مصرف چای – ويبره

مصرف چای – تغذیه

مصرف چای
هزاران سال مصرف چای بعنوان دارو مورد توجه قرار گرفته‌است. چای شامل آنتی اکسیدانهای شناخته شده‌ای بنام کاتچین (Catchins) و فلاونوئید (Flavonoids)، هستند که هر کدام از آنها با بیماریهای مختلفی از جمله بعضی از سرطانها و بیماریهای قلبی مبارزه می‌نمایند.

در حالیکه مطالعات درباره چای هنوز در مرحله مقدماتی قرار دارد، اما بسیاری از مطالعات فواید مصرف چای ( سبز یا سیاه ) را در پیشگیری از ابتلاء به سرطان و بیماریهای قلبی را نشان داده‌اند. به خاطر داشته باشید که چای منبعی از کافئین است. بنابراین اگر این موضوع برای شما اهمیت دارد از چای بدون کافئین استفاده نمایید و یا در مصرف آن زیاده روی نکنید.
 
تهیه و ترجمه:گروه سلامت سیمرغ ـ مهرنوش نصوری
Vibre.ir

مصرف چای – تغذیه– ويبره

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

نحوه ی دم کردن چای – ویبره

نحوه ی دم کردن چای – نکات آشپزی

نحوه ی دم کردن چای - نکات آشپزی
نحوه ی دم کردن چای: چای رو میشه با چند مدل چای ترکیب کرد که از لحاظ طعم – عطر و رنگ چای ایده آل بشه.- چای ترجیحا الک شده باشه بهتره.

(بیشتر…)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *