شدن منومرها می‌شوند.

ادامه خواندن “۱۰ نکته‌ی جالب درباره آب – ویبره”

کپک غذایی – ویبره

کپک غذایی – نگهداری مواد غذایی

کپک غذایی
باید گفت کپک‌ها دسته‌ای از قارچ‌ها هستند که در شرایط نامساعد در انواع غذاها رشد می‌کنند، حتی در شرایطی که باکتری‌ها قادر به رشد نیستند. آن ها به خوبی در ماده غذایی رشد می‌کنند و جزء میکروارگانیسم‌های مهم مولد فساد در مواد غذایی هستند.

ادامه خواندن “کپک غذایی – ویبره”

بررسی تاثیر دما بر مواد غذایی – ویبره

بررسی تاثیر دما بر مواد غذایی – نگهداری مواد غذایی

بررسی تاثیر دما بر مواد غذایی
نقش باکتری ها در آلودگی مواد غذایی:

در طبیعت، باکتری ها در همه جا؛ خاک، هوا، آب و غذاهایی که می خوریم، یافت می شوند. وقتی باکتری ها دارای غذا، رطوبت، زمان و دمای مطلوب باشند، به سرعت رشد می کنند و تعداد آن ها افزایش می یابد، به گونه ای می توانند باعث بروز بیماری در مصرف کننده شوند.

ادامه خواندن “بررسی تاثیر دما بر مواد غذایی – ویبره”

پنیر پاستوریزه بخورید – ویبره

پنیر پاستوریزه بخورید – نگهداری مواد غذایی

پنیر پاستوریزه بخورید
بسیاری از مردم، پنیر سنتی را خوش طعم تر از پنیر پاستوریزه می دانند، ولی با این همه باید از خوش طعمی پنیر سنتی صرف نظر کنند و فقط پنیر پاستوریزه بخورند.

ادامه خواندن “پنیر پاستوریزه بخورید – ویبره”

درباره کنسروها – ویبره

درباره کنسروها – نگهداری مواد غذایی

درباره کنسروها
گاهی اوقات درب قوطی کنسروهای چغندر قند (لبو)، سیاه می باشد، لیکن بو و گاز غیرعادی در کنسرو مشاهده نمی شود، آیا می توان آن را مصرف کرد؟

ادامه خواندن “درباره کنسروها – ویبره”

ظروف پلاستیکی – ویبره

ظروف پلاستیکی – نگهداری مواد غذایی

ظروف پلاستیکی
نكته‌ای كه كارشناسان به تازگی نسبت به آن هشدار می‌دهند این است كه در ایران پلی‌اتیلن‌‌ها یا پی‌وی‌سی‌های استاندارد (food grade)  برای بسته‌بندی مواد غذایی و بهداشتی تولید نمی‌شود و از نوع صنعتی این مواد، بدون توجه به مضراتشان، در صنایع غذایی و بهداشتی استفاده می‌شود.

ادامه خواندن “ظروف پلاستیکی – ویبره”

قرص برنج، قاصد مرگ – ویبره

قرص برنج، قاصد مرگ – نگهداری مواد غذایی

قرص برنج، قاصد مرگ
در مورد خطرات و عوارض قرص برنج، دكتر ناصر جلالی، فوق تخصص مسمومیت‌ها و رئیس بخش ویژه مسمومیت‌های دارویی بیمارستان لقمان توضیح می‌دهد.

ادامه خواندن “قرص برنج، قاصد مرگ – ویبره”

بیماری‌های ناشی از غذا – ویبره

بیماری‌های ناشی از غذا – نگهداری مواد غذایی

بیماری‌های ناشی از غذا
راهکارهای پیشگیری از بیماری‌های ناشی از غذا، بر اساس سه محور دفاعی قابل توصیف است :

ادامه خواندن “بیماری‌های ناشی از غذا – ویبره”