مشخصات علمی یک رژیم صحیح غذایی(۱) – ويبره

مشخصات علمی یک رژیم صحیح غذایی(۱) – تغذیه

مشخصات علمی یک رژیم صحیح غذایی(1)
چاقی حساسیت بافت‌ها به عمل انسولین را کاهش و درنتیجه خطر ابتلا به دیابت غیر وابسته به انسولین، بیماری قلبی، پرفشاری و سکته مغزی و همچنین برخی سرطان‌ها، استئو آرتریت ،سنگ‌های صفراوی، اختلال در تولیدمثل و خفگی هنگام خواب را افرایش می‌دهد. افراد چاق از نظر روانی، اجتماعی و اقتصادی نسبتا ناموفقند.

ادامه خواندن “مشخصات علمی یک رژیم صحیح غذایی(۱) – ويبره”

غذاهایی برای حفظ سلامتی قلب – ویبره

غذاهایی برای حفظ سلامتی قلب – تغذیه

غذاهایی برای حفظ سلامتی قلب
یک رژیم غذایی سالم برای حفظ سلامت قلب می‌تواند عروق خونی را از پلاک‌های خطرناک پاکسازی کند و خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.

ادامه خواندن “غذاهایی برای حفظ سلامتی قلب – ویبره”

پنج توصیه غذایی برای افزایش هوش – ویبره

پنج توصیه غذایی برای افزایش هوش – تغذیه

پنج توصیه غذایی برای افزایش هوش
اگر مایل هستید، هوش خود را افزایش دهید، یک لحظه تامل کنید و مطلب زیر را بخوانید. انتخاب این غذاها نه تنها شما را نزد دیگران باهوش جلوه می دهد…

ادامه خواندن “پنج توصیه غذایی برای افزایش هوش – ویبره”

خواص سبوس برنج – ویبره

خواص سبوس برنج – تغذیه

خواص سبوس برنج     
سبوس برنج عبارت از پوسته خارجی، جنین، لایه آلرون و سلول‌های خارجی چسبیده به آندوسپرم نشاسته‌ای دانه برنج، اوریزاساتیوا از خانواده گرامینه می‌باشد. اوریزا در زبان یونانی به معنای برنج و ساتیوا در لاتین به معنای کشت شده است.

ادامه خواندن “خواص سبوس برنج – ویبره”

شب یلدا و رعایت موارد تغذیه‌ای – ویبره

شب یلدا و رعایت موارد تغذیه‌ای – تغذیه

شب یلدا و رعایت موارد تغذیه‌ای
شب اول زمستان و طولانی ترین شب سال در راه است، شبی که ایرانیان باستان آن را شب زایش خورشید یا شب یلدا نامگذاری کرده اند.

ادامه خواندن “شب یلدا و رعایت موارد تغذیه‌ای – ویبره”

افزایش یادگیری کودکان با مصرف صبحانه – ویبره

افزایش یادگیری کودکان با مصرف صبحانه – تغذیه

افزایش یادگیری کودکان با مصرف صبحانه
وعده‌های غذایی روزانه را سه وعده اصلی و دو میان‌وعده تشکیل می‌دهند. متخصصان و پزشکانی که در حیطه سلامت افراد فعالیت دارند معتقدند:

ادامه خواندن “افزایش یادگیری کودکان با مصرف صبحانه – ویبره”

مرزه برای کاهش دردهای عضلانی – ویبره

مرزه برای کاهش دردهای عضلانی – تغذیه

مرزه برای کاهش دردهای عضلانی

مرزه از نظر طب سنتی دارای طبیعتی گرم و خشک و از خانواده نعناع است.

دردهای عضلانی

ادامه خواندن “مرزه برای کاهش دردهای عضلانی – ویبره”

روغن جامد گیاهی یا روغن حیوانی – ویبره

روغن جامد گیاهی یا روغن حیوانی – تغذیه

روغن جامد گیاهی یا روغن حیوانی
سلامت نیوز: اسید ترانس روغن های نباتی جامد بیشتر از روغن های حیوانی جامد است، بنابراین مصرف روغن های گیاهی تنها در صورتی مفید است که به شکل مایع باشد. دکتر موسی صالحی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز و عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت و تغذیه با بیان این مطلب به خراسان می افزاید:

ادامه خواندن “روغن جامد گیاهی یا روغن حیوانی – ویبره”

کاهش سرطان با مصرف میوه‌ها – ویبره

کاهش سرطان با مصرف میوه‌ها – تغذیه

کاهش سرطان با مصرف میوه‌ها
میوه‌ها و سبزی‌های تازه دارای حدود ۱۸۰ نوع ویتامین و ماده معدنی مختلف است و مصرف مداوم میوه فرآیند پیری را به تاخیر می‌اندازد.

ادامه خواندن “کاهش سرطان با مصرف میوه‌ها – ویبره”

افرادی که طبع گرم دارند چه غذاهایی نخورند – ویبره

افرادی که طبع گرم دارند چه غذاهایی نخورند – تغذیه

افرادی که طبع گرم دارند چه غذاهایی نخورند
یک محقق طب اسلامی گفت: مصرف غذاهای سرخ‌شده چرب و پرحجم، شیرینی‌ها، ادویه‌های تند، غذاهای شور، گوشت زیاد، سس، رب، ترشی‌، سرکه، سیر، چای، قهوه، نسکافه، ماست، بادنجان و غذاهای ساندویچی همچنین پرخوری برای دموی‌ها مضر است.

ادامه خواندن “افرادی که طبع گرم دارند چه غذاهایی نخورند – ویبره”

زمان دادن مولتی ویتامین به کودک – ویبره

زمان دادن مولتی ویتامین به کودک – تغذیه

زمان دادن مولتی ویتامین به کودک
استفاده از مولتی ویتامین در سال دوم زندگی ضروری است

ادامه خواندن “زمان دادن مولتی ویتامین به کودک – ویبره”

راز سلامت و زیبایی در هویج – ویبره

راز سلامت و زیبایی در هویج – تغذیه

راز سلامت و زیبایی در هویج
هویج یکی از سبزیجات سودمند است که مصرف آن نقش مهمی در افزایش مقاومت بدن ، آرامش اعصاب و رفع خستگی دارد.

ادامه خواندن “راز سلامت و زیبایی در هویج – ویبره”

ظروف غذاهای آماده و سم درون آن – ویبره

ظروف غذاهای آماده و سم درون آن – تغذیه

ظروف غذاهای آماده و سم درون آن
تنها صرف دو وعده سوپ از قوطی کنسروی می‌تواند میزان ماده سمی “بیسفنول آ” را در بدن چند برابر کند. این ماده در جدار داخلی قوطی‌های نوشیدنی و کنسروها وجود دارد و برای ساخت انواع پلاستیک با کاربردهای مختلف استفاده می‌شود.

ادامه خواندن “ظروف غذاهای آماده و سم درون آن – ویبره”

تسکین بیماری‌های تنفسی با مصرف شیرین بیان – ویبره

تسکین بیماری‌های تنفسی با مصرف شیرین بیان – تغذیه

تسکین بیماری‌های تنفسی با مصرف شیرین بیان
استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بهترین داروی خلط آور، شیرین بیان است که به تسکین بیماری‌های تنفسی کمک می‌کند.

ادامه خواندن “تسکین بیماری‌های تنفسی با مصرف شیرین بیان – ویبره”

نارنگی میوه ضد چاقی است – ویبره

نارنگی میوه ضد چاقی است – تغذیه

نارنگی میوه ضد چاقی است
محققان دانشگاه اونتاریو ماده ای در نارنگی کشف کرده اند که مانع بروز چاقی در افراد می شود.

ادامه خواندن “نارنگی میوه ضد چاقی است – ویبره”

چاقها کمتر غذا می‌خورند – ویبره

چاقها کمتر غذا می‌خورند – تغذیه

چاقها کمتر غذا می‌خورند
مطالعات نشان می‌دهد افرادی که از چاقی رنج می‌برند نسبت به افرادی که وزن متناسبی دارند کمتر غذا می‌خورند.

ادامه خواندن “چاقها کمتر غذا می‌خورند – ویبره”