زنان و ضرورت مصرف آهن تا ۴۵ سالگی – ویبره

زنان و ضرورت مصرف آهن تا ۴۵ سالگی – تغذیه

زنان و ضرورت مصرف آهن تا 45 سالگی
کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: زنان از ۱۵ تا ۴۵ سالگی باید از منابع غذایی غنی آهن استفاده کنند و ذخایر بدن را از آهن تکمیل کنند.

مصرف آهن

پریسا ترابی اظهار داشت: به تغذیه زنان باید توجه ویژه‌ای نشان داد به دلیل اینکه سلامت خانواده در گرو زنان سالم است.

وی گفت: شیوع چاقی و اضافه وزن در میان زنان از اهمیت زیادی برخوردار است و باید به این مسئله توجه داشت که زنان نباید موادغذایی پرکالری مصرف کنند و غذای دریافتی آنها باید کنترل شده باشد.

*افراد از دوران کودکی باید منابع غنی از کلسیم را مصرف کنند

کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: علاوه بر دریافت میزان انرژی باید به میزان کیفیت غذای دریافتی زنان توجه داشت و دریافت کلسیم و آهن در دوران بارداری بسیار اهمیت دارد و در مورد کلسیم باید گفت که از دوران کودکی باید به دریافت آن توجه داشت.
 
ترابی بیان داشت: مصرف انواع لبنیات و کشک برای تأمین کلسیم ضروری است و زنان ۲ تا ۳ سهم از گروه  لبنیات مصرف کرده و تا ۳۰ سالگی ذخایر بدن را از کلسیم تکمیل کنند
و پس از ۳۰ سالگی کلسیم از بدن خارج می‌شود.
 
*زنان از ۱۵ تا ۴۵ سالگی از منابع غنی آهن استفاده کنند

وی اضافه کرد: زنان از ۱۵ تا ۴۵ سالگی باید از منابع غنی آهن استفاده کرده و ذخایر بدن را تکمیل کنند و دختران امروز باید از تغذیه مناسب بهره‌مند شوند تا در آینده مادران سالمی باشند.

منبع:سلامت نیوز

زنان و ضرورت مصرف آهن تا ۴۵ سالگی – Vibre.ir – تغذیه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *