مشخصات علمی یک رژیم صحیح غذایی(۱) – ويبره

مشخصات علمی یک رژیم صحیح غذایی(۱) – تغذیه

مشخصات علمی یک رژیم صحیح غذایی(1)
چاقی حساسیت بافت‌ها به عمل انسولین را کاهش و درنتیجه خطر ابتلا به دیابت غیر وابسته به انسولین، بیماری قلبی، پرفشاری و سکته مغزی و همچنین برخی سرطان‌ها، استئو آرتریت ،سنگ‌های صفراوی، اختلال در تولیدمثل و خفگی هنگام خواب را افرایش می‌دهد. افراد چاق از نظر روانی، اجتماعی و اقتصادی نسبتا ناموفقند.

ادامه خواندن “مشخصات علمی یک رژیم صحیح غذایی(۱) – ويبره”

چربی های اضافی را در خواب بسوزانید! – ویبره

چربی های اضافی را در خواب بسوزانید! – تغذیه

چربی های اضافی را در خواب بسوزانید!
برای اینکه بتوانید در هنگام استراحت هم چربی های اضافی خود را بسوزانید باید سرعت سوخت و ساز (متابولیک) بدن خود را افزایش دهید

ادامه خواندن “چربی های اضافی را در خواب بسوزانید! – ویبره”

خطر دم کردن ماکارونی – ویبره

خطر دم کردن ماکارونی – تغذیه

خطر دم کردن ماکارونی
در ادامه ی مطلب قبلی با عنوان ” نمایه گلایسمی‌ غذاها”، در این مطلب دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در مورد اینکه دم کردن ماکارونی، نمایه گلایسمی‌‌ این غذا را افزایش می‌ دهد، پاسخگوی سئوالات زیر می باشند…

ادامه خواندن “خطر دم کردن ماکارونی – ویبره”

خطر افراط در نوشیدن آب – ویبره

خطر افراط در نوشیدن آب – تغذیه

خطر افراط در نوشیدن آب
با وجود این که تا کنون بارها در مورد منافع نوشیدن مقادیر زیاد آب بحث شده است و بسیاری از پزشکان مردم را به نوشیدن روزانه ۸ لیوان آب توصیه می‌کنند، اما به تازگی بحث‌هایی در نکوهش افراط در نوشیدن آب مطرح می‌شود.

ادامه خواندن “خطر افراط در نوشیدن آب – ویبره”

نوشیدنی‌های سنتی در سفره ایرانی – ویبره

نوشیدنی‌های سنتی در سفره ایرانی – تغذیه

نوشیدنی‌های سنتی در سفره ایرانی
امروزه انواع نوشابه‌ها مانند نوشابه‌های کولا و گازدار از کارخانه‌های آمریکایی به بازار جهان سوم روانه شده است و ایرانیان عادت کرده‌اند که بعد از غذا، نوشابه مصرف کنند؛ این در حالی است که استفاده از نوشیدنی‌های طبیعی و بدون گاز می‌تواند در سلامتی افراد بسیار تأثیرگذار باشد.

ادامه خواندن “نوشیدنی‌های سنتی در سفره ایرانی – ویبره”

لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم – ویبره

لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم – تغذیه

لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم
رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام تولید سوسیس و کالباس زیر پله‌ای و استفاده از خمیر مرغ (که حاوی همه احما و احشای زائد مرغ هم هست) در تولید این محصولات گفت: حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآورده‌ها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم.

ادامه خواندن “لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم – ویبره”

مواد غذایی آلوده و سرطان کبد – ویبره

مواد غذایی آلوده و سرطان کبد – تغذیه

مواد غذایی آلوده و سرطان کبد
مصرف مواد غذایی آلوده به سم آفلاتوکسین ممکن است موجب بروز سرطان کبد شوند.

سرطان کبد

ادامه خواندن “مواد غذایی آلوده و سرطان کبد – ویبره”

علتهای سر درد و راهکارهای بهبود آن – ویبره

علتهای سر درد و راهکارهای بهبود آن – تغذیه

علتهای سر درد و راهکارهای بهبود آن
تا به حال چندبار اتفاق افتاده که بی دلیل، بدون اینکه دچار آبریزش بینی، تب، سرفه و دیگر علامت های سرماخوردگی یا زکام شده باشید، سردرد امان تان را بریده باشد؟ سردردی که معمولا از ناحیه بالای ابروها شروع شده و بعد از درگیرکردن تمام یا قسمتی از سر، به گردن می رسد و شدت آن به حدی است که می خواهیم سر از تن جدا کنیم و راحت بشویم!

ادامه خواندن “علتهای سر درد و راهکارهای بهبود آن – ویبره”

آیا برنج چاق کننده است – ویبره

آیا برنج چاق کننده است – تغذیه

آیا برنج چاق کننده است
جواب این سئوال برای افرادی که تصمیم به رژیم گرفتن دارند، یکی از اصول اساسی لاغر شدن است. چرا که برای بسیاری واژه رژیم یعنی خودداری از خوردن تمام غذاهایی که دوست دارند.

ادامه خواندن “آیا برنج چاق کننده است – ویبره”

خواص شگفت انگیزنهنج گل رز – ویبره

خواص شگفت انگیزنهنج گل رز – تغذیه

خواص شگفت انگیزنهنج گل رز
گلبرگ‌های گل رز همواره از دیرباز به دلیل عطر و ریزمغذی‌های فراوانش در صنعت غذا و دارو مورد توجه قرار گرفته اما نهنج گل رز، بخش دیگری از گیاه شگفتی‌آور است که محتوای ترکیبات مفیدش شهرت بسیاری به آن داده است.

ادامه خواندن “خواص شگفت انگیزنهنج گل رز – ویبره”