چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – نگهداری مواد غذایی

چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت
وقتی گوشت قرمز و سفید را خریداری می‌کنید اجازه ندهید که آب گوشت تازه روی دیگر مواد غذایی بچکد.

ادامه خواندن “چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت – ويبره”

روش نگهداری از نخود فرنگی و باقلا سبز – ويبره

روش نگهداری از نخود فرنگی و باقلا سبز – نگهداری مواد غذایی

روش نگهداری از نخود فرنگی و باقلا سبز
اگر چه یخ زدن یا انجماد ، بهترین شیوه نگهداری سبزی ها از جمله سبزی های فصلی نظیر باقلا سبز و نخود فرنگی می باشد، ولی این روش نیز دارای معایبی است؛

ادامه خواندن “روش نگهداری از نخود فرنگی و باقلا سبز – ويبره”

راه حل سفید نگه داشتن قارچ – ويبره

راه حل سفید نگه داشتن قارچ – نگهداری مواد غذایی

راه حل سفید نگه داشتن قارچ
حتما برایتان پیش آمده و دیده اید که برای درست کردن غذایی پس از خرد کردن قارچ ها در مدت زمان کمی آنها تیره و قهوه ای رنگ شده اند ، در این حالت غذای شما نیز بدرنگ می شود .

ادامه خواندن “راه حل سفید نگه داشتن قارچ – ويبره”

سلامت غذا و نگهداری از آن – ويبره

سلامت غذا و نگهداری از آن – نگهداری مواد غذایی

سلامت غذا و نگهداری از آن
سلامت غذا و نگهداری از آن میکروب ها به گرما، آب و غذا احتیاج دارند تا رشد نمایند. میکروب ها در غذاهایی که گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ یا شیر دارند بهتر رشد می کنند.

ادامه خواندن “سلامت غذا و نگهداری از آن – ويبره”

۴ باور رایج در مورد مسمومیت – ویبره

۴ باور رایج در مورد مسمومیت – نگهداری مواد غذایی

4 باور رایج در مورد مسمومیت
دلایل مسمومیت غذایی به سختی قابل تشخیص است یعنی همیشه نمی‌شود آخرین وعده‌های غذایی را مقصر دانست اما می‌توان‌ خطر مسمومیت را کاست آن هم به شرطی که اطلاعات درستی در مورد این ناخوشی داشته باشید.

ادامه خواندن “۴ باور رایج در مورد مسمومیت – ویبره”

نذرتان را با سلامت ادا کنید – ویبره

نذرتان را با سلامت ادا کنید – نگهداری مواد غذایی

نذرتان را با سلامت ادا کنید
محرم که از راه می‌رسد، شهر و روستا حال و هوای دیگری به خود می‌گیرد. در هر گوشه‌ای، هیأتی برپا شده و چهاردیواری‌ای سیاه‌پوش می‌شود تا عزاداران بیایند و بشنوند و بگریند و چیزی بیاموزند تا برای داشتن زندگی بهتر کمک حالشان باشد.

ادامه خواندن “نذرتان را با سلامت ادا کنید – ویبره”

مایعات حاصل از رفع انجماد گوشت – ویبره

مایعات حاصل از رفع انجماد گوشت – نگهداری مواد غذایی

مایعات حاصل از رفع انجماد گوشت
ماده غذایی منجمد باید داخل ظرفی قرار گیرد تا مایعات حاصل از رفع انجماد در داخل آن جمع آوری شوند این مایعات دارای ارزش تغذیه‌ای بالایی هستند و نباید آن‌ها را دور ریخت و باید به خود ماده غذایی برگردانده شوند.

ادامه خواندن “مایعات حاصل از رفع انجماد گوشت – ویبره”

نکاتی درباره‌ی تردی و سفتی گوشت‌ها – ویبره

نکاتی درباره‌ی تردی و سفتی گوشت‌ها – نگهداری مواد غذایی

نکاتی درباره‌ی تردی و سفتی گوشت‌ها
عوامل تأثیرگذار بر تردی و سفتی گوشت:

* نژاد دام از عوامل تعیین‌کننده تردی و سفتی گوشت است.

ادامه خواندن “نکاتی درباره‌ی تردی و سفتی گوشت‌ها – ویبره”

چگونه یخ‌زدایی کنیم؟ – ویبره

چگونه یخ‌زدایی کنیم؟ – نگهداری مواد غذایی

چگونه یخ‌زدایی کنیم؟
گوشت‌ها

۱- اگر قصد نگهداری طولانی‌مدت گوشت را دارید، باید بلافاصله و با حداکثر سرما آن را منجمد کنید تا کیفیت و ارزش غذایی آن در بالاترین سطح باقی بماند.

ادامه خواندن “چگونه یخ‌زدایی کنیم؟ – ویبره”

چای سبز مرغوب را از کجا بشناسیم؟ – ویبره

چای سبز مرغوب را از کجا بشناسیم؟ – نگهداری مواد غذایی

چای سبز مرغوب را از کجا بشناسیم؟
بد نیست بدانید که چینی ‌ها، سالیانه نزدیک به ۷۸۲ تن چای سبز تولید می‌ کنند که این میزان، حدود ۸۰ درصد از کل تولید جهانی چای سبز است! ضمن این که مردم چین که خودشان بزرگ‌ ترین تولید کننده و صادر کننده چای سبز در دنیا به حساب می ‌آیند، می‌ گویند که برای تهیه این نوشیدنی باید یک قاشق چای‌ خوری از آن را در ۱۵۰ میلی‌ لیتر از آب ۸۵ درجه سانتی‌ گراد ریخت و آن را به مدت ۳۰ ثانیه روی حرارت غیرمستقیم قرار داد تا دم بکشد.

ادامه خواندن “چای سبز مرغوب را از کجا بشناسیم؟ – ویبره”

سبزیجات را چگونه خشک کنیم؟ – ویبره

سبزیجات را چگونه خشک کنیم؟ – نگهداری مواد غذایی

سبزیجات را چگونه خشک کنیم؟
توصیه های زیر را برای به دست آوردن نتیجه ی بهتر، مد نظر داشته باشید:

ادامه خواندن “سبزیجات را چگونه خشک کنیم؟ – ویبره”

‌آب میوه ی باز نخورید – ویبره

‌آب میوه ی باز نخورید – نگهداری مواد غذایی

‌آب میوه ی باز نخورید
 آب میوه‌ای که پاستوریزه‌ نشده ممکن است مزه‌ای عالی داشته باشد، اما می‌تواند دارای میکروب‌های بیماری زا نیز باشد.

ادامه خواندن “‌آب میوه ی باز نخورید – ویبره”

کنسرو ماهی تن – ویبره

کنسرو ماهی تن – نگهداری مواد غذایی

کنسرو ماهی تن
این روزها مصرف کنسرو به دلیل در دسترس بودن و استفاده ی آسان، روز به روز افزایش یافته و این در حالی است که به تازگی شاهد نسل جدیدی از این کنسروها که حاوی غذاهای سنتی ایرانی هستند نیز هستیم، اما باید در نظر داشت با وجود تمام این مزایا، در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی، این گونه محصولات می‌توانند فوق‌العاده خطرناک باشند.

ادامه خواندن “کنسرو ماهی تن – ویبره”

روش پخت سالم‌تر – ویبره

روش پخت سالم‌تر – نگهداری مواد غذایی

روش پخت سالم‌تر
نظر شما درباره این خورش‌ قورمه‌سبزی چیست؛ خورشی که خوب جا افتاده است، ولی دیگر خبری از هیچ ویتامینی در سبزی‌های آن نیست.

ادامه خواندن “روش پخت سالم‌تر – ویبره”

معایب و محاسن ظروف ملامین – ویبره

معایب و محاسن ظروف ملامین – نگهداری مواد غذایی

معایب و محاسن ظروف ملامین
ملامین اولین بار در حدود ۴۵ سال پیش در ایتالیا ساخته شد و حدود ۳۰ تا ۳۵ سال پیش به ایران راه یافت.

ادامه خواندن “معایب و محاسن ظروف ملامین – ویبره”

تقلب در شیر و لبنیات – ویبره

تقلب در شیر و لبنیات – نگهداری مواد غذایی

تقلب در شیر و لبنیات
تقلب در شیر  نیز به شکل های مختلفی صورت می گیرد که مهم ترین آنها عبارتند از:

ادامه خواندن “تقلب در شیر و لبنیات – ویبره”